Divian Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 když jsem to dělal tak jsem měl 3.40 OE-A teď mám 3.52 M33-2 ale ještě jsem to nezkoušeljá bych spíš řekl že ten program je na starší fw taky mozny nebo neni na CFW nwim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 funguje to na firmware 3.52??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 funguje to na firmware 3.52??? určitě ;) na všech cf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 určitě ;) na všech cf no jo ale on nema CF mam origos firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 taky mozny nebo neni na CFW nwim na cf to určitě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Jde někde na netu koukat v pc na telku třeba na novu ? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 husty husty thx thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Karootka Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 no mne to nejde mi to poradte lebo motoo ma nejak ignoruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 no mne to nejde mi to poradte lebo motoo ma nejak ignoruje nejde o ignoraciu proste mam strasne malo casu popis problem kde ti to nejde a ako sa to prejavuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 Je naka tv na PSP i prez tv kartu? Docela by semi to hodilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 lolo otvor si ten manual na ktory je odkaz v prvom prispevku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a k tomuhle potřebuju asi připojení na internet žejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 a k tomuhle potřebuju asi připojení na internet žejo? ne, k tomu potrebujes WiFi router a mit na PC TV Tuner.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mě to píše : the game could no be started (8002014c) a když to spouštím přes Eloader tak tam naskočí nějaký crash a mam 3.71 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 mě to píše : the game could no be started (8002014c) a když to spouštím přes Eloader tak tam naskočí nějaký crash a mam 3.71 M33 mam ten samej problem .. kdyz se to pokusim spustit s kernelem 1.5 tak mi to to nevyhodí 8002014c ale 8002014 .. tedy uplně to samý akorát bez toho C.... zkousel jsem to pres nakej ten Emu, ale nejedeto .. kdyz na to najedu, hlasi to "this is not homebrew" a kdyz se to pokusim spustit tak mi to jen napise na cernou obrazovku "We are all noobz.." počká 2 sec a pak se to restartuje.... jinak UMD Mode Sony NP 9660 - 3.71 m33 4 a vsechno co tu radite... (kdyztak se ale radsi zeptejte) btw PSP slim... tak nevim cim to muze bejt .. nejede to ani pod jednim kernelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 Tak co valí to vubec někomu kromě moota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 jediny co mi nechce valit je to, že se to prostě nechce spustit, .. ted jdu upgrade na 3.90 m33 a instnu kernel 1.5, ozkousim vsechny kombinace nastaveni a zahlasim, jestli jsem to pod nejakou rozjel... a jestli jo, bylo by to super! TV na PSP by se mi moc hodila, zvlast, kdyz me rodice zazenou vecer spat:-D tak jsem to zkoušel, v recovery přehodit kernel, spouštení přes eloader, a všechny ruzný kraviny a kombinace, a pořád to nejede...:-( Myschoo HELP - Jak spustit tu aplikaci na Slimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Až rozvalim wifi key tak to skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Myschoo , jedinej problem je, ze to je na kernel 1.5 (asi) a ten na slimku neni .-- pres Eloader to taky nejede .. je moje vychodisky Timemachine? .. rozjedu to na nom? a jestli ne, nemohl bys tu aplikaci prepsat, aby jela na kernelu 3.xx? nechapu, proc to lidi pisou na stary kernel, asi aby to spustili jen Fatkari... ty spustej oboji, a slimkari jsou diskriminovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 no ten program je přes rok starej možná proto bude pod 1.50 kernelem :dozey: můžeš zkusit TimeMachine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 tak jo, sice jsem Timemachine nikdy nezkousel, nevim, jak se instaluje, ani jak na nej, a co vsechno k nemu potrebuju, ale sam jsem si flashnul svoje prvni PSP, tak snad zvladnu i todle aha, jak to ale proctam, potrebuju na to Pandoru, a tu momentalne nemam k dispozici (koupil jsem si baterku z playcentra do PFP fat, a nechce mi v Slimu fungovat -- hodim ji tam, PSP se nechce zapnout, tak to zapnui s AC adapterem, a koukam, baterka se nabiji, ... tak ji necham chvilku nabit, a jakmyle odpojim AC adapter, hned se PSP vypne, jako by tam baterka ani nebyla (ne hned, vydrzi to cca pul sekundy , ale vypne se natvrdo) -- chci vedet, jestli to dela i v PSP fat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 achjo -- tak jsem si kuli tomu nainstaloval Time machine , a nejde to ani s tim .. mam tam 1.5 s 3.4 HW moduly, a proste se nechce spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2008 mě to taky nejde když to chci v PSP spustit tak mačkám R a nic a deste vteřin tam je černá obrazovka a najednou se to potom vypne pls help.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael166 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 mne to iste co tebe martin, kurnik nido tu nepomoze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 mě to taky nejde když to chci v PSP spustit tak mačkám R a nic a deste vteřin tam je černá obrazovka a najednou se to potom vypne pls help.... :( mne to iste co tebe martin, kurnik nido tu nepomoze? já jenom že mi už tekken včera helfnul a je to tím že mám vyskoej FW nesjpíš a mám 3.90 m33 a tam to asi nefunguje takže jaký máš fw tak podle toho by ti to mělo fungovat musíš mít nejspíš nižší FW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.