Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 5

Falifaxis

Recommended Posts

Tak na weskera jsem ještě zvědavej :) I na Jill a závěrečnýho Weskera :) ... Ale zatím tenhle potvorák byl asi nejsložitější. Potom Irving, nebo takovej ten "červ s křídlama", nebo ten pavouk co na Tebe bafne na tom výtahu jak jedeš v té "líhni" ala Matrix, nebo teda ten černej chobotnico-virus, jak ho musíš pořádně grilovat plamenem, tak to bylo vše víceméně v pohodě.

Jinak kamarádovi o Achievementy nejde, takže to, že tohle jedno kolo vlastně on asi nemá hotový ho netrápí. Hlavně že můžeme společně hrát dál. A ajchy sbírám já a já ho doufám mám (protože s tím compem jsem to odehrál já na svůj profil :) ).

Ale jinak ještě co se týče toho bosse, tak podle mě nejhorší je když hází šutr. Protože střílet zblízka aby na Tebe nešlápnul je ok (jen se teda musí kontrolovat přehřátí kulometu), vyhýbat se jeho ranám, nebo když vyrve ten telegrafní sloup je taky celkem pohoda, ale případně mu z ruky sestřelit ten šutr je horší. Nebo teda jednou si popmůžeš sudem, ale při dalších okusech už musíš pořád střílet do toho šutru aby si ho rozstřílel než Tě trefí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 months later...

Teda co já si pamatuju, tak dát Discard znamená zbraň vyhodit, ale tím stylem, že už jí nikdy ani jeden z vás neuvidí, takže bacha na to !!

Když jsme to hráli s kámošem, tak jsme si svoje zbraně v klidu upgradovali oba, takže nevím.

Je ten tvůj kámoš přihlášenej pod vlastním profilem ?

Odkaz ke komentáři

Mno, druhá postava hraje s tim, co si nasbírá od začátku. Nejde si dávat zbraně navzájem. Musí si jí najít a pak si s ní může dělat co chce, myslim, že vždy musí být přihlášenej na svůj profil, jinak byste ve dvou nehráli. Jinak on nemyslí discard, ale ten záložní inventář ve volbě po misi atd.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
Caw, poraďte mi někdo s těma zrcadlama pls, sem sjel asi 2 patra a teď tam vylezli pavouci a jak otočím jedno zrcadlo, tak mi zablokuje cestu :D PLS radu,nemám moc času to zkoušet :/

Tak si to musis otacat, aby ti to nezablokovalo cestu. Treba tam aj rozmyslat. Co ti blokuje cestu, tak to vrat naspat a otacaj s inymi, a potom az nakoniec ho otocis. Aj ja som to hral uz davnejsie, vsetko si napamatam. Skus "guide" na www.ign.com

EDIT:Tu to mas, najdi si to http://guides.ign.com/guides/760880/

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Pokud myslíš datum vydání tak to mam předobjednaný a už mi to posílaj. Pokud myslíš to s tim kodem tak to je jasný bylo to tak u všech her i u GOTY gow2 nebo cod2,cod4 nikdy ty DLC nebyly u toho museli se stáhnout z xlive

U všech her to nebylo. Fallout 3 vyšel v diskové verzi, Oblivion, Fable II také. I Borderlands mají vyjít takto.

A mimochodem, psaní bez diakritiky je ještě dobré, lepší, než když někdo naseká v každé větě aspoň pět hrubek..

Odkaz ke komentáři

Pokud myslíš datum vydání tak to mam předobjednaný a už mi to posílaj. Pokud myslíš to s tim kodem tak to je jasný bylo to tak u všech her i u GOTY gow2 nebo cod2,cod4 nikdy ty DLC nebyly u toho museli se stáhnout z xlive

Gold Edition obsahuje navyše:

všetok doteraz vydaný stiahnuteľný obsah

2 úplne nové rozšírenia: Lost in Nightmares a Desperate Escape

4 nové kostýmy pre postavy

nový herný mód Mercenaries Reunion s 8 novými hrateľnými postavami

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu