Rash182 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Me jak u ktere zbrane..treba u medika se bez red dotu snad ani hrat neda ale u co nejvic zbrani se snazim ty red doty nepouzivat a mit tak v zasobe nejaky vylepseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Ultim: myslím že je jedno jestli máš jen reddot nebo nějakej hologram za 25k... :) a jak se tak na to koukám, tak ten hologram mi příjde i jako nejhorší volba.. když se do té optiky díváš, tak se ta tečka pohybuje s tvým pohledem, takže musíš mít při míření oko přesně v rovině mířidla, a když jsi v zuřivém boji a střílíš ze zbraně která pořádně kope.. tak to může být trochu problém.. stačí malá odchylka a už to může litat o metr jinde.. Rash182: já hrávám bez mířidel i za medika, není to zas tak hrozný.. mířidla mají stejný jako klasický zbraně, jen to pořádně kope a ještě zkrz ty záblesky z hlavně občas ztratím cíl no :D ale u MG3 je perfektně nadsazený mířidlo takže vidíš cíl i přes záblesky :) ... je to jen o zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No jak kdy, já v Battlefieldu prostě red doaty a tak podobně vůbec nepoužívám ale v CoDu docela i pomáhaj, hlavně u takovejch zbraní jako je P90, ta má totálně hroznej iron sight, tak prostě red dot nebo tak být musí... OMFG P90kář... Ještě napiš že k tomu bereš jug a last stand/martyrdom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 něco proti P90 ?? každá zbraň je dobrá.. jinak by tam nebyla :) nemůže tam být jedna rambo zbraň a pak nějaká flusačka.. přece by neztráceli čas tvorbou flusačky kterou by nikdo nepoužíval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 P90 je overpowered pro nooby... a třeba RPD je rambo zbraň - taky pro nooby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 no je možný že v COD mají nevyvážený zbraně... je to přece COD !!! :D :D :D já hrál jen SP a tam mi připadly všechny zbraně stejně dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Já zas miluju v CoD ty co chodí s Granat lauchrem jak si myslí že jsou největší zabijáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Já zas miluju v CoD ty co chodí s Granat lauchrem jak si myslí že jsou největší zabijáci... tjn, takový blbce bych nejradši nakopal do zadní části těla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 tjn, takový blbce bych nejradši nakopal do zadní části těla Já do přední pěkně patu na zuby aby si to pamatovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No já miluju hráče co poletují nad základnou ve vrtulníku případně jsou zalezlí v tanku a sejmou každého kdo se objeví. To musí ukrutně bavit (asi tak jako střelba na střelnici)... Pracovně jim říkám " sběrači bodů " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No já miluju hráče co poletují nad základnou ve vrtulníku případně jsou zalezlí v tanku a sejmou každého kdo se objeví. To musí ukrutně bavit (asi tak jako střelba na střelnici)... Pracovně jim říkám " sběrači bodů " Pokud to pomaha pri braneni nebo utoceni v rush tak v tom nevidim nic spatnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No já většinou hraju jen klasiku (kdo dřív vystřílí nepřítele..)ale stejně si myslím že prostě tohle chování není OK nepřítel musí mít aspoň teoretickou šancí uspět což teda rozhodně nemá když okamžitě po objevení je "rozložen na atomy" možná v tom hledám až příliš férovosti či reálností.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 no ihned po objevení tě asi málokdy zabijí.. takže stačí vzít carl gustav nebo RPG a ukončit to trápení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Nejlepší je Uzi, M9, RPG-AT7, LW Pack, Magnum Ammo, Armor a sem neporazitelnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 no ihned po objevení tě asi málokdy zabijí.. takže stačí vzít carl gustav nebo RPG a ukončit to trápení :) No máš pravdu hned ne až za jednu vteřinu po objevení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No máš pravdu hned ne až za jednu vteřinu po objevení.... Já osobně mám problém te že když se někdo obejví/oživí je chvíly nesmrtelnej, ale já můžu padnout hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 No máš pravdu hned ne až za jednu vteřinu po objevení.... hm tak to by mě zajímalo co tam děláš :D :D mě když nad základnou lítá heli a bombarduje nás, tak hned po objevení začnu sprintovat do úkrytu a sejmu jí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky. A jak rikas ze hrajes klasiku vystrilet vsechny tak to opravdu nevim proc radsi nehrjes CoD ktery me na tohle teda prijde lepsi..ja hraju jenom Rush protoze se u toho musi aji premyslet. Jo a chcu se zeptat nahodou nevite jetli rush bude aj v BC3? Trochu se bojim ze tam bude jenom ten conquest a deathmatche a v tom pripade bych trojku ani nekupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 rush tam bude určitě, je to dobrej mód.. já zase doufám že tam nebudou ty trapný a ohraný a nudný DMka :D a vymyslí zase něco novýho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 hm tak to by mě zajímalo co tam děláš :D :D mě když nad základnou lítá heli a bombarduje nás, tak hned po objevení začnu sprintovat do úkrytu a sejmu jí....to víš čekám tam až mě sejmou.....:roll::psp::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 zřejmě jo, jinak by jsi si nestěžoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky. A jak rikas ze hrajes klasiku vystrilet vsechny tak to opravdu nevim proc radsi nehrjes CoD ktery me na tohle teda prijde lepsi..ja hraju jenom Rush protoze se u toho musi aji premyslet. Jo a chcu se zeptat nahodou nevite jetli rush bude aj v BC3? Trochu se bojim ze tam bude jenom ten conquest a deathmatche a v tom pripade bych trojku ani nekupoval. Musíš vydržet do E3, podle mě tam bude mnoho informací o MP v BF3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacco2 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 to canava: nepatříš náhodou k těm vyjebanců :roll: co to takhle dělají?? Pokud ve vrtulníku sedí někdo komu to opravdu jde tak to do ukrytu budeš zkoušet hodněkrát...:cheesygrin: rash182: zatím jsem moc neřešil jaký mód hraju... pařím jen občas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Proto taky mam tu tracer pistoli skoro porad u sebe a pak uz je to otazka chvilky... Tracer je na <-> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 lacco2: ne já to opravdu nedělám :) a ani ten nejlepší pilot nemůže zabít 5lidí naráz :) takže buď máš takovou smůlu že jsi ten kterýho si všimne jako první.. a nebo děláš něco špatně :) VOndy: teď si děláš doufám srandu :D mě připadne tracer až moc účinný.. jakmile zaměříš heli s RPG tak heli nemá šanci uniknout.. ta střela z RPG se ti otočí klidně o 180° na místě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.