GameEs Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 jednu vec ? ale jakou,,,,pste to desny sem se tesil na ty bouracky s motin blurem, klepajici se kabinou litajicima kusama auta az teda na to ze auto bude po tomhle efektnim narazu vlastne uplne jako novy jen nebude mit barvu,proste me to stve :) uvidim trea ti to prodam Hele když máš pohled z kabiny tak stejně vidíš velký hovno co s tím autem je :D. Maximálně u replayů to může vadit. A už jen ta myšlenka že na xku mají pěkný bouračky může srát někoho, ale stejně... Já bych v tom zas tak velkej problém neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Hele když máš pohled z kabiny tak stejně vidíš velký hovno co s tím autem je :D. Maximálně u replayů to může vadit. A už jen ta myšlenka že na xku mají pěkný bouračky může srát někoho, ale stejně... Já bych v tom zas tak velkej problém neviděl. no jo ae kdyz si vzpomenu na GRiD ten mel bouracky uplne dobry a bylo to to jediny co me na tom bavilo,nwm me to vadi,xko proste levnejsi konzole bez BD a ja nevim jaky techniky to najednou ma,je to ironie ty velky kecy jako PS3 velkej potencial do budoucna blabla a co vidim hry v 720p kolikrat ani to ne, a efekty horsi jak xko,tak kde je sakra ten obrovskej "vykon" PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 shift jedině z kabiny jinak to ani nehrajte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ,tak kde je sakra ten obrovskej "vykon" PS3 ? Nikde, stejne jako podpora PS2 her na vsech PS3 konzolich. Sony dycky slibuje a pak velky kulovy, PS3 ma vykon jak prase ale v drtivy vecine nevyuzitej a to uz tu nakou dobu je, tak by se naky vyvojari mohli vytahnout. Grr pohled z kabiny? nikdy, ja vim ze je to na tyhle hre velky plus ale pro me to je nejhorsi pohled, nedam ani jednu zatacku, ja proste musim kolem toho auta videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Nikde, stejne jako podpora PS2 her na vsech PS3 konzolich. Sony dycky slibuje a pak velky kulovy, PS3 ma vykon jak prase ale v drtivy vecine nevyuzitej a to uz tu nakou dobu je, tak by se naky vyvojari mohli vytahnout. Grrpohled z kabiny? nikdy, ja vim ze je to na tyhle hre velky plus ale pro me to je nejhorsi pohled, nedam ani jednu zatacku, ja proste musim kolem toho auta videt taky ten pohled nesnáším lae v shiftu to je dobře udělaný že vidíš hodně dobře nezdá se to ale je to tak ... zkus a zvykni si tak :) třeba v dirtu 2 naprosto nemožné pro mě řídit v kabině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 tak v rally toe jasny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Nevim no, to já když už mám pohled z kabiny tak využívám. Hlavně teda u simulátorů. Co to je za simulaci, když čumíte 5metrů za autem? :D A ještě k tomu u shiftů je tak pěkně propracovanej, že tam jedině pohled zevnitř. edit. i u DiRTa se dá jezdit s pohledem s kabiny. a když si zvykneš, je to i lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 patch na poskozeni je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 ty vady to jsem ale fakt nečekal že to výdjde to je překvapení a 100% radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tak Shift mi prislo, asi nejlepsi zavody co jsem hral, po patchi 1.01 konecne i plnohodnotny poskozeni.Bouracky jsou uzasny i pocit z jizdy fakt bezva. Nevyhody jsou asi bolest rukou pri delsim hrani, ale je to mozna jen muj problem i kdyz u jinych her jsem to nikdy nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak a mam Shift :) Masakr Jenom info, kupujete si auta z PSN, ze si hned koupite ty nejlepsi? Nebo jenom to co si vydelate v kariere..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak a mam Shift :) MasakrJenom info, kupujete si auta z PSN, ze si hned koupite ty nejlepsi? Nebo jenom to co si vydelate v kariere..? No já to zkoušel ,ale objevilo se mi tam že tato služba není v mém regionu dostupná....tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Ja to prave takle delal v Undercoveru, na zacatku sem si koupil Veyrona :) Naslapla hra, naprosto naslapla, jediny co me stve je ze nemam sirokouhlou TV a ze kdyz dam nitro tak zadnej plamen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Ja to prave takle delal v Undercoveru, na zacatku sem si koupil Veyrona :)Naslapla hra, naprosto naslapla, jediny co me stve je ze nemam sirokouhlou TV a ze kdyz dam nitro tak zadnej plamen Ja to hraju z kokpitu,je to daleko lepsi hlavne pri bourackach,motion blur-rozmazani, cernobilo lita hlava xD o to prides kdyz koukas ze treti osoby,o ty bouracky.Hry z PSN bych nekupoval,proc taky kdyz hru projdu a mam toho veyrona tak jako tak a este si uziju i jiny auta nez k nemu dojdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombra Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zdravim,puvodne jsem cekal na GT5 ale po neustalych odkladech jsem se stal majitelem NFS Shift. Jsem prijemne prekvapen co se tyce zpracovani a libi se mi ze to neni takove arkadove jako predchozi dily. Zatim jsem hral jen chvili a hraju pohledem z kabiny. Chci se zeptat jestli jste zkouseli on line zavody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 online sem zatim nezkousel ale uz se na to delsi dobu chystam. jinac si myslim ze si EA po odkladu GT5 mne ruce :D A na kolikate ste vlastne urovni? ja 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Hrajete to na medium nebo hard ?Ja to zkousel na hard ale s tim ovladacem to proste nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 online sem zatim nezkousel ale uz se na to delsi dobu chystam. jinac si myslim ze si EA po odkladu GT5 mne ruce :D A na kolikate ste vlastne urovni? ja 18 Já jsem na 20 a utočím na 21 uroven :) hraju na medium a všecko ok s joystickem....mám vyplé všechny zlepšováky řízení.Jinak vůbec mi neva že GT vyjde bůhví kdy ,mám NFS SHIFT a je to totál nářez.Doufám že přichystají náké DLC balíčky auta - tratě atd....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja jedu taky na stredni a auto na Zkuseny, je to vazne paradni hra. Akorat se nekdy neda verit ty zeleny care na zemi, zelena zelena a ste venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja jedu taky na stredni a auto na Zkuseny, je to vazne paradni hra. Akorat se nekdy neda verit ty zeleny care na zemi, zelena zelena a ste venku To je pravda ,jsou prostě zatáčky kdy musíte spoléhat sami na sebe ,ale to se stává hlavně když už musíte krotit pořádně rychlá auta....je to pak docela adrenalin :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombra Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja jsem teprve vcera zacal a jsem na 8 urovni,zatim hraju na dualshocku ale chystam se koupit nejaky volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 já si hru koupím až srazí na nějakejch 800 :D zatím moc drahá nebo kdo se jí chce zbavit řekněte jinak jí pařím na PC a mám i s nejrychlejším autem co mám předjed jednoho borce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 dá se sehnat i za 900,- v zahraničí - nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jojo ja ji koupil za 950 z hong kongu,novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.