Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

nejlepší je conquest, rush je takovej kólofdjůtyjovskej (nic proti, furt mam tři poslední CoDy), ale conquest - to je pravý bojiště...v sobotu se mi BC2 opět sekl a data z posledních dvou dokončených her nikde...koukám na platinovou hvězdu na AKčku a za chvíli jí zase nemam, snad to v BF3 bude líp zoptimalizovaný. Dneska jedem, to je jasný, potřebuju ZNOVU udělat tu platinu:)

Odesláno
nejlepší je conquest, rush je takovej kólofdjůtyjovskej (nic proti, furt mam tři poslední CoDy), ale conquest - to je pravý bojiště...v sobotu se mi BC2 opět sekl a data z posledních dvou dokončených her nikde...koukám na platinovou hvězdu na AKčku a za chvíli jí zase nemam, snad to v BF3 bude líp zoptimalizovaný. Dneska jedem, to je jasný, potřebuju ZNOVU udělat tu platinu:)

Me taky hele se sekli staty :D

CO se tyce toho CQ tak vcera to bylo absolutne luxusni, hrali sme Nelson Bay a my sme sli z D na B a rusaci sli z B na D a u ty heliny v ty doure , to bylo nezkutecny bitky asi 15 min sme tam bojovali o kus mista, nikoho nenapadlo to obejit :D, fakt luxus! Tomuhle ja rikam pravej BF tvl! :D. Medici ozvivovali jak zivy , samozrejmne sem byl za medika i ja, assulti hazeli bedny s municema a medici s zivotem, jak o zavod, ale pak tam nekdo na nas hodil mortar a bylo po ptakach ! fakt luxus :D

Odesláno

Nechci rejpat, ale jak "kólofdjůtyjovskej"?

To myslíš, že to je podobný Demolitionu? Až na to, že tam pobíhaj medici, jezděj tanky, lítaj vrtulníky, padaj baráky a doopravdy se snipí...Trošku vůbec nevim :X

btw: Doufám, že do BF3 ňák potuněj nůž, pač mě to se*e jak je zabugovanej. Hrál sem Islu za deffendery, jako obvykle sem se naspawnul a bežim na ten jejich kopeček. Doběhnu tam a vidim jak tam kempěj 3 reconi vedle sebe, tak zmáčknu R2 borec vytáhne knife a při tý animaci se objevim před tim sniperem (kterýho ten knife nesundal, ačkoli měl), takže sem to hned dostal zepředu M95. FUUUUUUUUUUUUUU

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu