Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
a ty resety a vymazavani zbrani me taky jebou hej nevim cim to je ale to dela vsem ale to ej na picku ja nechci hrat s vintovkou ale me to vetsinou pomohlo ze sem vyndal cd z ps3 ale dneska nic tak sem na to jebal a sem tady xD

Zkus pouzivat tlacitko upravit, neni nutne postovat dvakrat za sebou.

Jinak musim rict, ze jsem rad ze se na xboxu takovy zversta nedejou, alespon ne v takove mire :)

Odesláno
Tak běž se zlatým Xboxem do ... a nenasírej tu lidi. :) Koukám že spousta lidí neumí posouvat stránky jinak si nedokážu vysvětlit proč tu padaj stále dokola stejné otázky. Jinak když máte vše resetlé a hrajete tak se vám pak vše přičte teda aspoň mě :) samozřejmě jen k těm zbraním se kterejma ste zabíjeli.

Pochybuju ze tim nekoho nasiram (krom tebe). Jen konstatuji ze jsem na xboxu tyhle problemy nezaznamenal a jelikoz tohle tema je spolecne i pro xbox (respektive v xbox sekci neni) tak nevidim duvod to sem nenapsat...

Odesláno
To sis moc nepomohl ne? V MW2 se ted porad hackuje...zlaty xbox :)

jn mas pravdu ale da se narazit na hru kde je to vse v poradku ale nekteri to tam s tim prehaneji az moc kdyz si da z vlastniho pohledu ac-130 a nesmrtelnost a chodi a jen strili velke rakety tak to nema cenu ani respawnovat

jinak co se tyce bfbc davam tomu posledni tyden sanci a jak se to nezlepsi tak to strelim ale jinak muzu rict ze tech 1600,- za to stalo mam to od vydani

Odesláno

We will take down the backend a couple of hours for maintenance work on all platforms. The purpose is to improve performance of the stats system, to reduce/eliminate stats outages.

Zh1nt0 will get back to you with a more accurate timing for the downtime on Monday.

pokud sem to dobře pochopil, tak by na tom měli ještě pracovat ( 25.1.-28.1 ), přesnější datum by měli oznámit dneska

Odesláno

no já měl se statama dřív taky problém, ale nebylo to tak častý, cca 1-2x za 14dní což se dalo přežít ale občas to nasralo když jsem měl zrovna nehoráznou chuť rozmasakrovat nějakej barák :D... ale teď už jedu tak 3týdny bez chyb :) spíš mi to teď občas napíše že to nenašlo žádný server... ale jinak když dohraju a kouknu do statistik tak se mi vše hned přičte :)

DeSmond: ty možná problémy nemáš, ale musíš si za to platit :D ... takže něco za něco ;)

Odesláno
no já měl se statama dřív taky problém, ale nebylo to tak častý, cca 1-2x za 14dní což se dalo přežít ale občas to nasralo když jsem měl zrovna nehoráznou chuť rozmasakrovat nějakej barák :D... ale teď už jedu tak 3týdny bez chyb :) spíš mi to teď občas napíše že to nenašlo žádný server... ale jinak když dohraju a kouknu do statistik tak se mi vše hned přičte :)

DeSmond: ty možná problémy nemáš, ale musíš si za to platit :D ... takže něco za něco ;)

Uprimne receno (a opravdu bez umyslu vyvolavat flame, takze to urcite neni mireny proti ps3, jelikoz ps3 vlastnim teze :)),kdo z vas by se tu ani ne stovku za mesic nezaplatil za to aby mu to slapalo v pohode :)

Odesláno
DeSmodn : ano jeden z tech hochu co maj xboxe a mysli si jak je jejich xbl nejlepsi a psn je shit jelikoz automaticky zato platej a mysli si ze sony nedava do psn nic ale kamarade sony dava do ty sluzby vic nez microsoft to bylo na ign a tak sony tezce prodelava

Nevim jak si tohle vycetl z mejch prispevku. Ale v zasade mas pravdu, myslim si ze XBL je lepsi nez PSN, ale urcite tady nejak neschazuju PSN, coz delas ty s xboxem, takze na me utocis za neco, co jsem neprovedl a sam to delas. Takze se prosim te uklidne. Ocividne to, ze do toho Sony dava penize neni zaruka kvalita. A co je spatnyho na tom, ze na tom narozdil od Sony microsoft vydelava? Rad si to zaplatim, protoze za tu dobu co xbox mam nebyl s multakem nikdy zadny problem. Takze tady prosim te zbytecne nevyolavej flamy a chovej se tu prosim slusne. Chapu ze jsi tu novy, ale hubu si na me bezduvodne otvirat nebudes.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu