Olafus Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Takové malé děcko by na PSku nemělo hrát skoro vůbec. Se musí první naučit zacházet s tužkou a pak až s dualshockem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 samozřejmě trochu přeháním:-))), u nás doma to hraním funguje dobře, možná je to i tím, že jsem sám hráč, ale hraní videoher je jen jedním ze způsobů jak si děti (a já) mohou hrát. navíc je hraní her zábava a nejdřív jsou povinnosti, tak je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ultimate: Takže dostal si jedničku, můžeš na playstation. Neuklidil sis hračky, můžeš na playstation? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tak jestli si dite nevychovas tak aby si samo uklizelo tak to nejsi dobry rodic kdyz z tebe nema respekt ;), v normalnim pripade to nemusi bejt za odmenu, rozhode kdyby mi dite prislo s 5 tak mu nezakazu PS3, je to zbitecny. Samozrejmne kdyby mi propadalo tak to je neco jinyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jak psal deepthroat u dvousté stránky tohoto topicu... // w00t jubilejní dvoustá stránka spamů, nadávek, hádek, flamů a OT ^^ Ted už je to dvěstěčtvrtá stránka :) Co kdyby jste se tu bavily o BC2 když je to topic pro BC2 a né o tom jak vychovávat dítě, jako taky jsem tu udělal spoustu offtopic ale už bych to rád změnil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 tak povídej rockyzz, co je novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jak psal deepthroat u dvousté stránky tohoto topicu... // w00t jubilejní dvoustá stránka spamů, nadávek, hádek, flamů a OT ^^ Ted už je to dvěstěčtvrtá stránka :) Co kdyby jste se tu bavily o BC2 když je to topic pro BC2 a né o tom jak vychovávat dítě, jako taky jsem tu udělal spoustu offtopic ale už bych to rád změnil :) Co to furt meles, sam tady spamujes nejvic...tak nedelej rozumbradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 DESmond: lip bych to nerekl, dnes nejdu hrat jebu vas du na pávo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 zelený list, respektive bliznatá šištička, tě aspoň uklidní.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 prej bliznatá šištička:cheesygrin: umotám mrkev jak prase:wohow: a po desátý jdu hrát:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Co to furt meles, sam tady spamujes nejvic...tak nedelej rozumbradu... Ale rozhodně o takových to kravinách, Wake up! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ale rozhodně o takových to kravinách, Wake up! Pardon, ja zapomnel ze u tebe co slovo, to vystavni kousek, doufam ze se odkaz tveho neskutecneho genia uchava nekde na njekach servrech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tak jestli si dite nevychovas tak aby si samo uklizelo tak to nejsi dobry rodic kdyz z tebe nema respekt ;), v normalnim pripade to nemusi bejt za odmenu, rozhode kdyby mi dite prislo s 5 tak mu nezakazu PS3, je to zbitecny. Samozrejmne kdyby mi propadalo tak to je neco jinyho :D Já bych ti za ten Gamepad zakázal PS3 do konce tvého studování.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 prej bliznatá šištička:cheesygrin: umotám mrkev jak prase:wohow: a po desátý jdu hrát:bash: nečekal jsem že tatík jako ty bude po večerech kouřit ganju :D děti a tvá žena to ví ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No to si mel asi hezke detstvi :D, kdyby si byl ty muj tata, dejme tomu ze ti je 25 tak bys me musel mit v 10 a o 10 let starsiho tatu mit ,tak bych ho denne fuckoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 No to si mel asi hezke detstvi :D, kdyby si byl ty muj tata, dejme tomu ze ti je 25 tak bys me musel mit v 10 a o 10 let starsiho tatu mit ,tak bych ho denne fuckoval :D To by sis zkusil jednou, pak bych vytáhl pásek a byl by klid.. ;) :D A za blbé keci by si ještě dostal týden zaracha.. :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Včera super mega mela!!! češi na jedne strane i na druhe! same killy a sprostá slova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jeniczech : Aha to si hodne veris :D, neznamena ze si starsi a urcite by si me sundal jak nic ,ze bych te nemohl podelat nejak jinak ;) a dost tehle kecu, jdem se bavit o hre. Vcera jsem se pripojil za witasem a myslim hearvest day to byl, a taky dobry no, tu mega parbu jsem bohuzel nestihl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Lidi chci se zeptat, chci si koupit tuhle hru, nejlip z tudma kdyz ji bude nekdo nabizet nebo pri nejhorsim z aukra, je tam zapotrebi nejaky "kod" diky kterymu se dostanu do multiplayeru ? Jestli ano, tak pokud uz ho nekdo pouzil tak si multiplayer nezahraju co ? Nebo jen strcim hru do pska a hraju multak jak u kazde jine hry ? Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 U týhle hry není kod, co já vim tak je jen u nejnovějších her EA, např. Dead Space 2 atd, tady je jen VIP kod kterej si mužeš za 1200 stáhnout z XLive nebo ho dostat k limited edici, ale ten přidává jen nové mapy a není nutnej :) Takže mužeš koupit klidně použitou verzi z aukra či tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Lidi chci se zeptat, chci si koupit tuhle hru, nejlip z tudma kdyz ji bude nekdo nabizet nebo pri nejhorsim z aukra, je tam zapotrebi nejaky "kod" diky kterymu se dostanu do multiplayeru ? Jestli ano, tak pokud uz ho nekdo pouzil tak si multiplayer nezahraju co ? Nebo jen strcim hru do pska a hraju multak jak u kazde jine hry ? Dik za odpoved U hry je VIP kod,doporučuju koupit novou hru nebo si připlatit asi 250 kč za VIP kod bez kterýho přijdeš o dost map. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ja jedu BEZ VIPU z Vietnamem a sem nejspokojenější na světě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Online muzes hrat normalne ale s omezenym poctem map, klidne muzes koupit pouzitou a kod dokoupit na ps store, ale nova vyjde asi levneji ve vysledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 To je zajimavy na gameshop.cz jsem si koupil bad company 2 neni limitka a VIp uz tam byl, nic sem nezadaval a vsechny mapy muzu hrat v pohode od zacatku tak nevim, ale nez jsem hru mohl zacit hrat jako uplne po prvy tak se mi neco stahovalo tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 však jo.. já bral z alzy bfko za 600 jak bylo v akci normal edice a taky vip code... dává se teď do všech novejch battlefieldů.. možnost zakoupení na store je pro ty co kupujou " jetý " hry (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.