duxt Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Odesláno Září 7, 2009 + Dobrá multimediální konzole skoro na vše - Chybí ekvilizér, tiché repráčky, špatný prohlžeč, slabší baterie Citovat
Negto Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Odesláno Září 8, 2009 + Herní tituly,Internet,Multiplayer,Filmy,Mp3. - Lechce se poškrábe a možná bych zvýšil výdrž baterie,ale to je maličkost.Reproduktory by mohli být hlasitější a také mi vadí hlasitos UMD mechaniky. Citovat
Raczek Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Odesláno Září 8, 2009 + dobrý hry (zdaleka ne všechny), filmy, mobilita - Hlučnost UMD mechaniky, malá výdrž baterky (kdyby vydržela tak 12 hodin hraní byl bych spokojenej), náchylnost na poškrábání takyho toho střibrnyho kolečka na umd mechanice hlavně u psp 1000 a 2000. u 3000 to neni tak hrozny pak mi ještě chybí pořádny a zábavny gta ale uvidime po vydani gta chtw :psp: Citovat
tedysek Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Odesláno Září 9, 2009 +Hry(většina),Uživatelské prostředí,filmy,wifi,mp3,HAFO příslušenství... atd -Slabá výdrž,blbě se hraje na slunku,a až do PSP GO žádná vnitřní paměť, No a možná pro někoho i UMD ale pro mě to je dobrá věc protože když mám na UMD dobrou hru tak si ji můžu zahrát a nemusím zabírat místo na kartě:-D Citovat
Cartman182 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Odesláno Září 9, 2009 + narveš to všude sebou + ideální na cesty - repráky - prohlížeč - UMD z toho plyne že už sem je prodal :D Citovat
Kapr Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Odesláno Září 9, 2009 + nejlepsi multimedialni vec do kapsy ktera je i dneska po X letech na trhu +pomer cena/vykon -vydrz baterie a repraky malo hrajou a fakt ze cca 4-5hodin hrani a je to mrtvy je dost malo btw PSP nemam mel sem 2(FAT) Citovat
javak810i Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Odesláno Září 9, 2009 + velký display, výkon ve hrách a multimédiích, grafika, přehrávač hudby, videa a internetový prohlížeč. - špatná čitelnost na slunci, slabé reproduktory, malá výdrž, málo inovací Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Odesláno Září 10, 2009 +Filmy, grafika, hry z psx(stary dobry klasiky :) ), -Vydrz baterie, malo novych her, pro ty znas kdo mel/ma ps2 tak hry brzo omrzi :( ale i presto jsem snim nad miru spokojenej a tesim se az si usetrim a koupim psp go. Citovat
Little Z Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Odesláno Září 10, 2009 popravde...už ma nebavia tieto smapoidné topicy... ale k veci: +je to PSP, a svoje funkcie to má už v popise na každom plagátiku :D - mínusy väčšinou neprezradia, ako napríklad, že to má naprd repráky a celkovo zvuk ja do slúchadiel jedno veľké plus::: vychádzajú na to bojovky ako napríklad: Tekken, Soul Calibur, FF, Naruto... Citovat
ppst Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 +skofro vsetko (hry, grafika, filmy, hudba atď... -blbe se hraje proti slnku, rychle se poskrabe display, drahe hry... Citovat
Road-Master Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 +grafika,výkonost atd... -hraní pro slunci,malá hlasitost repráků Citovat
G.I.S.M. Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 + CFW , pluginy , emulatory - zvuk , baterie , absence druheho analogu , ergonomie (pri delsim hrani brni ruce a pali oci) Citovat
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 tak mne vadi jen slaby jas displeje ,venku prakticky nepouzitelny.....:cry: Citovat
BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 + proste ze se to da vzit vsude a jsou na to pomerne dobry hry.... - hrani proti slunci PS: Nwm proc davate za minus ze se poskrabe... mi reknete co se neposkrabe kdyz se ktomu chovate jak ****** ja mel PSP asi rok a nemel sem na nem jedinej skrabanec ani DP a to bylo z druhy ruky ;) njn proste dneska se mladez neumi chovat vubec knicemu kdyz jim to koupi rodice a nevydelaj si na to... Jinak podle me je o dost lepsi Itouch/iphone ;) Citovat
Kolda Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 +ISO hry +Flash +Filmy, Hudba +Wifi a podpora hraní Multiplayer her -Nedá se hrát proti slunku -potichu repráky -moc nevlky v kapse to moc překáží, ale zas se dobre hraje pri tom -málo nových dobrých her :D, a proto zachvilku tě to přestane bavit to hraní Citovat
Vychos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 + hry,filmy,WIFI,poměr cena - výkon, CFW :D - hlucna mechanika,slabe repracky, Citovat
nesquick Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2010 + Wifi , filmy , hudba , možnost flashe , poměrně dobré hry - jak zde několikrát padlo tak slunce , po delším hraní mě bolí ruce Citovat
Xbox360man Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 + celkem dobré hry, Multiplayer, Hrání na cestách a všude možně, filmy, mp3 - hraní proti slunci a hodně tiché repráčky :( (poškrábání - no záleží na chování majitele :D ) Citovat
LuK4SO Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 - Viditelnos přui slunci,PSP 2xxx nemá mikrofon + Grafika, Wifi Citovat
peaceices1468624713 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2010 + Neskutečně dobré hry + Filmy, muzika + Komiksy :) + PS Store + Témata pro XMB + Analogová páčka - Rychlé znečištění(mám sprej se kterým se to moc neznečistí) - NESKUTEČNĚ HLUČNÁ MECHANIKA!Hlavně když hraju v noci potichu bez sluchátek!!! - Pomalé kopírování přes USB - Chybí Bluetooth A na "drahé" hry má každej svůj názor a ten můj je že rád "ocením" vývojáře za dobrou hru! :) Jdu hrát...:psp::psp::psp: Citovat
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 notak + připojeni přes wifi, výdrž baterije, velka kapacita max 32gb :-D, pak hry, grafika - lechke poškrabaní Citovat
4qug Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Takže moje klávesnice je nějaká deilní že tam prostě nejde plus a mínus tak kopčim :D +:wi-fi,není jenom na hry,přenosná,flash -:lechce zničitelná,grafika(her) Citovat
LuK4SO Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 -:lechce zničitelná,grafika(her) lehce zničitelná ? no maximalně pro lidi kteří si neumí vážit věcí... grafika(her) ? to není pravda nektere hry maji super grafiku a nektere zase udesnou :) to zalezi co hrajes... Citovat
4qug Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Jojo máš pravdu já si třeba věcí vážim ale když ti náhodou vypadne z ruky tak je mnohem pravděpodobnější žš se zničí víc než třeba nintendo a k tý grafice no právě že některý hry maj dobrou grafiku takže ty ostatní sou odfláklý a to mě štve ale je to jenom můj názor Citovat
NewX4 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 + WiFi .... Grafika .... Velký Displej ...... a to že si ho můžu vzít kde chci (: - Štve mě jen viditelnost na sluníčku ... a předražené UMDcka ...... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.