duxt Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 + Dobrá multimediální konzole skoro na vše - Chybí ekvilizér, tiché repráčky, špatný prohlžeč, slabší baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 + Herní tituly,Internet,Multiplayer,Filmy,Mp3. - Lechce se poškrábe a možná bych zvýšil výdrž baterie,ale to je maličkost.Reproduktory by mohli být hlasitější a také mi vadí hlasitos UMD mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 + dobrý hry (zdaleka ne všechny), filmy, mobilita - Hlučnost UMD mechaniky, malá výdrž baterky (kdyby vydržela tak 12 hodin hraní byl bych spokojenej), náchylnost na poškrábání takyho toho střibrnyho kolečka na umd mechanice hlavně u psp 1000 a 2000. u 3000 to neni tak hrozny pak mi ještě chybí pořádny a zábavny gta ale uvidime po vydani gta chtw :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 +Hry(většina),Uživatelské prostředí,filmy,wifi,mp3,HAFO příslušenství... atd -Slabá výdrž,blbě se hraje na slunku,a až do PSP GO žádná vnitřní paměť, No a možná pro někoho i UMD ale pro mě to je dobrá věc protože když mám na UMD dobrou hru tak si ji můžu zahrát a nemusím zabírat místo na kartě:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 + narveš to všude sebou + ideální na cesty - repráky - prohlížeč - UMD z toho plyne že už sem je prodal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 + nejlepsi multimedialni vec do kapsy ktera je i dneska po X letech na trhu +pomer cena/vykon -vydrz baterie a repraky malo hrajou a fakt ze cca 4-5hodin hrani a je to mrtvy je dost malo btw PSP nemam mel sem 2(FAT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 + velký display, výkon ve hrách a multimédiích, grafika, přehrávač hudby, videa a internetový prohlížeč. - špatná čitelnost na slunci, slabé reproduktory, malá výdrž, málo inovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 +Filmy, grafika, hry z psx(stary dobry klasiky :) ), -Vydrz baterie, malo novych her, pro ty znas kdo mel/ma ps2 tak hry brzo omrzi :( ale i presto jsem snim nad miru spokojenej a tesim se az si usetrim a koupim psp go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 popravde...už ma nebavia tieto smapoidné topicy... ale k veci: +je to PSP, a svoje funkcie to má už v popise na každom plagátiku :D - mínusy väčšinou neprezradia, ako napríklad, že to má naprd repráky a celkovo zvuk ja do slúchadiel jedno veľké plus::: vychádzajú na to bojovky ako napríklad: Tekken, Soul Calibur, FF, Naruto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 +skofro vsetko (hry, grafika, filmy, hudba atď... -blbe se hraje proti slnku, rychle se poskrabe display, drahe hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 +grafika,výkonost atd... -hraní pro slunci,malá hlasitost repráků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 + CFW , pluginy , emulatory - zvuk , baterie , absence druheho analogu , ergonomie (pri delsim hrani brni ruce a pali oci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanBuuren Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tak mne vadi jen slaby jas displeje ,venku prakticky nepouzitelny.....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 + proste ze se to da vzit vsude a jsou na to pomerne dobry hry.... - hrani proti slunci PS: Nwm proc davate za minus ze se poskrabe... mi reknete co se neposkrabe kdyz se ktomu chovate jak ****** ja mel PSP asi rok a nemel sem na nem jedinej skrabanec ani DP a to bylo z druhy ruky ;) njn proste dneska se mladez neumi chovat vubec knicemu kdyz jim to koupi rodice a nevydelaj si na to... Jinak podle me je o dost lepsi Itouch/iphone ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 +ISO hry +Flash +Filmy, Hudba +Wifi a podpora hraní Multiplayer her -Nedá se hrát proti slunku -potichu repráky -moc nevlky v kapse to moc překáží, ale zas se dobre hraje pri tom -málo nových dobrých her :D, a proto zachvilku tě to přestane bavit to hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 + hry,filmy,WIFI,poměr cena - výkon, CFW :D - hlucna mechanika,slabe repracky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 + Wifi , filmy , hudba , možnost flashe , poměrně dobré hry - jak zde několikrát padlo tak slunce , po delším hraní mě bolí ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 + celkem dobré hry, Multiplayer, Hrání na cestách a všude možně, filmy, mp3 - hraní proti slunci a hodně tiché repráčky :( (poškrábání - no záleží na chování majitele :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 - Viditelnos přui slunci,PSP 2xxx nemá mikrofon + Grafika, Wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 + Neskutečně dobré hry + Filmy, muzika + Komiksy :) + PS Store + Témata pro XMB + Analogová páčka - Rychlé znečištění(mám sprej se kterým se to moc neznečistí) - NESKUTEČNĚ HLUČNÁ MECHANIKA!Hlavně když hraju v noci potichu bez sluchátek!!! - Pomalé kopírování přes USB - Chybí Bluetooth A na "drahé" hry má každej svůj názor a ten můj je že rád "ocením" vývojáře za dobrou hru! :) Jdu hrát...:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 notak + připojeni přes wifi, výdrž baterije, velka kapacita max 32gb :-D, pak hry, grafika - lechke poškrabaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Takže moje klávesnice je nějaká deilní že tam prostě nejde plus a mínus tak kopčim :D +:wi-fi,není jenom na hry,přenosná,flash -:lechce zničitelná,grafika(her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 -:lechce zničitelná,grafika(her) lehce zničitelná ? no maximalně pro lidi kteří si neumí vážit věcí... grafika(her) ? to není pravda nektere hry maji super grafiku a nektere zase udesnou :) to zalezi co hrajes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jojo máš pravdu já si třeba věcí vážim ale když ti náhodou vypadne z ruky tak je mnohem pravděpodobnější žš se zničí víc než třeba nintendo a k tý grafice no právě že některý hry maj dobrou grafiku takže ty ostatní sou odfláklý a to mě štve ale je to jenom můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 + WiFi .... Grafika .... Velký Displej ...... a to že si ho můžu vzít kde chci (: - Štve mě jen viditelnost na sluníčku ... a předražené UMDcka ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.