Alias/Blaze Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Rash182: No udělal jsem si novej, protože po tom útoku na PSN, který nefungovalo se mi nešlo přihlásit, ale už mi to opět jede, takže používám znovu ten starej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 tak co kdo da dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já bych dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já bych dal. to bylo jako na vcerejsek ale neva :D, ale samozrejmne dneska se jede zase :D, vcera to bylo good . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 aha :D Jaky mody hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 rush/conquest . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Rush, Conquest, občas squad DM pouze nože a defib/anti HC :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Hc nebo normal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já jsem proti hc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Mě je jedno jestli norm nebo hc, ale radši sem pro norm, pač nemám rád, když tě furt odstřeluje sniper a ty vůbec netušíš, kde ten zmetek je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 ja sem taky radci pro normal no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já hraju Rush a normál bez HC, ale v CoD hraju jen HC :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 V cod hc? Tak ty ses asi někde praštil do hlavy ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 nejlepší je conquest, rush je takovej kólofdjůtyjovskej (nic proti, furt mam tři poslední CoDy), ale conquest - to je pravý bojiště...v sobotu se mi BC2 opět sekl a data z posledních dvou dokončených her nikde...koukám na platinovou hvězdu na AKčku a za chvíli jí zase nemam, snad to v BF3 bude líp zoptimalizovaný. Dneska jedem, to je jasný, potřebuju ZNOVU udělat tu platinu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 V cod hc? Tak ty ses asi někde praštil do hlavy ne? :D Proč bych se měl sakra praštit do hlavy? Už asi 5x ti tu opakuju že každého baví něco jiného a každému jde něco jiného líp..... Navíc CoD HC je v MW2 a BO opravdu luxusní :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 nejlepší je conquest, rush je takovej kólofdjůtyjovskej (nic proti, furt mam tři poslední CoDy), ale conquest - to je pravý bojiště...v sobotu se mi BC2 opět sekl a data z posledních dvou dokončených her nikde...koukám na platinovou hvězdu na AKčku a za chvíli jí zase nemam, snad to v BF3 bude líp zoptimalizovaný. Dneska jedem, to je jasný, potřebuju ZNOVU udělat tu platinu:) Me taky hele se sekli staty :D CO se tyce toho CQ tak vcera to bylo absolutne luxusni, hrali sme Nelson Bay a my sme sli z D na B a rusaci sli z B na D a u ty heliny v ty doure , to bylo nezkutecny bitky asi 15 min sme tam bojovali o kus mista, nikoho nenapadlo to obejit :D, fakt luxus! Tomuhle ja rikam pravej BF tvl! :D. Medici ozvivovali jak zivy , samozrejmne sem byl za medika i ja, assulti hazeli bedny s municema a medici s zivotem, jak o zavod, ale pak tam nekdo na nas hodil mortar a bylo po ptakach ! fakt luxus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 v PS3 mam statistiky tejden starý, ale i na verse se nic nepřičetlo, přitom ve stats po hře na ní čumim...to je jako s VSS, mam na ní platinu, ale jen 960 killů, 40 se stratilo při těch jejich výpadcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 no je to na♥♥♥♥♥ no ty jejich vypadky a aktualizace, este ze battlelog ze bude aktualizovat kazdou sekundu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Hoši, dneska bych si s váma rád zahrál.. moje ID mikej561.. kdy budete hrát? přidejte si mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 no vecer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Proč bych se měl sakra praštit do hlavy? Už asi 5x ti tu opakuju že každého baví něco jiného a každému jde něco jiného líp..... Navíc CoD HC je v MW2 a BO opravdu luxusní :P me se libi jak si nevinej, jak ti kazdej vsechno vnucuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 nejlepší je conquest, rush je takovej kólofdjůtyjovskej (nic proti, furt mam tři poslední CoDy), ale conquest - to je pravý bojiště...v sobotu se mi BC2 opět sekl a data z posledních dvou dokončených her nikde...koukám na platinovou hvězdu na AKčku a za chvíli jí zase nemam, snad to v BF3 bude líp zoptimalizovaný. Dneska jedem, to je jasný, potřebuju ZNOVU udělat tu platinu:) Nechci rejpat, ale jak "kólofdjůtyjovskej"? To myslíš, že to je podobný Demolitionu? Až na to, že tam pobíhaj medici, jezděj tanky, lítaj vrtulníky, padaj baráky a doopravdy se snipí...Trošku vůbec nevim :X btw: Doufám, že do BF3 ňák potuněj nůž, pač mě to se*e jak je zabugovanej. Hrál sem Islu za deffendery, jako obvykle sem se naspawnul a bežim na ten jejich kopeček. Doběhnu tam a vidim jak tam kempěj 3 reconi vedle sebe, tak zmáčknu R2 borec vytáhne knife a při tý animaci se objevim před tim sniperem (kterýho ten knife nesundal, ačkoli měl), takže sem to hned dostal zepředu M95. FUUUUUUUUUUUUUU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 s jakým přibližováním hrajete, když hrajete se sniperem pěšáka třeba s vss/svu? A ještě jak hrajete u medica? hodně lidi hraje bez přibližování, ale to mi nějak nepasuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 VSS/SVU klasik 6x optika, beru víc nábojů... a u medica red dot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nechci rejpat, ale jak "kólofdjůtyjovskej"?To myslíš, že to je podobný Demolitionu? Až na to, že tam pobíhaj medici, jezděj tanky, lítaj vrtulníky, padaj baráky a doopravdy se snipí...Trošku vůbec nevim :X ...že je to na mě moc rychlý a furt jsem mrtvej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.