D@w3 Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 vzdyt tady pisu ze potrebuju novej zdroj nejmin tak 450W a Pc mam jaks taks dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 vzdyt tady pisu ze potrebuju novej zdroj nejmin tak 450W a Pc mam jaks taks dobry promin,ale P4 3,2GHz uz mezi "dobre" nepatri..je to oproti nynejsim sestavam DOST zastaraly..holt PC jdou rychle dopredu..poridis novy PC nadupany jak ja nevim co a behem pul roku mas NAPROSTO normalni klasickou sestavu..tak uz to holt byva..a P4 3,2GHz a ty dalsi komponenty uz patri v tehle dobe mezi staricky..ty to treba jako dobre beres a tobe to staci..ale nynejsi hry to za dobre nepovazuji a jaksi ti na tom pobezi velice spatne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 ROZBEHL JSME TED NA SVZ SESTAVE gta 4 NA MINIMUM, burnout paradise na nejvysi, bioshock na stredni, crysis na stredni, cod5 na stredni to mi pridjde jako novejsi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drift_king Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 doporucuju geforce 8800 gts;)super grafarna za super cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 hele takze mam intel pentium 4 3,2Ghz a na ten zdroj se jeste kouknuedit//tak sem se koukl na ten zdroj a je to napicu mam eurocase takze co by jsi doporucoval To je mi moc divné, že na táhle sestavě rozjedeš GTA4 na minimální detaily tomu se dá sotva uvěřit...:blink: Možná na dvoujádru. Já mam zase AMD Athlon Athlon 3000+ bez podpory 64bit ještě tu starší verzi!!! A GTA4 vůbec na něm nespustim!!! Když by to šlo přinejmenším sputit a dostat do hlavní nabídky, tak by mi to stačilo. Ale to se vůbec neděje. Ale kvůli této hře, abych si kupoval nové PC to se mi vůbec nechce.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 9600GT se da sehnat kolem dvojky a je to solidni karta za ty prachy :)taky jsem ji mel kup nejaky solidni zdroj tj tak 1000+kc ja mam tento a jsem s nim opravdu spokojeny i kdyz se muze zdat ze je to obyc 425W on potrebuje 350w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANMAN Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Přesně, 9600Gt je pro tebe dobrá volba, ale kup si jí v přetaktovaný msi edici co má 1Gb DDR3, měl jsem jí a byla dobrá, aler teď mám 9800GTX a sem s ní taky spkojnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizag Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ATI Rareon 4870!!! Jasná volba cena/vykon. :bash: a procesor bych doporucoval dvoujadro nebo trijadro. Treba Intel Pentium Dual Core nebo AMD Phenom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.