AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 tak podrž tu směrovou šipku "dolů" co je nalevo na gamepadu. uvidíš, jestli je někdo za kulometem nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 toho jsem si nikdy nevšiml.. buď je to moc malinký nebo to v HC modu není :) ... uvidím až zas zapařím dole mas napsane kdo s tebou ve squadu hraje a kazdy ma pred jmenem ikonu co je za povolani ( medic, assault ... ) tak kdyz sedis v tanku tak tam mas maly tank a ten co jede s tebou tak to ma pred jmenem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 dole mas napsane kdo s tebou ve squadu hraje a kazdy ma pred jmenem ikonu co je za povolani ( medic, assault ... ) tak kdyz sedis v tanku tak tam mas maly tank a ten co jede s tebou tak to ma pred jmenem taky no jenže tu ikonku tam má ikdyž sedí v úplně jiným tanku :P a stejně když si ke mě přisedne někdo mimo squad tak o tom nevím... zkusím tu vychytávku co poradil AHOSO_VIDAHO ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 nevim ja hraju SQ DM tam je to jednoznacne takze kdyz nekdo ke mne sedne tak to poznam a muze to byt max nekdo z mych tri kumpanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 squad dm ? a to tě baví ? dyť se to tam vůbec neřeže... nejlepší je rush, tam ty bitky celkem jsou ale občas i ten rush v tomhle pohledu pokulhává, záleží jestli narazíte na dobrý hráče a to moc často není :( taky to kazí fakt že je tam strašně málo hráčů, 12vs12 mi příjde strašně málo... kdyby to bylo ve stylu BF2 32vs32 !! to byly aspoň bitky ! přemýšlím že si pořídím MAG tam je nějak 260hráčů ne ? ale zas v BC jde všechno ničit a to se mi líbí... když si vezmu že bych v MAG tankem nezničil ani boudu pro psa tak se mi do toho moc nechce.. ... koupit či nekoupit ? máte někdo obě hry ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Canava ona ani ta demolice v bfbc2 není nijak slavná,o Magu sem přemejšlel taky ale nejsou na něj pořád finance když ted vychází tolik her. Příští rok by měla vyjít Homefront nšco na styl batlefieldu trochu v postapo kabátku a pro 64 hráčů takže pro mě velký očekávání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 no jako určitě je pořád co vylepšovat to jo ale už teď ta demolice stojí za to! rozhodně lepší než ty hry kde nejde zničit pomalu nic... a jestli má vyjít to co povídáš.. tak mag padá a počkám si na tohle :) ... no podle toho kdy to to má výjít, příští rok může být Leden 2011 a nebo taky 29. Prosinec že... mohl by jsi to upřesnit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 a nebo si počkejte na Battlefield 3... už ted u MOH je beta, jsem hodně zvědavej kdy ji spustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 no to je taky možnost ale myslím že si na BF3 počkáme ještě dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 to si nemyslím, když za týden dostaneme klíč do bety, tak si myslím, že nejpozději do konce roku ji spustí, takže BF3 tu bude nejpozději na podzim 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 canava tady mas trailer http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-interview-homefront/705583 Pokud bf3 bude pokračování klasickýho battlefielda s velkejma mapama tak supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 no tohle, vypadá to zajímavě. asi začnu krást ať mám na všechny ty hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 uz se tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 no moc zajímavě to teda nevypadá... vypadá to přímo strašně !! grafika nic moc ale to bych překousl, ale ta chůze vojáku ? strašná fyzika vozidel, APC co ani nevypadá jak APC (obrněný transportér), a co to mini auto na ovládání jak z COD7? no a nakonec co mě zklamalo že jsem tam neviděl žádnou destrukci okolí... DOST UBOHÝ připadne mi to jako první battlefield s předělanýma textůrama a modelama... EDIT: nemám rád ty kecy že BC2 je jen předělaný COD... to není pravda... ale tohle ? to už opravdu je COD!! počínaje ukázáním získaných bodů ve stylu cod a konče zbraněma co se chovají jak z cod... tvůrci codu si snad koupili medala i battla ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Mně se to líbí, i když mi to připomíná Black Ops, když pominu ty vozidla a vrtulníky... Textury a modely budou jisě ejště mnohokrát propracovanější, to bych ted určitě nehodnotil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 koukal jsem teď na videa z bety... a je to opravdu jak cod :( i graficky mi to cod připomíná... ale nevím no jestli budou textury ještě propracovanější... přece neudělají tisíce a tisíce textur aby je pak znova předělávali a vylepšovali... to je přece hned udělají dobrý ne ? ale bůh ví jak to v tom herním průmyslu funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Hodíš sem nějaký linky na videa z té bety prosím? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 no tak nic je to fake :D moje chyba... je to MOH ale nějakej kokot tam musel napsat battlefield3 beta... a jelikož jsem moh nehrál tak nevím jak vypadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 nevim co se ti na SQ DM nelibi ja to hraju s kamosem porad a jde tam hlavne o zabijeni a ne o vlajky\satelity coz me bavi vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 no nelíbí se mi na tom to že tam nejsou bitky ;) ... samozřejmě každýho baví něco jinýho.. mě prostě štve že se ten BC nenese v duchu starých battlů kde se to řezalo ve velkým se spoustou vozidel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Absolutně bombová hra, dohrána na nejtěžší obtížnost a multiplayer? Absolutní pecka a podle mýho názoru o hodně lepší jak MW2, BC2 je o dost reálnější, níčení baráků je vážne drsný, na to v CoDčkách nenarazíte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Nechápem prečo to furt musíte porovnávať .. Sú to 2 rozdielne hry .. Ja hrám MW2 aj BC2 .. MW2 hrám clanovo a BC2 sa dá povedať že 4fun .. Obidve sú super hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 rockyzz: o tom není pochyb ;) DarkTemplar: bc2 není mw2... ale bf3 už jo... teda zatím to tak vypadá, uvidíme až bude plná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 rockyzz: o tom není pochyb ;)DarkTemplar: bc2 není mw2... ale bf3 už jo... teda zatím to tak vypadá, uvidíme až bude plná :) oni už jsou nějaká videa z BF3, že už s přesností dokážeš určit, že je to stejné jako MW2? omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 jj zaskróluj nahoru... to auto na ovládání jak ze spec ops, hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.