Alias/Blaze Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 No někdy mě prostě nebaví kempit, ale chci hrát za Recona tak du prostě plantovat s tou M95 xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 kamikaze :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Ale né zas takový kamikaze (nebo kkti chcete-li) abych chodil s eRPéGéčkem v ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 základní je nejspíš 8x navíc základní se dá používat i na blízko to s 12x tak moc nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 aha to sem nevedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Já kdybych měl u m16 8x optiku, tak mi tak daleko nedoletí ani kulky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Co mě hodně štve, že vojáka lze oživit i když koupí headshot. Chápu oživení když to koupí klasicky, ale když dostane headshot...člověk se snaží dávat headshoty a pak přiběhne medic, dá kill zezadu a hurá oživovat a půl praporu s děravýma hlavama je zpátky nanohou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximum79 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 A vo tom,vo tom to je ;) Prvně je potřeba zabít medika...a nenechat se u toho chytit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 @vlkovec: Proto se tomu říká "hry", ne simulátor války :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Já kdybych měl u m16 8x optiku, tak mi tak daleko nedoletí ani kulky. :) za prvý pokud vím na m16 jde max 4x optika (teda pokud není něco navíc u těch upgradů za prachy) za druhý kulky tam určitě doletí jen stačí mířit výš Co mě hodně štve, že vojáka lze oživit i když koupí headshot. Chápu oživení když to koupí klasicky, ale když dostane headshot...člověk se snaží dávat headshoty a pak přiběhne medic, dá kill zezadu a hurá oživovat a půl praporu s děravýma hlavama je zpátky nanohou :-) to mě taky celkem štve aspon mohli dáš tu výjimku co s týče headshotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 hej , ako získam Platin star ? za 10 zlatých , alebo čo ? inak dnes mi na Rush celkom išli .. som mal 23/4 a skóre niečo nad 2K .. Tí za mnou mali okolo 1K , ale nepriatelia vôbec neplantli , takže to bola rýchla hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Hráči konzolových verzí Bad Company 2 dostanou kooperativní herní režim. Electronic Arts a Dice chtějí poděkovat hráčům Battlefield: Bad Company 2, díky kterým se hry prodalo přes pět milionů kusů. Odměnou jim budiž nový multiplayerový režim Onslaught, který bude k dispozici na PlayStation 3 a Xbox 360. Majitelé PC se asi málo snažili…Onslaught bude kooperativní režim pro čtyči hráče. Ti společnými silami musí odrazit útoky umělou inteligencí řízených nepřátel a splnit různé úkoly, které se budou lišit podle mapy, na které se budou líté boje zrovna odehrávat. K dispozici budou čtyři mapy z původní hry, které však prošly drobnými úpravami – budou zasazeny do jiné denní doby a budou obsahovat bojovou techniku a další speciální efekty. Počítat můžete s mapami Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes a Nelson Bay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amon_r3_ Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 adiz - taky mas predobjednany RDR?... vim ze to sem nepatri ale stejne.. co si o ty hre myslis ja bych rek ze to bude fakt pecka podle traileru supr no a na game informeru to prej dostalo 9.75/10 bodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Kdyby někdo měl to dlc s oblekama a rád by za něco vyměnil, tak napište pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Kurňa, takového výkonu na PS3 a když hraju mapu Atacama Desert, tak kolem vlajky "B" dochazí k takovému poklesu framerate, že je hra téměř nehratelná. Nejvíc je to znát když snipujete s pozic A, nebo C. Na jiných mapách taky sem tam dojde k seknutí, ale zde je to znát nejvíce. Si připadám jak před 13 lety u svojí 486tky :cheesygrin:, taky jsem netušil kdy a kde se hra začne sekat:cheesygrin:. DICE by mohlo popřemýšlet na nějakou tou dodatečnou optimalizací v podobě patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Kurňa, takového výkonu na PS3 a když hraju mapu Atacama Desert, tak kolem vlajky "B" dochazí k takovému poklesu framerate, že je hra téměř nehratelná. Nejvíc je to znát když snipujete s pozic A, nebo C. Na jiných mapách taky sem tam dojde k seknutí, ale zde je to znát nejvíce. Si připadám jak před 13 lety u svojí 486tky :cheesygrin:, taky jsem netušil kdy a kde se hra začne sekat:cheesygrin:.DICE by mohlo popřemýšlet na nějakou tou dodatečnou optimalizací v podobě patche. s tímto teda problémy nemám... možná nemáš zrovna ideální připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 No nevím jestli to bude tímto...má klasiku net (100Mbit/s) připojen přes ethernet kabel a všechny ostatní mapy jedou v pohodě, ale když dojde na Atacama desert tak to jde do kytek (zrovna včera jsem to zkoušel). PS3(FAT_80GB) mám danou volně na zemi a kolem je spousta místa, takže by se neměla přehřívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 s tímto teda problémy nemám... možná nemáš zrovna ideální připojení pokud má pokles FPS tak to není připojením ... No nevím jestli to bude tímto...má klasiku net (100Mbit/s) připojen přes ethernet kabel a všechny ostatní mapy jedou v pohodě, ale když dojde na Atacama desert tak to jde do kytek (zrovna včera jsem to zkoušel). PS3(FAT_80GB) mám danou volně na zemi a kolem je spousta místa, takže by se neměla přehřívat. můžeš mít klidně i 1000Mb linku a může ti to být k hovnu ... záleží na pingu ale to může mít maximálně za následek sekání v hře/neustále vracení zpět a ne pokles FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 jj, to vracení zpět už jsem si zažil. To sekání, je ale divné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 no já takové problémy naštěstí nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 našel by se tu někdo, kdo by se mnou šel do koupě těch 4 nových obleků do BBC2? cena na store je 135 Kč, čili pro jednoho je cena mizivá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Já bych do toho šel, pokud budeš tedy kupovat ty. Poslal bych ti penízky na účet, co ty nato? Chce to alespoň 3 lidi, ale i tak je to levné :) Jen mám obavy z toho, že když koupíš nějaký doplňek do hry na jiném PS účtu, tak jej nedostaneš do hry na svém vlastním účtu. Zkoušel jsem to tak z bezplatnýma add-onama, kdy jsem je stáhl z PSN na svém US účtu, nainstaloval do hry a ejhle na CZ účtu se ve hře nic neobjevilo. Musel jsem na CZ PSN a stáhnout Add-on znovu + znovu nainstalovat na CZ účtu a teprve potom to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 no já právě kupovat nemůžu, scháním někoho kdo by to koupil, ale jeden kámoš mi to možná koupí, takže budu mít další 4 volné sloty na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Onslaught mode: Ví se jestli to bude zadara pro VIP? (asi ne co :D) Ty upgrady postav jsou jen skiny, nebo tam je i něco co se hodí? A ještě jedna otázka: V jaké mapě+modů se nachazí ZU-23 AA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 ahoj, mě dnes zabil recon a jak je ta kamera na něj tak tam měl v té tabulce kde je hodnost, hp, zbran. M95ku bronzovou a měl tam napsané SU M95 nebo tak něco, co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.