Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ultim: myslím že je jedno jestli máš jen reddot nebo nějakej hologram za 25k... :) a jak se tak na to koukám, tak ten hologram mi příjde i jako nejhorší volba.. když se do té optiky díváš, tak se ta tečka pohybuje s tvým pohledem, takže musíš mít při míření oko přesně v rovině mířidla, a když jsi v zuřivém boji a střílíš ze zbraně která pořádně kope.. tak to může být trochu problém.. stačí malá odchylka a už to může litat o metr jinde..

Rash182: já hrávám bez mířidel i za medika, není to zas tak hrozný.. mířidla mají stejný jako klasický zbraně, jen to pořádně kope a ještě zkrz ty záblesky z hlavně občas ztratím cíl no :D ale u MG3 je perfektně nadsazený mířidlo takže vidíš cíl i přes záblesky :) ... je to jen o zvyku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak kdy, já v Battlefieldu prostě red doaty a tak podobně vůbec nepoužívám ale v CoDu docela i pomáhaj, hlavně u takovejch zbraní jako je P90, ta má totálně hroznej iron sight, tak prostě red dot nebo tak být musí...

OMFG P90kář... Ještě napiš že k tomu bereš jug a last stand/martyrdom...

Odkaz ke komentáři

No já miluju hráče co poletují nad základnou ve vrtulníku případně jsou zalezlí v tanku a sejmou každého kdo se objeví. To musí ukrutně bavit (asi tak jako střelba na střelnici)... Pracovně jim říkám " sběrači bodů "

Pokud to pomaha pri braneni nebo utoceni v rush tak v tom nevidim nic spatnyho

Odkaz ke komentáři

No já většinou hraju jen klasiku (kdo dřív vystřílí nepřítele..)ale stejně si myslím že prostě tohle chování není OK nepřítel musí mít aspoň teoretickou šancí uspět což teda rozhodně nemá když okamžitě po objevení je "rozložen na atomy" možná v tom hledám až příliš férovosti či reálností..

Odkaz ke komentáři

Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky. A jak rikas ze hrajes klasiku vystrilet vsechny tak to opravdu nevim proc radsi nehrjes CoD ktery me na tohle teda prijde lepsi..ja hraju jenom Rush protoze se u toho musi aji premyslet. Jo a chcu se zeptat nahodou nevite jetli rush bude aj v BC3? Trochu se bojim ze tam bude jenom ten conquest a deathmatche a v tom pripade bych trojku ani nekupoval.

Odkaz ke komentáři

Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky. A jak rikas ze hrajes klasiku vystrilet vsechny tak to opravdu nevim proc radsi nehrjes CoD ktery me na tohle teda prijde lepsi..ja hraju jenom Rush protoze se u toho musi aji premyslet. Jo a chcu se zeptat nahodou nevite jetli rush bude aj v BC3? Trochu se bojim ze tam bude jenom ten conquest a deathmatche a v tom pripade bych trojku ani nekupoval.

Musíš vydržet do E3, podle mě tam bude mnoho informací o MP v BF3 ;)

Odkaz ke komentáři

lacco2: ne já to opravdu nedělám :) a ani ten nejlepší pilot nemůže zabít 5lidí naráz :) takže buď máš takovou smůlu že jsi ten kterýho si všimne jako první.. a nebo děláš něco špatně :)

VOndy: teď si děláš doufám srandu :D mě připadne tracer až moc účinný.. jakmile zaměříš heli s RPG tak heli nemá šanci uniknout.. ta střela z RPG se ti otočí klidně o 180° na místě..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu