Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jak psal deepthroat u dvousté stránky tohoto topicu... // w00t jubilejní dvoustá stránka spamů, nadávek, hádek, flamů a OT ^^ Ted už je to dvěstěčtvrtá stránka :) Co kdyby jste se tu bavily o BC2 když je to topic pro BC2 a né o tom jak vychovávat dítě, jako taky jsem tu udělal spoustu offtopic ale už bych to rád změnil :)

Odesláno
Jak psal deepthroat u dvousté stránky tohoto topicu... // w00t jubilejní dvoustá stránka spamů, nadávek, hádek, flamů a OT ^^ Ted už je to dvěstěčtvrtá stránka :) Co kdyby jste se tu bavily o BC2 když je to topic pro BC2 a né o tom jak vychovávat dítě, jako taky jsem tu udělal spoustu offtopic ale už bych to rád změnil :)

Co to furt meles, sam tady spamujes nejvic...tak nedelej rozumbradu...

Odesláno
Tak jestli si dite nevychovas tak aby si samo uklizelo tak to nejsi dobry rodic kdyz z tebe nema respekt ;), v normalnim pripade to nemusi bejt za odmenu, rozhode kdyby mi dite prislo s 5 tak mu nezakazu PS3, je to zbitecny. Samozrejmne kdyby mi propadalo tak to je neco jinyho :D

Já bych ti za ten Gamepad zakázal PS3 do konce tvého studování.. :D :D

Odesláno
Lidi chci se zeptat, chci si koupit tuhle hru, nejlip z tudma kdyz ji bude nekdo nabizet nebo pri nejhorsim z aukra, je tam zapotrebi nejaky "kod" diky kterymu se dostanu do multiplayeru ? Jestli ano, tak pokud uz ho nekdo pouzil tak si multiplayer nezahraju co ? Nebo jen strcim hru do pska a hraju multak jak u kazde jine hry ? Dik za odpoved

U hry je VIP kod,doporučuju koupit novou hru nebo si připlatit asi 250 kč za VIP kod bez kterýho přijdeš o dost map.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu