Cassper Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Tak na weskera jsem ještě zvědavej :) I na Jill a závěrečnýho Weskera :) ... Ale zatím tenhle potvorák byl asi nejsložitější. Potom Irving, nebo takovej ten "červ s křídlama", nebo ten pavouk co na Tebe bafne na tom výtahu jak jedeš v té "líhni" ala Matrix, nebo teda ten černej chobotnico-virus, jak ho musíš pořádně grilovat plamenem, tak to bylo vše víceméně v pohodě. Jinak kamarádovi o Achievementy nejde, takže to, že tohle jedno kolo vlastně on asi nemá hotový ho netrápí. Hlavně že můžeme společně hrát dál. A ajchy sbírám já a já ho doufám mám (protože s tím compem jsem to odehrál já na svůj profil :) ). Ale jinak ještě co se týče toho bosse, tak podle mě nejhorší je když hází šutr. Protože střílet zblízka aby na Tebe nešlápnul je ok (jen se teda musí kontrolovat přehřátí kulometu), vyhýbat se jeho ranám, nebo když vyrve ten telegrafní sloup je taky celkem pohoda, ale případně mu z ruky sestřelit ten šutr je horší. Nebo teda jednou si popmůžeš sudem, ale při dalších okusech už musíš pořád střílet do toho šutru aby si ho rozstřílel než Tě trefí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Residenta už jsem dal na 1000 G a musím říct, že to byla zatím nejlehčí hra na ajchy. 1000 G mam už cca u 3 her a RE5 je nejlehčí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Custe mam problem hraju s kamosem RE a ja za chlapa a on za zenskou problem je v tom ze ja si muzu svoje zbrane upgradovat porad ale jemu to slo na zacatku a najednou uz ne..nechce mu to povolit..a penez ma cim dal vic..nevite cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 musi dat zbran tobe (chlapoj) a ten je naupgraduje a vrati mu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jo taghleeeee,ahaa..tak to jo dik moc kámo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Hele este neco kde mi to ma dat v invenari po skonceni kola nebo behem hry?Nejak mi to nejde aby mi to dal..nema tam nikde GIVE.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 da se tam dat aby to nejak zahodil nebo tak, a to se pak objevi v tom "okynku" dole kde mas i treasures atd.... myslim ze je tam neco jako DISCARD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Teda co já si pamatuju, tak dát Discard znamená zbraň vyhodit, ale tím stylem, že už jí nikdy ani jeden z vás neuvidí, takže bacha na to !! Když jsme to hráli s kámošem, tak jsme si svoje zbraně v klidu upgradovali oba, takže nevím. Je ten tvůj kámoš přihlášenej pod vlastním profilem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 vim ze stim v Resim dycky byly problemy... obcas mi tam ani neslo dat 2 hrace... musi byt prihlaseny na svym profilu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 discard ve hre ano, to zahodi, ale dicsard po skonceni mise je, ze se ti to hodi do toho okynka dole.... nevim jestli je to presne discard, ale proste nejaky vyndani, zahozeni nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Mno, druhá postava hraje s tim, co si nasbírá od začátku. Nejde si dávat zbraně navzájem. Musí si jí najít a pak si s ní může dělat co chce, myslim, že vždy musí být přihlášenej na svůj profil, jinak byste ve dvou nehráli. Jinak on nemyslí discard, ale ten záložní inventář ve volbě po misi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Caw, poraďte mi někdo s těma zrcadlama pls, sem sjel asi 2 patra a teď tam vylezli pavouci a jak otočím jedno zrcadlo, tak mi zablokuje cestu :D PLS radu,nemám moc času to zkoušet :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 jj ty zrcadla jsou zrádný taky mi to trvalo ale ted ti nepomůžu už si to napamatuju pamatuju si akorát ze jsem začínal hodněkrát posledním zrcadlem tady video mozná ti to pomůže http://www.youtube.com/watch?v=ckNhTO7VsfI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Caw, poraďte mi někdo s těma zrcadlama pls, sem sjel asi 2 patra a teď tam vylezli pavouci a jak otočím jedno zrcadlo, tak mi zablokuje cestu :D PLS radu,nemám moc času to zkoušet :/ Tak si to musis otacat, aby ti to nezablokovalo cestu. Treba tam aj rozmyslat. Co ti blokuje cestu, tak to vrat naspat a otacaj s inymi, a potom az nakoniec ho otocis. Aj ja som to hral uz davnejsie, vsetko si napamatam. Skus "guide" na www.ign.com EDIT:Tu to mas, najdi si to http://guides.ign.com/guides/760880/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Zdravicko ... chtel jsem se zeptat kdy tahle hra vyjde :)) -Tk co tesite se nekdo nani ? :bash: koukal jsem na videa atd ... me samotna RS5 uchvatila takze + nove kostymy a mise uz se tesim ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakokko Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 12. marec (brezen) 2010 Super stranka, kde najdes (europske) datumy vydania hier: http://eu.vgreleases.com/xbox360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Chtěl jsem se zeptat jestli něco newíte ktéto hře jestli vyšla jenom na live nebo i DVD verze ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 RE5: Gold Edition vychází zítra na DVD, na DVD bude jen hra, ale na DLC budeš mít papírek z kodem a stáhneš si to z LIVKA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 RE5: Gold Edition vychází zítra na DVD, na DVD bude jen hra, ale na DLC budeš mít papírek z kodem a stáhneš si to z LIVKA.... S kudma to vis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pokud myslíš datum vydání tak to mam předobjednaný a už mi to posílaj. Pokud myslíš to s tim kodem tak to je jasný bylo to tak u všech her i u GOTY gow2 nebo cod2,cod4 nikdy ty DLC nebyly u toho museli se stáhnout z xlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Uvidime :) potam nam sem dej kdyztak vedet az ti ta hra pride ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Jasan, btw tady na forů píšeme i z háčkama a čárkama,tohle neni chat :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 To je moc na dlouho :D jsem zviklej bez :D uz tak pisu od mala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pokud myslíš datum vydání tak to mam předobjednaný a už mi to posílaj. Pokud myslíš to s tim kodem tak to je jasný bylo to tak u všech her i u GOTY gow2 nebo cod2,cod4 nikdy ty DLC nebyly u toho museli se stáhnout z xlive U všech her to nebylo. Fallout 3 vyšel v diskové verzi, Oblivion, Fable II také. I Borderlands mají vyjít takto. A mimochodem, psaní bez diakritiky je ještě dobré, lepší, než když někdo naseká v každé větě aspoň pět hrubek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pokud myslíš datum vydání tak to mam předobjednaný a už mi to posílaj. Pokud myslíš to s tim kodem tak to je jasný bylo to tak u všech her i u GOTY gow2 nebo cod2,cod4 nikdy ty DLC nebyly u toho museli se stáhnout z xlive Gold Edition obsahuje navyše: všetok doteraz vydaný stiahnuteľný obsah 2 úplne nové rozšírenia: Lost in Nightmares a Desperate Escape 4 nové kostýmy pre postavy nový herný mód Mercenaries Reunion s 8 novými hrateľnými postavami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.