Pennywise Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 A kolik vás stálo poštovné chlapci?Tohle mě vždykcy zajímalo ,vím že v zahraničí se dá lépe koupit ,ale vždy mě zajímalo poštovné a dovoz ,jinak si myslím ostatní by neměli váhat ,ta hra za ty prachy stojí!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 a cestina..? 20. uroven :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 A kolik vás stálo poštovné chlapci?Tohle mě vždykcy zajímalo ,vím že v zahraničí se dá lépe koupit ,ale vždy mě zajímalo poštovné a dovoz ,jinak si myslím ostatní by neměli váhat ,ta hra za ty prachy stojí!!!:) Presne 946 korun i s postou a se vsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Pennywise: to je komplet cena ale to je na jinou debatu a ne sem, google a najdeš toho mraky a hlavně není nic lehčího si napsat přímo prodejci za kolik pošle pokud to nebude v nabídce při placení jelikož jsem koupil EU verzi je tam i čeština ale ta mě opravdu nezajímá, jsou to auta a anglicky už dnes musí umět kdekdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 me prave zajmalo v jakejch verzich (regionech) hry je cestina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 me prave zajmalo v jakejch verzich (regionech) hry je cestina ve 3. neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Přemýšlím, že bych si koupil hru na GAME.CO.UK, což je britský obchod, jen nevím jestli tam bude taky čeština. Už jsem jim psal jednou ohledně NHL 10, ale odepsali, že neví v jakých všech lokacích hra je protože ji nemohou rozbalit a vyzkoušet. Ne že bych na té češtině nějak bazíroval, ale když ji hra má, tak proč né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zdar, chci se zeptat kdy přesně vychází demo na PS3? na netu sem se dočet že v říjnu ale den sem nikde nenašel, dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zdar, chci se zeptat kdy přesně vychází demo na PS3? na netu sem se dočet že v říjnu ale den sem nikde nenašel, dík ;) Demo byl mělo být už na US store ,co vím z doslechu ,zkus se tam podívat a nebo počkej na update večerní na EU store a snad ho tam taky dají:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ok, díky moc, až se dneska vrátim ze školy tak se tam číhnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzzara Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zdravim,tak demo je na US store,prave ho stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 A delate vsechny urovne? Nebo dete rovnou do svetovyho NFS, tedy pate. Me se otevrela aniz bych dokoncil druhou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 A delate vsechny urovne? Nebo dete rovnou do svetovyho NFS, tedy pate. Me se otevrela aniz bych dokoncil druhou Mě se to taky ,tak nějak otevřelo ,ale většinou se snažím ,nejdříve dokončit první urovně jednu po druhé a pak teprve se pořádně zafarám do následující ,ale NFS live - 5 uroven ,u té jsem neodolal a musel sem si zajet jeden turnaj a 5x první místečko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ja sem zatim dokoncil vsechno co sem chtel v druhe urovni (tzn zadny driftovani) a prvni uroven mam celou. pudu na treti a tam sem zvedavej jak to bez volantu budu zvladat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ja taky delam vsechno, vcetne driftu a dycky na prvnim miste, jinak to nejde Dost tezka je taky superauta vs. tovarni ve 4. urovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombra Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zdarim jakou mate nastavenou citlivost rizeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ale ty drifty..? co to je proboha za sr*cku...? Muze mi nekdo proboha vysvetlit proc se ty auta chovaj takle retardovane na ty trati.? To je uplna dmnce. Copak je normalni ze kdyz ve 27 km/h slapnu na brzdu a auta se otoci temer o 180? Ja se sice o drift nijak nezajmam, ale rekl bych ze ta trat je nomralni a nepolejva se ojelem. Nebo jo? Jinak stejnak nejlepsi je Lamborghini Murcielago LP640 jako tovarni vuz, s nim muzete podebirat auta :D Myslim to vazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ale ty drifty..? co to je proboha za sr*cku...? Muze mi nekdo proboha vysvetlit proc se ty auta chovaj takle retardovane na ty trati.? To je uplna dmnce. Copak je normalni ze kdyz ve 27 km/h slapnu na brzdu a auta se otoci temer o 180? Ja se sice o drift nijak nezajmam, ale rekl bych ze ta trat je nomralni a nepolejva se ojelem. Nebo jo?Jinak stejnak nejlepsi je Lamborghini Murcielago LP640 jako tovarni vuz, s nim muzete podebirat auta :D Myslim to vazne. pokud máš drift auto tak je to dost citlivé (rx7 naprosto neovladatelná ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ale ty drifty..? co to je proboha za sr*cku...? Muze mi nekdo proboha vysvetlit proc se ty auta chovaj takle retardovane na ty trati.? To je uplna dmnce. Copak je normalni ze kdyz ve 27 km/h slapnu na brzdu a auta se otoci temer o 180? Ja se sice o drift nijak nezajmam, ale rekl bych ze ta trat je nomralni a nepolejva se ojelem. Nebo jo?Jinak stejnak nejlepsi je Lamborghini Murcielago LP640 jako tovarni vuz, s nim muzete podebirat auta :D Myslim to vazne. Jo vetsinou maj auta pri driftu gumy bez vzorku a na trati je opravdu olej,je to v tom shiftu docela realny ale fak to nejde hrat ten drift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Tak sem si to zahral a docela me sere to automaticke brzdeni.. nemuzu to pak ovladat tak jak ja chci... Ohledne realnosti, pochybuju ze se s nekteryma autama muze zachazet jako s bagrem :D (nabouras do predniho, zvednes ho nad sebou a nechas ho take za sebou..) Jinak je to samozrejem jiny kafe nez posledni NFS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Tak sem si to zahral a docela me sere to automaticke brzdeni.. nemuzu to pak ovladat tak jak ja chci...Ohledne realnosti, pochybuju ze se s nekteryma autama muze zachazet jako s bagrem :D (nabouras do predniho, zvednes ho nad sebou a nechas ho take za sebou..) Jinak je to samozrejem jiny kafe nez posledni NFS :) tak si to vypni vypni si vše a přejde tě bourat do ostatních :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak si to brzdeni vypni :D je to pro mimina. jinak ja vim ze maj bezvzorkovy pneumatiky ale to maj vsecky zavodaci, Nascar taky a nechovaj se takle, je to desne nerealny, mas zarazenou trojku a to auto se skuba jako kdyby melo milion koni, jedes dvacet a udelas hodiny, fak shit. Ale jinak ta hra je perfektni, furt ji hraju, 21. uroven a jedu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Já bych řekl že tohle driftování ,není třeba zábavnější než v předešlých dílech ,ale zdá se mi reálnější ,určitě je reálnější sjet půlku tratě 2x až 3x tam hodit náký drift ,než prodriftovat 9km v kuse :D jako to bylo v minulých dílech....Jinak mě drfitování sedlo jako u každého NFS a vše dělám na první místa s velkým náskokem.Chce to jen nacvičit .nic víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 chce to jen rozmlatit Dualshock :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 já jsem zkoušel zatím jen demo a nevím jak je to na volantu ale na dual shocku je to docela peklo to ovládání, asi je to i o nastavení, ale projet eau rouge více jak 100km/h je peklo a na následující rovince ty auta podivně plavou, přitom čím vyžší rychlost=tím větší přítlak, počkám si na plnou ale nevím jestli to obratem neprodám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.