tekken90 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Sony adds four new PSP "Carnival Colors" to worship In a sudden retch of pigmentation, Sony just spat out the "Carnival Colors" collection of PSPs. Starting March 5th in Japan, the new colors matched with a 2200mAh battery will set you back a tax-inclusive price of ¥19,800 (about $223). Otherwise, you can drop ¥24,800 (about $279) for the 4GB Memory Stick PRO Duo (Mark2), PSP pouch, wrist strap and cloth bundle. Now go ahead, revel in your paganism before ritualistically prostrating yourselves at the feet of the Lord Knight of consumer electronics. Mmm, feels good doesn't it? více info najdete zde: http://www.scei.co.jp/corporate/release/090126e.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 nadherne :love: to cerveny by mohlo byt hezky a nebo to zluty je krasne hmm uz jen aby se dalo flashnout a uz budu setrit ale stejne bych chtel white to je asi nejhezci sice muj black je taky hezkej ale je to moc okoukany nejakou hezkou barvu by to chtelo ale zase ne zadnou takovou vyraznou asi ale tady tyto se mi libi a moc aj ta modra je nadherna akorat ta zelena neni moc muj styl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Tak mě tak napadá...když tam bude ta baterka 2200 to pak půjde koupit i samostatně ne? Měla by pasovat do PSP 2000 že... ( sakra mám pocit že jsem ze sebe udělal vola co nic neví :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Máca jo půjde..a baterka se bude prodávat i zvlášť..viz odkaz nahoře..jinak výdrž by pak měla být cca 8-10 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Tak mě tak napadá...když tam bude ta baterka 2200 to pak půjde koupit i samostatně ne? Měla by pasovat do PSP 2000 že... ( sakra mám pocit že jsem ze sebe udělal vola co nic neví :) ) to je kapacita baterky 2200mAh tudiz podle ni se odviji vydrz psp nevim jaka je tam origo ale pokud je tam jen 2000mAh v tom predchozim tak to znamena ze ta baterie vydrzi dyl (kapacita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 to je kapacita baterky 2200mAh tudiz podle ni se odviji vydrz psp nevim jaka je tam origo ale pokud je tam jen 2000mAh v tom predchozim tak to znamena ze ta baterie vydrzi dyl (kapacita) Já vím že je to kapacita :) . Jen mě zajímalo jestli se bude prodávat i samostatně a bude mi pasovat do mího PSP 2000 (myslel jsem si že jo, chtěl jsem se ujistit). Protože už je to rozdíl z 1200 mAh skočit na 2200 mAh. A kupovat neoriginální baterku se mi nějak nechce. Protože už jsem viděl tolik fake baterek že nemám důvěru. Jo a nevíte kolik bude stát? Anglinu jsem nikdy neměl tak mě nekamenujte :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 to je tak těžký kouknout se na ten odkaz v prvním příspěvku ?? !! Recommended retail price 5,500 yen (pro JPN samozřejmě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 To mordný je nádherný ..:love: ale svoje black kvuli tomu měnit nebudu :) , když zatím nejde flash :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 to žluty a modry je luxusni :) uz to chce jen ten flash, a ta baterka je taky dobra zprava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 To zelený je divný,ale ty ostatní vypadaj fakt pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Modrá vipada masersky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Nevim ale na te baterce nebude nic noveho,stejně nebude slim a bude dodávána z tím zvětšeným krytem xD adiZ: přesně pro tebe no :lol: :lol: (ne,jen sranda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.n-d.Y Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Začínám šetřit na to modré *IN LOVE* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 to modry vypada krasne ale ja bych svoje silver nemenil.. chtel jsem bile a kamos ho ted ma a nic moc to neni :D bez urazky.. cerna je klasika. stribrna je neokoukana. ale coz.. na barve nezalezi. hlavne jestli to jde flashnout a to samozrejme nejde :( ACH JO! Dark_AlexX!! Pomooooooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Hm pěkný kýče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 jeste mýt cachy alemodrá a ta žlutě zlatá best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 :love:To žlutý je SUPER ! ..až bude flash ,tak ho musim mít ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 CERVENAA!To je sexy barva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Lidi mám obavu že těchhle krasavic s v Česku nedočkáme. Jedině EBay, nebo nějakej obchod v Německu. ...ale velice rád bych se mýlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirdus Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Možná by stálo za to pokusit se sehnat alespoň ten kryt a tlačítka. Tam bych potom zase takový problém s kompatibilitou na PSP-2000 neviděl..:roll: Už teda jen sehnat kryt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Karas12:. Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 tvl červenýý!oommg tavl to nemohli dpc na tohlencto přijít u psp 2004?!:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Možná by stálo za to pokusit se sehnat alespoň ten kryt a tlačítka. Tam bych potom zase takový problém s kompatibilitou na PSP-2000 neviděl..:roll: Už teda jen sehnat kryt.. Z psp 3k na psp 2k ten kryt nejde :dozey:. btw: Nejhezci je ten modrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Společnost Sony oznámila uvedení tří nových odstínů handheldu PlayStation Portable na evropský, a tím pádem i český trh. Jedná se o barvy Pearl White (v češtině oficiálně uváděná jako Perlově bílá), Mystic Silver (Mystická stříbrná) a Radiant Red (Zářivě červená). První dva odstíny se v prodeji objeví 18. února, červená varianta pak v průběhu března.Bonusweb.czBílá se mi moc dost líbí :D Obrazky : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 To červený vypadá hodně luxusně. Škoda že je to PSPčko taková pí*ovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 To červený vypadá hodně luxusně. Škoda že je to PSPčko taková pí*ovina. cože pí*ovina? tak to teda nevim tos asi nic nehrál...jinak to červený vypadá zejímavě ale teploušsky :D, hustý je že je červenej i joypad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.