Leny Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 to RED je vazne god :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 MnĚ se lÍbÍ ta perlovÁ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 To červeny se mi nelíbí.To stříbrný nic novího a bílý skvělý:wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 jediný dobrý je to bílý...ale proč sakra nevydaj růžovou ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Červený a bílý - krása Jen už, aby Dark_Alex něco vymyslel....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Me teda zaujala ta baterka :) jestli to pude do Slimu tak beru hned (samozrejme az bude :) ) :)ale jinak ty barvy taky luxus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 http://jarbi.czweb.org/fialove-psp-pro-zeny Sony oznámilo nové lilac(fialové) PSP které bude určeno zejména pro ženy.Dodáváno bude v novém Hannah Montana PSP Entertainment Pack.K dostání bude za 199 dolarů.Hannah Montana PSP Entertainment Pack bude obsahovat lilac PSP , výběr z epizod Hannah Montana televizního seriálů na 2 UMD , 2GB Memory Stick PRO Duo a samolepky na přizpůsobení PSPKromě toho také sony oznámila Assassin’s Creed PSP Entertainment Pack , který bude na motiv známe hry Assassin’s Creed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 barva to je docela pekna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 jak vidím to je psp3000 ze? jinak barva se mi jako klukovi celkem libi ale za stribrnou bych ho nevymenil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Jako pěkný no, mě se líbí dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Hej , proč peo ženy :D mě se třeba ta barva taky líbí :D ale za svoje původně black bych neměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Docela pěkná barva, čekal jsem horší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ja mam psp 2k stribrne a radsi bych tu fialovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Mě se taky líbí a jinak můžete kliknout na ten odkaz co je na začátku citace :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Mě se taky líbí a jinak můžete kliknout na odkaz v citaci je tam toho hodně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 nádhera :!:ani nevim kterej bych si bybral:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blender1468623770 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 všechny vapadají super, ale kvůli tomu neopustim slimaka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ja bych bral vsechny:Pne sou opravdu nadherny vsecky:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 já jsem si koupil asi před týdnem apůl vibrant blue a je fak luxusní, na vlastní oči vypadá 100x líp jak na obrázku vypadá jako kdyby to byl lak na autě nádherná metalíza prostě luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Vsechny jsou pekné ale black and white 4ever..:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Jo a ještě dají se někde samostatně koupi jenom přední a zadní kryty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Mě se líbí red a blue a blue sem viděl v makru a vypadalo nádherně ale za black bych ho nevyměnil jedině kdyby šlo flashnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 To modre je husteee :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 hle a nevite jaky barvy bude mit PSP Go? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 hle a nevite jaky barvy bude mit PSP Go? Černou a bílou. Jinak všechny barvy těch PSP jsou hezké (těch 3000).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.