Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
dole mas napsane kdo s tebou ve squadu hraje a kazdy ma pred jmenem ikonu co je za povolani ( medic, assault ... ) tak kdyz sedis v tanku tak tam mas maly tank a ten co jede s tebou tak to ma pred jmenem taky

no jenže tu ikonku tam má ikdyž sedí v úplně jiným tanku :P a stejně když si ke mě přisedne někdo mimo squad tak o tom nevím... zkusím tu vychytávku co poradil AHOSO_VIDAHO ;)

Odesláno

squad dm ? a to tě baví ? dyť se to tam vůbec neřeže... nejlepší je rush, tam ty bitky celkem jsou ale občas i ten rush v tomhle pohledu pokulhává, záleží jestli narazíte na dobrý hráče a to moc často není :( taky to kazí fakt že je tam strašně málo hráčů, 12vs12 mi příjde strašně málo... kdyby to bylo ve stylu BF2 32vs32 !! to byly aspoň bitky ! přemýšlím že si pořídím MAG tam je nějak 260hráčů ne ? ale zas v BC jde všechno ničit a to se mi líbí... když si vezmu že bych v MAG tankem nezničil ani boudu pro psa tak se mi do toho moc nechce.. ... koupit či nekoupit ? máte někdo obě hry ? :)

Odesláno

no jako určitě je pořád co vylepšovat to jo ale už teď ta demolice stojí za to! rozhodně lepší než ty hry kde nejde zničit pomalu nic...

a jestli má vyjít to co povídáš.. tak mag padá a počkám si na tohle :) ... no podle toho kdy to to má výjít, příští rok může být Leden 2011 a nebo taky 29. Prosinec že... mohl by jsi to upřesnit? :)

Odesláno

no moc zajímavě to teda nevypadá... vypadá to přímo strašně !! grafika nic moc ale to bych překousl, ale ta chůze vojáku ? strašná fyzika vozidel, APC co ani nevypadá jak APC (obrněný transportér), a co to mini auto na ovládání jak z COD7? no a nakonec co mě zklamalo že jsem tam neviděl žádnou destrukci okolí...

DOST UBOHÝ

připadne mi to jako první battlefield s předělanýma textůrama a modelama...

EDIT: nemám rád ty kecy že BC2 je jen předělaný COD... to není pravda... ale tohle ? to už opravdu je COD!! počínaje ukázáním získaných bodů ve stylu cod a konče zbraněma co se chovají jak z cod...

tvůrci codu si snad koupili medala i battla ne ? :D

Odesláno

koukal jsem teď na videa z bety... a je to opravdu jak cod :( i graficky mi to cod připomíná...

ale nevím no jestli budou textury ještě propracovanější... přece neudělají tisíce a tisíce textur aby je pak znova předělávali a vylepšovali... to je přece hned udělají dobrý ne ? ale bůh ví jak to v tom herním průmyslu funguje :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu