Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Užij si tu luxus grafiku v pravěkym rozlišení 1024x768 xDD

V0ndy: nenech se urazit ale ty to hraje na 32 palcovy HD TV? A bejt tebou mlcim vy to mate taky vDX9 :D takze jestli tam bude nejakej microrozdil tak jo :) Samozrejmne ze ta hra neni v full HD ale mam 100% lepsi obraz nez ty 30 cm od 20 palcovyho monitoru :)

Desmond: Xboxovy je ve stejnym jako PS3 prej, ja to netestoval.

Hele jak je ted ta beta jo a pak bude plna hra tak ty staty co mam ted se resetujou? Doufam ze ne mam luxusni staty a od zacatku to delat nechci :)

Odesláno
V0ndy: nenech se urazit ale ty to hraje na 32 palcovy HD TV? A bejt tebou mlcim vy to mate taky vDX9 :D takze jestli tam bude nejakej microrozdil tak jo :) Samozrejmne ze ta hra neni v full HD ale mam 100% lepsi obraz nez ty 30 cm od 20 palcovyho monitoru :)

Desmond: Xboxovy je ve stejnym jako PS3 prej, ja to netestoval.

Hele jak je ted ta beta jo a pak bude plna hra tak ty staty co mam ted se resetujou? Doufam ze ne mam luxusni staty a od zacatku to delat nechci :)

No full hd na 20 palcovym dipleji bude vypadat lip nez 1024x768 na 40ce :)

Statistiky by se meli nulovat.....

Myslim že 1152x768 ale nejsem si jistej

Vedel jsem to, chtel jsem si dloubnout do Ultima ;)

Odesláno
Ano libi se mi vic, predevsim proto, ze se dala narozdil od te PS3 verze hrat...a to o tom ze je xbox verze nejlepsi si strc nikam...ses jedinej kdo si to mysli...ja mam podporu internetu :D

Aha :D tak to si zabil, ted se projevu nenavist k PS3 a to ze mu maminka koupila Xbox protoze se ji nelibila cerna , jelikoz by si se po vecerech bal ze z PS3 na tebe vybafne bubak ;) Jasnej rozdil v PS3 verzi od Xboxvy, PS3 ma pestrejsi barvy, strany mi pridou uhlazenejsi, lepsi blur coz snad ani Xbox nema ;) proc by se PS3 nedala verze hrat kdyz ma lepsi grafiku ? :)

Odesláno
Aha :D tak to si zabil, ted se projevu nenavist k PS3 a to ze mu maminka koupila Xbox protoze se ji nelibila cerna , jelikoz by si se po vecerech bal ze z PS3 na tebe vybafne bubak ;) Jasnej rozdil v PS3 verzi od Xboxvy, PS3 ma pestrejsi barvy, strany mi pridou uhlazenejsi, lepsi blur coz snad ani Xbox nema ;) proc by se PS3 nedala verze hrat kdyz ma lepsi grafiku ? :)

Ja ze projevuju nenavist....rika ten kdo bezhlave uctiva ps3....ne ze by ti do toho neco bylo ale ps3 i xbox mam za sve....naroudil od tebe makam ;)

http://www.eurogamer.cz/articles/ps3-demo-crysis-2-se-extremne-nepovedlo

Z tech zaberu to hodnotit nechci, nekde vypada lip xbox nekde ps3....dulezite ale je ze jsou to "staticke" zabery a v akci to vypada trosku jinak....nehratelne je to prto, ze to ma nizky framerate a v nekterych pasazich se to seka jak prase...

A s tim svym zabijenim uz toho nech, jediny kdo to tu zabiji jsi ty, kopes si pod sebou hrob :)

Odesláno
Třeba proto že klesá framerate, což je průser?

Me se taky nejvic libi PC v tom srovnani o tom zadna, co se tyce tak kdyz si das invisible tak mi pride obcs ze se to malinko sekne. no musej s tim neco udelat nevim jako :) , ale tohle je pravda ze to urcite padne pod 30 jelikoz obcas se mi to zda ze se to jako sekne, jako ***** nevim tvl :D ze by ve hre od Cryteku bylo FPS pod 30 je ostuda dit i ty mrzaci z treyarch a IW delaj nad 40 nebo 50

Odesláno
Me se taky nejvic libi PC v tom srovnani o tom zadna, co se tyce tak kdyz si das invisible tak mi pride obcs ze se to malinko sekne. no musej s tim neco udelat nevim jako :) , ale tohle je pravda ze to urcite padne pod 30 jelikoz obcas se mi to zda ze se to jako sekne, jako ***** nevim tvl :D ze by ve hre od Cryteku bylo FPS pod 30 je ostuda dit i ty mrzaci z treyarch a IW delaj nad 40 nebo 50

Jenze je rozdil v 30 krasnejch FPS a 50 prumernjch FPS.... a me osobne se pri zapnuti neviditelnosti sekala ta hra tak moc, ze jsem se nasral a vypnul to....v xbox 360 se mi tohle nestalo...minimalne takhle znatelne ne...

Odesláno

Uvědom si jak vypadá crysis a co všechno umí a jak vypadá black ops kterej navíc jede v pouhých 544p a navíc tam na pár místech padaj fps na nějaký 2 snímky za sekundu.

Odesláno
Jenze je rozdil v 30 krasnejch FPS a 50 prumernjch FPS.... a me osobne se pri zapnuti neviditelnosti sekala ta hra tak moc, ze jsem se nasral a vypnul to....v xbox 360 se mi tohle nestalo...minimalne takhle znatelne ne...

Tak taakhle se to seka asi jen tobe, takhle brutalni to zas neni , nevim *****, jak muzou udelat hru na konzoli ktera se seka da se rict malinko nechapu.

Odesláno
Treba maj problemy se servrama..neverim ze by to ps3 neurahlo, kdyz to zvladne xbox :) A doufam ze si s tim jeste pohrajou, protoze tohle bych nevzal ani zadaco :)

No to je dobra kravina no cell je nato jako delanej ( tim nechci rict ze je xko nejak vyrazne slabsi ale procesor ma lepsi PS) a jede to lip na xku to je kravina a u studia jako Crytek no nvm :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu