Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

4 nové barvy PSP3000, 2200 mAh slim baterka // další 3 nové barvy

tekken90

Recommended Posts

Sony adds four new PSP "Carnival Colors" to worship

psp_carnival_colors_japan.jpg

In a sudden retch of pigmentation, Sony just spat out the "Carnival Colors" collection of PSPs. Starting March 5th in Japan, the new colors matched with a 2200mAh battery will set you back a tax-inclusive price of ¥19,800 (about $223). Otherwise, you can drop ¥24,800 (about $279) for the 4GB Memory Stick PRO Duo (Mark2), PSP pouch, wrist strap and cloth bundle. Now go ahead, revel in your paganism before ritualistically prostrating yourselves at the feet of the Lord Knight of consumer electronics. Mmm, feels good doesn't it?

více info najdete zde: http://www.scei.co.jp/corporate/release/090126e.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nadherne :love: to cerveny by mohlo byt hezky a nebo to zluty je krasne hmm uz jen aby se dalo flashnout a uz budu setrit ale stejne bych chtel white to je asi nejhezci sice muj black je taky hezkej ale je to moc okoukany nejakou hezkou barvu by to chtelo ale zase ne zadnou takovou vyraznou asi ale tady tyto se mi libi a moc aj ta modra je nadherna akorat ta zelena neni moc muj styl :D

Odkaz ke komentáři

Tak mě tak napadá...když tam bude ta baterka 2200 to pak půjde koupit i samostatně ne? Měla by pasovat do PSP 2000 že... ( sakra mám pocit že jsem ze sebe udělal vola co nic neví :) )

to je kapacita baterky 2200mAh tudiz podle ni se odviji vydrz psp nevim jaka je tam origo ale pokud je tam jen 2000mAh v tom predchozim tak to znamena ze ta baterie vydrzi dyl (kapacita)

Odkaz ke komentáři

to je kapacita baterky 2200mAh tudiz podle ni se odviji vydrz psp nevim jaka je tam origo ale pokud je tam jen 2000mAh v tom predchozim tak to znamena ze ta baterie vydrzi dyl (kapacita)

Já vím že je to kapacita :) . Jen mě zajímalo jestli se bude prodávat i samostatně a bude mi pasovat do mího PSP 2000 (myslel jsem si že jo, chtěl jsem se ujistit). Protože už je to rozdíl z 1200 mAh skočit na 2200 mAh. A kupovat neoriginální baterku se mi nějak nechce. Protože už jsem viděl tolik fake baterek že nemám důvěru. Jo a nevíte kolik bude stát? Anglinu jsem nikdy neměl tak mě nekamenujte :roll:

Odkaz ke komentáři

to modry vypada krasne ale ja bych svoje silver nemenil.. chtel jsem bile a kamos ho ted ma a nic moc to neni :D bez urazky.. cerna je klasika. stribrna je neokoukana. ale coz.. na barve nezalezi. hlavne jestli to jde flashnout a to samozrejme nejde :( ACH JO! Dark_AlexX!! Pomooooooooc

Odkaz ke komentáři

Možná by stálo za to pokusit se sehnat alespoň ten kryt a tlačítka. Tam bych potom zase takový problém s kompatibilitou na PSP-2000 neviděl..:roll: Už teda jen sehnat kryt..

Z psp 3k na psp 2k ten kryt nejde :dozey:.

btw: Nejhezci je ten modrej :)

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Společnost Sony oznámila uvedení tří nových odstínů handheldu PlayStation Portable na evropský, a tím pádem i český trh. Jedná se o barvy Pearl White (v češtině oficiálně uváděná jako Perlově bílá), Mystic Silver (Mystická stříbrná) a Radiant Red (Zářivě červená). První dva odstíny se v prodeji objeví 18. února, červená varianta pak v průběhu března.
Bonusweb.cz

Bílá se mi moc dost líbí :D

Obrazky :

vdp28f83dpspwhitexm6.th.jpgvdp28f83cpspsilverpw8.th.jpgvdp28f83bpspredmb5.th.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu