Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ultim: myslím že je jedno jestli máš jen reddot nebo nějakej hologram za 25k... :) a jak se tak na to koukám, tak ten hologram mi příjde i jako nejhorší volba.. když se do té optiky díváš, tak se ta tečka pohybuje s tvým pohledem, takže musíš mít při míření oko přesně v rovině mířidla, a když jsi v zuřivém boji a střílíš ze zbraně která pořádně kope.. tak to může být trochu problém.. stačí malá odchylka a už to může litat o metr jinde..

Rash182: já hrávám bez mířidel i za medika, není to zas tak hrozný.. mířidla mají stejný jako klasický zbraně, jen to pořádně kope a ještě zkrz ty záblesky z hlavně občas ztratím cíl no :D ale u MG3 je perfektně nadsazený mířidlo takže vidíš cíl i přes záblesky :) ... je to jen o zvyku

Odesláno
  rockyzz napsal:
No jak kdy, já v Battlefieldu prostě red doaty a tak podobně vůbec nepoužívám ale v CoDu docela i pomáhaj, hlavně u takovejch zbraní jako je P90, ta má totálně hroznej iron sight, tak prostě red dot nebo tak být musí...

OMFG P90kář... Ještě napiš že k tomu bereš jug a last stand/martyrdom...

Odesláno

Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky. A jak rikas ze hrajes klasiku vystrilet vsechny tak to opravdu nevim proc radsi nehrjes CoD ktery me na tohle teda prijde lepsi..ja hraju jenom Rush protoze se u toho musi aji premyslet. Jo a chcu se zeptat nahodou nevite jetli rush bude aj v BC3? Trochu se bojim ze tam bude jenom ten conquest a deathmatche a v tom pripade bych trojku ani nekupoval.

Odesláno
  Rash182 napsal:
Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky. A jak rikas ze hrajes klasiku vystrilet vsechny tak to opravdu nevim proc radsi nehrjes CoD ktery me na tohle teda prijde lepsi..ja hraju jenom Rush protoze se u toho musi aji premyslet. Jo a chcu se zeptat nahodou nevite jetli rush bude aj v BC3? Trochu se bojim ze tam bude jenom ten conquest a deathmatche a v tom pripade bych trojku ani nekupoval.

Musíš vydržet do E3, podle mě tam bude mnoho informací o MP v BF3 ;)

Odesláno

lacco2: ne já to opravdu nedělám :) a ani ten nejlepší pilot nemůže zabít 5lidí naráz :) takže buď máš takovou smůlu že jsi ten kterýho si všimne jako první.. a nebo děláš něco špatně :)

VOndy: teď si děláš doufám srandu :D mě připadne tracer až moc účinný.. jakmile zaměříš heli s RPG tak heli nemá šanci uniknout.. ta střela z RPG se ti otočí klidně o 180° na místě..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu