bykk Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 počítají se vám killy na zbraních když to máte vyresetovaný??? (jasně že ne hned,ale až se všechno vrátí do normálu,tak jestli se vám to přičte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jo pak jo,ja na zadnym bfbc reglej nejsem,proste zapnu hru a uz v menu vidim ze se mi to nenacetlo,proste komplet reset.Pak to po chvili a po par resetech PSka naskocilo,ale ted vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 jj dneska je to v haji, vzdy se mi to hned nacetlo ale dnes co nasbiram ve hre (body, killy) se mi nezapocitaji, az uz dou s timhle DICE do pice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 cus lidi moje PSN-Ultimate7th s kazdym z vas dam rad hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 a ty resety a vymazavani zbrani me taky jebou hej nevim cim to je ale to dela vsem ale to ej na picku ja nechci hrat s vintovkou ale me to vetsinou pomohlo ze sem vyndal cd z ps3 ale dneska nic tak sem na to jebal a sem tady xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 a ty resety a vymazavani zbrani me taky jebou hej nevim cim to je ale to dela vsem ale to ej na picku ja nechci hrat s vintovkou ale me to vetsinou pomohlo ze sem vyndal cd z ps3 ale dneska nic tak sem na to jebal a sem tady xD Zkus pouzivat tlacitko upravit, neni nutne postovat dvakrat za sebou. Jinak musim rict, ze jsem rad ze se na xboxu takovy zversta nedejou, alespon ne v takove mire :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 nj jestli se tajto na xbox nedeje tak to je dobry ..... ale urcite to je nejakej fail tsjto se mi moc nestalo od doby co to hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 kvuli temto chybam co to posledni dobou dela jsem se na tu hru vyprd a hraju ted MW2 to uz je vrchol k cemu me to donutilo chtel jsem si udelat platinu na M60 a mp-443 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 To sis moc nepomohl ne? V MW2 se ted porad hackuje...zlaty xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Tak běž se zlatým Xboxem do ... a nenasírej tu lidi. :) Koukám že spousta lidí neumí posouvat stránky jinak si nedokážu vysvětlit proč tu padaj stále dokola stejné otázky. Jinak když máte vše resetlé a hrajete tak se vám pak vše přičte teda aspoň mě :) samozřejmě jen k těm zbraním se kterejma ste zabíjeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Tak běž se zlatým Xboxem do ... a nenasírej tu lidi. :) Koukám že spousta lidí neumí posouvat stránky jinak si nedokážu vysvětlit proč tu padaj stále dokola stejné otázky. Jinak když máte vše resetlé a hrajete tak se vám pak vše přičte teda aspoň mě :) samozřejmě jen k těm zbraním se kterejma ste zabíjeli. Pochybuju ze tim nekoho nasiram (krom tebe). Jen konstatuji ze jsem na xboxu tyhle problemy nezaznamenal a jelikoz tohle tema je spolecne i pro xbox (respektive v xbox sekci neni) tak nevidim duvod to sem nenapsat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Myslel sem to zamozřejmě jako legraci! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Myslel sem to zamozřejmě jako legraci! :) To jsem pochopil podle toho sajla ja jen pro vystrahu nejakejm chytrolinum...urcite tady nehodlam rozpoutavat nejakej flame o ps3 vs. xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zajímavé je že na PC jsem měl se staty problém jen někdy v úterý, o víkendu v pohodě BTW: Vintovka je nejvíc zabijácká zbraň a má výborný mířidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 To sis moc nepomohl ne? V MW2 se ted porad hackuje...zlaty xbox :) jn mas pravdu ale da se narazit na hru kde je to vse v poradku ale nekteri to tam s tim prehaneji az moc kdyz si da z vlastniho pohledu ac-130 a nesmrtelnost a chodi a jen strili velke rakety tak to nema cenu ani respawnovat jinak co se tyce bfbc davam tomu posledni tyden sanci a jak se to nezlepsi tak to strelim ale jinak muzu rict ze tech 1600,- za to stalo mam to od vydani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 We will take down the backend a couple of hours for maintenance work on all platforms. The purpose is to improve performance of the stats system, to reduce/eliminate stats outages. Zh1nt0 will get back to you with a more accurate timing for the downtime on Monday. ______________________________ pokud sem to dobře pochopil, tak by na tom měli ještě pracovat ( 25.1.-28.1 ), přesnější datum by měli oznámit dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zlaty xbox?! mno radci nic skoda slov ..... ale snad to zpravej dneska mi to este neudelalo vse cjk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 no já měl se statama dřív taky problém, ale nebylo to tak častý, cca 1-2x za 14dní což se dalo přežít ale občas to nasralo když jsem měl zrovna nehoráznou chuť rozmasakrovat nějakej barák :D... ale teď už jedu tak 3týdny bez chyb :) spíš mi to teď občas napíše že to nenašlo žádný server... ale jinak když dohraju a kouknu do statistik tak se mi vše hned přičte :) DeSmond: ty možná problémy nemáš, ale musíš si za to platit :D ... takže něco za něco ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Taky asi poslední 2 týdny nemám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 no já měl se statama dřív taky problém, ale nebylo to tak častý, cca 1-2x za 14dní což se dalo přežít ale občas to nasralo když jsem měl zrovna nehoráznou chuť rozmasakrovat nějakej barák :D... ale teď už jedu tak 3týdny bez chyb :) spíš mi to teď občas napíše že to nenašlo žádný server... ale jinak když dohraju a kouknu do statistik tak se mi vše hned přičte :)DeSmond: ty možná problémy nemáš, ale musíš si za to platit :D ... takže něco za něco ;) Uprimne receno (a opravdu bez umyslu vyvolavat flame, takze to urcite neni mireny proti ps3, jelikoz ps3 vlastnim teze :)),kdo z vas by se tu ani ne stovku za mesic nezaplatil za to aby mu to slapalo v pohode :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 já bych to nezaplatil protože mě to taky šlape dost v pohodě ;) a taky nechci šířit nenávist vůči xboxu (ikdyž ho nemám rád :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 DeSmodn : ano jeden z tech hochu co maj xboxe a mysli si jak je jejich xbl nejlepsi a psn je shit jelikoz automaticky zato platej a mysli si ze sony nedava do psn nic ale kamarade sony dava do ty sluzby vic nez microsoft to bylo na ign a tak sony tezce prodelava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Sou **** no :D Mrkvosoft z toho má chechtáky takže na tom vydělává. Obecně jsem ale četl, že ta kvalita Live! je na lepší úrovni než PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 a v cem? jako urcite si myslim ze xbl ma vice sluzeb a to ze je tAM headset u balenia a skoro kazdej si tam vola ne diky staci mi to u ps3 kdyz tam nejakej **** keca do hry ne diky , ale miluju lidi co reknou ze na xbl jsou lepsi servery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 DeSmodn : ano jeden z tech hochu co maj xboxe a mysli si jak je jejich xbl nejlepsi a psn je shit jelikoz automaticky zato platej a mysli si ze sony nedava do psn nic ale kamarade sony dava do ty sluzby vic nez microsoft to bylo na ign a tak sony tezce prodelava Nevim jak si tohle vycetl z mejch prispevku. Ale v zasade mas pravdu, myslim si ze XBL je lepsi nez PSN, ale urcite tady nejak neschazuju PSN, coz delas ty s xboxem, takze na me utocis za neco, co jsem neprovedl a sam to delas. Takze se prosim te uklidne. Ocividne to, ze do toho Sony dava penize neni zaruka kvalita. A co je spatnyho na tom, ze na tom narozdil od Sony microsoft vydelava? Rad si to zaplatim, protoze za tu dobu co xbox mam nebyl s multakem nikdy zadny problem. Takze tady prosim te zbytecne nevyolavej flamy a chovej se tu prosim slusne. Chapu ze jsi tu novy, ale hubu si na me bezduvodne otvirat nebudes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.