LuK4SO Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jooo crysis, jsi můj člověk :D Škoda že nehraješ na xboxu by jsme pak mohli zahrát spolu až bude full... -- Trochu OT další ot: můžeš si crysis zahrát se mnou(pochopitelně až výjde) :) crysise 2 už mám předobědnaného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ja si ho dnes taky predobjednaly, luxus grafika takovu sem este v zadne hre nevidel, dobra hratelnost ale neprisel sem nato jak se hazej granaty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Užij si tu luxus grafiku v pravěkym rozlišení 1024x768 xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Neubranim se dloubnuti...jaky ze rozliseni ma xbox? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Užij si tu luxus grafiku v pravěkym rozlišení 1024x768 xDD V0ndy: nenech se urazit ale ty to hraje na 32 palcovy HD TV? A bejt tebou mlcim vy to mate taky vDX9 :D takze jestli tam bude nejakej microrozdil tak jo :) Samozrejmne ze ta hra neni v full HD ale mam 100% lepsi obraz nez ty 30 cm od 20 palcovyho monitoru :) Desmond: Xboxovy je ve stejnym jako PS3 prej, ja to netestoval. Hele jak je ted ta beta jo a pak bude plna hra tak ty staty co mam ted se resetujou? Doufam ze ne mam luxusni staty a od zacatku to delat nechci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Myslim že 1152x768 ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Altimejtní krypl 7. kategorie: ne nehraju to na telce... Btw: čím menší rozlišení na větší obrazovku, tim horší obraz... E: sry za double... Co to meleš o Dx9? Už ta uniklá beta se dala provozovat v Dx11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 V0ndy: nenech se urazit ale ty to hraje na 32 palcovy HD TV? A bejt tebou mlcim vy to mate taky vDX9 :D takze jestli tam bude nejakej microrozdil tak jo :) Samozrejmne ze ta hra neni v full HD ale mam 100% lepsi obraz nez ty 30 cm od 20 palcovyho monitoru :) Desmond: Xboxovy je ve stejnym jako PS3 prej, ja to netestoval. Hele jak je ted ta beta jo a pak bude plna hra tak ty staty co mam ted se resetujou? Doufam ze ne mam luxusni staty a od zacatku to delat nechci :) No full hd na 20 palcovym dipleji bude vypadat lip nez 1024x768 na 40ce :) Statistiky by se meli nulovat..... Myslim že 1152x768 ale nejsem si jistej Vedel jsem to, chtel jsem si dloubnout do Ultima ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 ted si dloubnu do tebe vis jak si rikal ze Xkova je lepsi verze? :D sehnal sem ti video , kde vidis ze PS3 je lepsi a to pozna i slepej :) ted mluv intelginete Hm? Jako pro V0ndyho PC verze je nejlepsi no.PS3 ma o dost hezci barvy, xbox je ma sede hnus velebnosti, V0ndy: nevymluvis mi to ze lepsi zazitek budu mit na telce nez ty na monitoru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To video jsem videl...a nerekl bych ze ps3 verze tam vypada lip ;) A nemuzes prece videt vsemu co vidis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Nesplet sis logo Windows s logem PS? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Aha tsk toto video je verohodnejsi nez ty obrazky, zadna verze ( ani ta nejhnusnejsi verze Xboxova) nevypada tak hnusne jako ty screeny ;) A jesstli se ti libi vic ta xboxova tak to ses asi slepej :), jestli se ti libi sedej svet tak jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ano libi se mi vic, predevsim proto, ze se dala narozdil od te PS3 verze hrat...a to o tom ze je xbox verze nejlepsi si strc nikam...ses jedinej kdo si to mysli...ja mam podporu internetu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ano libi se mi vic, predevsim proto, ze se dala narozdil od te PS3 verze hrat...a to o tom ze je xbox verze nejlepsi si strc nikam...ses jedinej kdo si to mysli...ja mam podporu internetu :D Aha :D tak to si zabil, ted se projevu nenavist k PS3 a to ze mu maminka koupila Xbox protoze se ji nelibila cerna , jelikoz by si se po vecerech bal ze z PS3 na tebe vybafne bubak ;) Jasnej rozdil v PS3 verzi od Xboxvy, PS3 ma pestrejsi barvy, strany mi pridou uhlazenejsi, lepsi blur coz snad ani Xbox nema ;) proc by se PS3 nedala verze hrat kdyz ma lepsi grafiku ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 nechci tady jako rikat sracky jo =D ale proste me se crysis nejvic libi na PC =D na PS3 tam nekde hrozne klesa framerate... a seka se to obcas.. textury se nestihaj zobrazovat.. a je tam videt total *****.. snad plna nepojede v rozliseni 1024x700 jako demicko... mohly to udelat aspon fullHB ne subHB --" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Třeba proto, že klesá framerate, což je průser? E: žádná nová hra na konzolích nejede a ani nepojede ve full hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Aha :D tak to si zabil, ted se projevu nenavist k PS3 a to ze mu maminka koupila Xbox protoze se ji nelibila cerna , jelikoz by si se po vecerech bal ze z PS3 na tebe vybafne bubak ;) Jasnej rozdil v PS3 verzi od Xboxvy, PS3 ma pestrejsi barvy, strany mi pridou uhlazenejsi, lepsi blur coz snad ani Xbox nema ;) proc by se PS3 nedala verze hrat kdyz ma lepsi grafiku ? :) Ja ze projevuju nenavist....rika ten kdo bezhlave uctiva ps3....ne ze by ti do toho neco bylo ale ps3 i xbox mam za sve....naroudil od tebe makam ;) http://www.eurogamer.cz/articles/ps3-demo-crysis-2-se-extremne-nepovedlo Z tech zaberu to hodnotit nechci, nekde vypada lip xbox nekde ps3....dulezite ale je ze jsou to "staticke" zabery a v akci to vypada trosku jinak....nehratelne je to prto, ze to ma nizky framerate a v nekterych pasazich se to seka jak prase... A s tim svym zabijenim uz toho nech, jediny kdo to tu zabiji jsi ty, kopes si pod sebou hrob :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Třeba proto že klesá framerate, což je průser? Me se taky nejvic libi PC v tom srovnani o tom zadna, co se tyce tak kdyz si das invisible tak mi pride obcs ze se to malinko sekne. no musej s tim neco udelat nevim jako :) , ale tohle je pravda ze to urcite padne pod 30 jelikoz obcas se mi to zda ze se to jako sekne, jako ***** nevim tvl :D ze by ve hre od Cryteku bylo FPS pod 30 je ostuda dit i ty mrzaci z treyarch a IW delaj nad 40 nebo 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Me se taky nejvic libi PC v tom srovnani o tom zadna, co se tyce tak kdyz si das invisible tak mi pride obcs ze se to malinko sekne. no musej s tim neco udelat nevim jako :) , ale tohle je pravda ze to urcite padne pod 30 jelikoz obcas se mi to zda ze se to jako sekne, jako ***** nevim tvl :D ze by ve hre od Cryteku bylo FPS pod 30 je ostuda dit i ty mrzaci z treyarch a IW delaj nad 40 nebo 50 Jenze je rozdil v 30 krasnejch FPS a 50 prumernjch FPS.... a me osobne se pri zapnuti neviditelnosti sekala ta hra tak moc, ze jsem se nasral a vypnul to....v xbox 360 se mi tohle nestalo...minimalne takhle znatelne ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 50+ FPS v COD? Vždyť to tě zabije i pád z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Me se taky nejvic libi PC v tom srovnani o tom zadna, co se tyce tak kdyz si das invisible tak mi pride obcs ze se to malinko sekne. no musej s tim neco udelat nevim jako :) , ale tohle je pravda ze to urcite padne pod 30 jelikoz obcas se mi to zda ze se to jako sekne, jako ***** nevim tvl :D ze by ve hre od Cryteku bylo FPS pod 30 je ostuda dit i ty mrzaci z treyarch a IW delaj nad 40 nebo 50 Uvědom si jak vypadá crysis a co všechno umí a jak vypadá black ops kterej navíc jede v pouhých 544p a navíc tam na pár místech padaj fps na nějaký 2 snímky za sekundu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jenze je rozdil v 30 krasnejch FPS a 50 prumernjch FPS.... a me osobne se pri zapnuti neviditelnosti sekala ta hra tak moc, ze jsem se nasral a vypnul to....v xbox 360 se mi tohle nestalo...minimalne takhle znatelne ne... Tak taakhle se to seka asi jen tobe, takhle brutalni to zas neni , nevim *****, jak muzou udelat hru na konzoli ktera se seka da se rict malinko nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak taakhle se to seka asi jen tobe, takhle brutalni to zas neni , nevim *****, jak muzou udelat hru na konzoli ktera se seka da se rict malinko nechapu. Treba maj problemy se servrama..neverim ze by to ps3 neurahlo, kdyz to zvladne xbox :) A doufam ze si s tim jeste pohrajou, protoze tohle bych nevzal ani zadaco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Treba maj problemy se servrama..neverim ze by to ps3 neurahlo, kdyz to zvladne xbox :) A doufam ze si s tim jeste pohrajou, protoze tohle bych nevzal ani zadaco :) No to je dobra kravina no cell je nato jako delanej ( tim nechci rict ze je xko nejak vyrazne slabsi ale procesor ma lepsi PS) a jede to lip na xku to je kravina a u studia jako Crytek no nvm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Jsem z DeSmondem že xboxová verze jasně vede a je i lepší, ovšem zatím šlo jen o betu, třeba to bude ve fullce jiný ale to pochybuju když to vychází už za pouhých 7 dní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.