Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Já kdybych měl u m16 8x optiku, tak mi tak daleko nedoletí ani kulky. :)

za prvý pokud vím na m16 jde max 4x optika (teda pokud není něco navíc u těch upgradů za prachy)

za druhý kulky tam určitě doletí jen stačí mířit výš

Co mě hodně štve, že vojáka lze oživit i když koupí headshot. Chápu oživení když to koupí klasicky, ale když dostane headshot...člověk se snaží dávat headshoty a pak přiběhne medic, dá kill zezadu a hurá oživovat a půl praporu s děravýma hlavama je zpátky nanohou :-)

to mě taky celkem štve aspon mohli dáš tu výjimku co s týče headshotu

Odesláno

Hráči konzolových verzí Bad Company 2 dostanou kooperativní herní režim.

Electronic Arts a Dice chtějí poděkovat hráčům Battlefield: Bad Company 2, díky kterým se hry prodalo přes pět milionů kusů. Odměnou jim budiž nový multiplayerový režim Onslaught, který bude k dispozici na PlayStation 3 a Xbox 360. Majitelé PC se asi málo snažili…Onslaught bude kooperativní režim pro čtyči hráče. Ti společnými silami musí odrazit útoky umělou inteligencí řízených nepřátel a splnit různé úkoly, které se budou lišit podle mapy, na které se budou líté boje zrovna odehrávat.

K dispozici budou čtyři mapy z původní hry, které však prošly drobnými úpravami – budou zasazeny do jiné denní doby a budou obsahovat bojovou techniku a další speciální efekty. Počítat můžete s mapami Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes a Nelson Bay.

Odesláno

Kurňa, takového výkonu na PS3 a když hraju mapu Atacama Desert, tak kolem vlajky "B" dochazí k takovému poklesu framerate, že je hra téměř nehratelná. Nejvíc je to znát když snipujete s pozic A, nebo C. Na jiných mapách taky sem tam dojde k seknutí, ale zde je to znát nejvíce. Si připadám jak před 13 lety u svojí 486tky :cheesygrin:, taky jsem netušil kdy a kde se hra začne sekat:cheesygrin:.

DICE by mohlo popřemýšlet na nějakou tou dodatečnou optimalizací v podobě patche.

Odesláno
Kurňa, takového výkonu na PS3 a když hraju mapu Atacama Desert, tak kolem vlajky "B" dochazí k takovému poklesu framerate, že je hra téměř nehratelná. Nejvíc je to znát když snipujete s pozic A, nebo C. Na jiných mapách taky sem tam dojde k seknutí, ale zde je to znát nejvíce. Si připadám jak před 13 lety u svojí 486tky :cheesygrin:, taky jsem netušil kdy a kde se hra začne sekat:cheesygrin:.

DICE by mohlo popřemýšlet na nějakou tou dodatečnou optimalizací v podobě patche.

s tímto teda problémy nemám... možná nemáš zrovna ideální připojení

Odesláno
s tímto teda problémy nemám... možná nemáš zrovna ideální připojení

pokud má pokles FPS tak to není připojením ...

No nevím jestli to bude tímto...má klasiku net (100Mbit/s) připojen přes ethernet kabel a všechny ostatní mapy jedou v pohodě, ale když dojde na Atacama desert tak to jde do kytek (zrovna včera jsem to zkoušel). PS3(FAT_80GB) mám danou volně na zemi a kolem je spousta místa, takže by se neměla přehřívat.

můžeš mít klidně i 1000Mb linku a může ti to být k hovnu ... záleží na pingu ale to může mít maximálně za následek sekání v hře/neustále vracení zpět a ne pokles FPS

Odesláno

Já bych do toho šel, pokud budeš tedy kupovat ty. Poslal bych ti penízky na účet, co ty nato? Chce to alespoň 3 lidi, ale i tak je to levné :)

Jen mám obavy z toho, že když koupíš nějaký doplňek do hry na jiném PS účtu, tak jej nedostaneš do hry na svém vlastním účtu. Zkoušel jsem to tak z bezplatnýma add-onama, kdy jsem je stáhl z PSN na svém US účtu, nainstaloval do hry a ejhle na CZ účtu se ve hře nic neobjevilo. Musel jsem na CZ PSN a stáhnout Add-on znovu + znovu nainstalovat na CZ účtu a teprve potom to šlo.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu