Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

včera jste se všichni odpojili před půl jedenáctou...namotali me do Squad Rushe, myslel jsem že nuda, ale je to hodně napínavý, nejsou tu tanky a heli (myslel jsem že mi to bude chybět) a člověk se může soustředit na pěší boj, mapičky jak v pokojíčku, má to něco do sebe...jsou to rychlý hry jen na dvě bedny. Zase jsem oprášil "kulovnici" Neostead 2000 a je parádní, nejvíc se mi líbí tak chvilka, kdy protivník mě už začíná kropit a myslí si, že mě má a já si ještě zkoriguju míření a jednou ranou ho sroluju do kouta, to je k nezaplacení...ale když minu, většinou na druhou ránu není čas:-), s magnum ammo na jednu ránu do těla lehne i s body armorem na normál, dá se na 4 rány pořešit celej squad než se rozkoukaj...no do tří do rána, pecka

Odesláno

ale zase maj nevýhodu, že se na ně nedá dát alespoň reddot a člověk se to musí naučit...ze začátku mi to moc nešlo, je to lahůdka pro fajnšmekry, myslím ty pumpy, včera v Squad Rushi běhali buzíčci se saigama a USASama, tak že jsem si tu pumpu vzít musel a jakpa kucí koukali, když stihli ze saigy jen jeden výstřel...no ten Neostead pude do platiny...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu