Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

Ahoj všem BFBC2 propadlejm hráčům.

Mám dvě otázky:

1. Jak naložit z VIP kódem nebo spíš když ho zadám ve hře kde se dostanu na store tak mi to hodí jen nějakou hlášku a nic:-(

2.Je tu nějaká komunita čechů do hry rád bych si zahrála a třeba i pokecal ve hře když už headset mám tak proč ho nevyužít. Nejsem nijak moc ostřílenej ale myslím že lama taky nejsem takže díky za odpovědi.

Odesláno

žádná komunita není :D prostě si přidej lidi co se v tomhle topicu vyskytují a pak se akorát připojíš když uvidíš že někdo hraje... ale měl by tu být i topic kde jsou všichni vypsaní i s PSN nickem (všichni tam asi nebudou ale je jich tam dost, a nemusíš je hledat po tomhle topicu a zjišťovat si PSNko.. jen nevím co se s tím topicem stalo nemůžu ho najít :))

EDIT: a napiš co ti to hodí za hlášku... ty takzvaný nějaký hlášky jsou nejdůležitější... bez ní ti nikdo asi neporadí :)

Odesláno

Jo jasný tu hlášku sem hodím zítra dnes to už nějak nezvládnu.

Jo o tom topiku vím na tom sem se podílel ale myslím že tam právě BFBC2 vůbec není. A hlavně není vůbec aktuální:-( Takže to je vlastně problém nechce se mi zakládat topik kdo hraje BFBC online ale asi to tak dopadne:-(. Začal sem to hrát a myslím zapařit to z někým a domlouvat se při tom nemusí bejt špatný...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu