Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Readdy_B: aha tak to jo :) Mě zas přijde, že cq je pomalej a vždycky mi trvá 2 hoďky než někoho najdu xD

Mike97: U polo/automatů (VSS, SVU, TYPE88) 4x optika a jinak s 12x (M95, GOL, M24, SV98) občas M95 red dot a hraju to jak s brokovnicí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s jakým přibližováním hrajete, když hrajete se sniperem pěšáka třeba s vss/svu? A ještě jak hrajete u medica? hodně lidi hraje bez přibližování, ale to mi nějak nepasuje..

VSS jedine 6x optik vice naboju, SVU bud 4x optik a kdyz kempim tak 6x optik a vice naboju, za medice 4x optik , bez priblizovani hraju jen s PP-2000.

Odkaz ke komentáři

Já teda hraju třeba za assaulta bez red dotu... radši si vemu běhání, i u inženýra bez red dotu ale tam si radši vemu náboje

To sme na tom stejně, ale u ňákejch zbrání, při přiblížení vidim ho*no, tak si radši tu optiku vemu..

mike97: Máš headset?

Odkaz ke komentáři

včera jste se všichni odpojili před půl jedenáctou...namotali me do Squad Rushe, myslel jsem že nuda, ale je to hodně napínavý, nejsou tu tanky a heli (myslel jsem že mi to bude chybět) a člověk se může soustředit na pěší boj, mapičky jak v pokojíčku, má to něco do sebe...jsou to rychlý hry jen na dvě bedny. Zase jsem oprášil "kulovnici" Neostead 2000 a je parádní, nejvíc se mi líbí tak chvilka, kdy protivník mě už začíná kropit a myslí si, že mě má a já si ještě zkoriguju míření a jednou ranou ho sroluju do kouta, to je k nezaplacení...ale když minu, většinou na druhou ránu není čas:-), s magnum ammo na jednu ránu do těla lehne i s body armorem na normál, dá se na 4 rány pořešit celej squad než se rozkoukaj...no do tří do rána, pecka

Odkaz ke komentáři

Však shotguny jsou hrozně přeoverované v bc2. To, že tě dá z metru na jednu ránu chápu. To je normální, ale když snipim na Port Valdez nahoře na kopci (1. spawn point) a borec mě vyndá brokovnicí na jednu ránu z jejich spawnu, tak to mi nepřijde normální.

Odkaz ke komentáři

ale zase maj nevýhodu, že se na ně nedá dát alespoň reddot a člověk se to musí naučit...ze začátku mi to moc nešlo, je to lahůdka pro fajnšmekry, myslím ty pumpy, včera v Squad Rushi běhali buzíčci se saigama a USASama, tak že jsem si tu pumpu vzít musel a jakpa kucí koukali, když stihli ze saigy jen jeden výstřel...no ten Neostead pude do platiny...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu