mike97 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 pojďte už hrát.. nebaví mě to samotného.. :D readdy_B: na rush si zvykneš.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Readdy_B: aha tak to jo :) Mě zas přijde, že cq je pomalej a vždycky mi trvá 2 hoďky než někoho najdu xD Mike97: U polo/automatů (VSS, SVU, TYPE88) 4x optika a jinak s 12x (M95, GOL, M24, SV98) občas M95 red dot a hraju to jak s brokovnicí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 s jakým přibližováním hrajete, když hrajete se sniperem pěšáka třeba s vss/svu? A ještě jak hrajete u medica? hodně lidi hraje bez přibližování, ale to mi nějak nepasuje.. VSS jedine 6x optik vice naboju, SVU bud 4x optik a kdyz kempim tak 6x optik a vice naboju, za medice 4x optik , bez priblizovani hraju jen s PP-2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já teda hraju třeba za assaulta bez red dotu... radši si vemu běhání, i u inženýra bez red dotu ale tam si radši vemu náboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 tak to ja takhle treba vubec, u inzi mi naboje dojdou malo kdy , vetsinou je po ruce bedna, nebo proste kdyz sejmu assaulta tak si hodim bednu od nej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já teda hraju třeba za assaulta bez red dotu... radši si vemu běhání, i u inženýra bez red dotu ale tam si radši vemu náboje To sme na tom stejně, ale u ňákejch zbrání, při přiblížení vidim ho*no, tak si radši tu optiku vemu.. mike97: Máš headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 já hraju i s UMP přes mířidla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 já hraju i s UMP přes mířidla :D UMP ma pro Avtomatu nejhorsi miridlo co snad ve hre je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Mě to právě vyhovovalo :D ze začáku jsem si říkal wtf ale pak jsem si na to zvyknul... a avtomat to samý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Právě u UMPčka mi to vadí. I když poslední dobou se snažim na to defaultní míření zvyknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Mě to přijde naopak geniálně vymyšlený... prostě do toho kroužku dáš hlavu enemyho a čau :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 : DD Ale tak to s každou zbraní. Zamíříš na hlavu a čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 No ale u UMP tu hlavu dáš krásně do toho kolečka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 libi se mi miridlo u XM8 to je luxus no ... nebo u UZINKY je taky dobry .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 UMP má geniálne mieridlá :)Ja hrám u všetkého s default , bez optiky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 me to staci ve vietnamu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mě to s UMP v BC2 vůbec nešlo, ale v MW2 je to zbran hromadného níčení. Používá jí skoro každý (někdy i já) a je to hrozný zabiják :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 zkouším to ump s originálním mířidlem a nic moc.. :D zase nedostřelím moc nadálku a někdy mě štve, když přiblížím zase na dálku tak mě to kolečko zakryje toho koho chci střelit a nevidím ho.. :D ale na blízko je to luxusní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mě to s UMP v BC2 vůbec nešlo, ale v MW2 je to zbran hromadného níčení. Používá jí skoro každý (někdy i já) a je to hrozný zabiják :lol: V BC2 je to taky zabijak ;), kdo to s UMp umi v BC2 tak ma navrh, jelikoz je to mocna zbran :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 včera jste se všichni odpojili před půl jedenáctou...namotali me do Squad Rushe, myslel jsem že nuda, ale je to hodně napínavý, nejsou tu tanky a heli (myslel jsem že mi to bude chybět) a člověk se může soustředit na pěší boj, mapičky jak v pokojíčku, má to něco do sebe...jsou to rychlý hry jen na dvě bedny. Zase jsem oprášil "kulovnici" Neostead 2000 a je parádní, nejvíc se mi líbí tak chvilka, kdy protivník mě už začíná kropit a myslí si, že mě má a já si ještě zkoriguju míření a jednou ranou ho sroluju do kouta, to je k nezaplacení...ale když minu, většinou na druhou ránu není čas:-), s magnum ammo na jednu ránu do těla lehne i s body armorem na normál, dá se na 4 rány pořešit celej squad než se rozkoukaj...no do tří do rána, pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 jo to ja vcera nato sral, pripojil sem se za nekym ale vubec neba ... dneska bych mozna dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Však shotguny jsou hrozně přeoverované v bc2. To, že tě dá z metru na jednu ránu chápu. To je normální, ale když snipim na Port Valdez nahoře na kopci (1. spawn point) a borec mě vyndá brokovnicí na jednu ránu z jejich spawnu, tak to mi nepřijde normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 V BC2 je to taky zabijak ;), kdo to s UMp umi v BC2 tak ma navrh, jelikoz je to mocna zbran :D No, je dobrá to jo - ale AKčko je určitě lepší, myslím že když jsem je srovnával tak takřka ve všem mělo AKčko navrh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Tak to ani náhodou!!! UMP s více nábojema a magnum ammo ftw ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 ale zase maj nevýhodu, že se na ně nedá dát alespoň reddot a člověk se to musí naučit...ze začátku mi to moc nešlo, je to lahůdka pro fajnšmekry, myslím ty pumpy, včera v Squad Rushi běhali buzíčci se saigama a USASama, tak že jsem si tu pumpu vzít musel a jakpa kucí koukali, když stihli ze saigy jen jeden výstřel...no ten Neostead pude do platiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.