H0W3N Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 ty mluvíš o této zprávě od Rocka? "canava tady mas trailer http://www.gametrailers.com/video/mu...mefront/705583 Pokud bf3 bude pokračování klasickýho battlefielda s velkejma mapama tak supr." pokud ano, tak to není BF3, ale Homefront Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 tak to se mi ulevilo :D já si to nečetl jen jsem zkouknul videjko...no tak homefront je klon codka takže to určitě neberu :) jsem zvědavej na tu trojku teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 tjn, vypadalo to divne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 tady je trailer už i s cenou (jestli to tu nekde je tak se omlouvam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 není to tu, ale už je to pár dní co to vyšlo... kdyby radši pánové s DICE místo ceny už konečně stanovili datum vydání! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ahjooo, proc vsichni hrajou medal of honor?On je vazne lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 ja ho treba nehraju :D ale nehraju ani BC2, nejak se mi do toho posledni dobou nechce, kdybych to zapl tak se od toho zas neodtrhnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Ahjooo, proc vsichni hrajou medal of honor?On je vazne lepsi? můžu tě uklidnit, MoH není lepší než BBC2, je to jen otázkou času, co se většina hráčů vrátí k BBC2, u mě to třeba nastane v době, až výjde Vietnam do BBC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 u mě to bylo otázka 4 dnů... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 hm mam problem s BFBC2 uz asi cca 14dni mi ti nacita stale RANK 1 :( vubec nic nepomaha... buuuu :( stupidni bugy v BFBC2, asi prejdu na MOH. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Napis na podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Ahoj všem BFBC2 propadlejm hráčům. Mám dvě otázky: 1. Jak naložit z VIP kódem nebo spíš když ho zadám ve hře kde se dostanu na store tak mi to hodí jen nějakou hlášku a nic:-( 2.Je tu nějaká komunita čechů do hry rád bych si zahrála a třeba i pokecal ve hře když už headset mám tak proč ho nevyužít. Nejsem nijak moc ostřílenej ale myslím že lama taky nejsem takže díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 žádná komunita není :D prostě si přidej lidi co se v tomhle topicu vyskytují a pak se akorát připojíš když uvidíš že někdo hraje... ale měl by tu být i topic kde jsou všichni vypsaní i s PSN nickem (všichni tam asi nebudou ale je jich tam dost, a nemusíš je hledat po tomhle topicu a zjišťovat si PSNko.. jen nevím co se s tím topicem stalo nemůžu ho najít :)) EDIT: a napiš co ti to hodí za hlášku... ty takzvaný nějaký hlášky jsou nejdůležitější... bez ní ti nikdo asi neporadí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Jo jasný tu hlášku sem hodím zítra dnes to už nějak nezvládnu. Jo o tom topiku vím na tom sem se podílel ale myslím že tam právě BFBC2 vůbec není. A hlavně není vůbec aktuální:-( Takže to je vlastně problém nechce se mi zakládat topik kdo hraje BFBC online ale asi to tak dopadne:-(. Začal sem to hrát a myslím zapařit to z někým a domlouvat se při tom nemusí bejt špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 jen nevím co se s tím topicem stalo nemůžu ho najít http://console-forum.net/tema/94685-bad-company-2-aktivni-online-hraci jen někteří už asi nebudou tak aktivní jako dřív :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Super díky za odkaz já myslel totiž jinej topik že tu je toto jsem netušil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Nový trailer na Battlefield BC2 Vietnam poukazující na přítomnost plamenometu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 mno nevim ten plamenomet se mi zda az moc znicujici docela nevyhoda pro ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 je to bomba, super změna oproti původní hře, navíc ho určitě budou moci mít obě strany, hrozně mi to připomíná mise z CoD 5 :D jsem na to zvědavej, tahle mapa vypadá skvěle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTheEncyklopedia Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Taky vám BC2: Vietnam furt připomíná Full Metal Jacket? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 mno nevim ten plamenomet se mi zda az moc znicujici docela nevyhoda pro ostatni kdo ví.. třeba plamenomet bude přítomen pouze v singleplayeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 pokud se nepletu tak ten datadisk singleplayer nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 taky si myslím že to bude only MP ale uvidíme no :) každopádně jestli tam bude tak určitě bude mít nějaký mínusy aby to nebyla fakt superzbraň :) jak tak koukám tak to chrlí plameny celkem daleko a vojáky to taky rychle zabije tak mě jen napadá že by jste mohli mít málo benzínu (nebo co v tom je). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 a nebo se to bude treba prehrivat atd. uvidime nechme se prekvapit ja sam jsem zvedav na sadu zbrani co tam bude ale pocitam i s m1 garand Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.