Krystal Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Odesláno Září 5, 2011 kdybych nehrál *trapné HC* tak si nedám quadru 1 ranou xD Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Odesláno Září 5, 2011 Já vím že o tom HC je a proto ho nehraju kdybych nehrál *trapné HC* tak si nedám quadru 1 ranou xD Právě to je na tom to trapné.... Citovat
lacodekany Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Odesláno Září 5, 2011 Já nejraději rush a ten deathmatch, hc ne hc je mi zatím fukm učím se. Citovat
Krystal Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Odesláno Září 5, 2011 Já nejraději rush a ten deathmatch, hc ne hc je mi zatím fukm učím se. zahrajem někdy spolu ^^ Citovat
Alias/Blaze Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Krystal: V čem ti přijde normal trapný? Že můžeš dát one shot one kill do jakéhokoli části těla se snipou? Oh to je vlastně HC >.< Já preferuju normal Rush (nejradší za útočníky), ale i s ostatníma módama problém nemám. Citovat
Nedor Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Já si dávám Rush a klasiku, musí se pořádně mířit a to mi vyhovuje, v hc tě sejme každá střepina. jinak od neděle nám zase nejdou načítat ranky, to už je třetí neděle za sebou a včera to taky ještě nešlo teda na ps3, v dice asi opravdu každej víkend kalí, to je hrůza snad už to dneska půjde:bash: Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 O servery se DICE nestará, mě to poprvé začalo blbnout až dneska a jen na chvíli Citovat
Krystal Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 normal prostě nehraju protože protože můžete do nepřítele nasolit celej zásobák a stejně to může prežít Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Tak si lama a neumíš střílet přesně... a pak že je hardcore těžší xD Citovat
Ultimate7th Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 normal prostě nehraju protože protože můžete do nepřítele nasolit celej zásobák a stejně to může prežít Vyjimecne musim souhlasit s Vondym, tak si lama :D Citovat
Krystal Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 xD ale zas takovej lempel nejsem xD jen prostě je to možný tak to myslim a přesnost mam dobrou Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 tak když to nehituje - to se stát může ale já spotřebuju na enemyho max 20 nábojů ale to je fakt extrém Citovat
Nedor Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Právě proto je to rozdělený hc nebo normal, aby si každej vybral co mu vyhovuje, hlavně že to baví:)snad to i v b3 bude pokračovat stejně, jsem zvědavej jestli i potom po vydání b3 zahraju někdy bc2 nebo už to bude tak zastaralé že už se nebudu vracet, už aby to bylo snad to beta ukáže:D Citovat
Alias/Blaze Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Hlavně ať v BF3 nejsou bugy jak v BC2... Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Odesláno Září 6, 2011 Já sem se třeba teď vrátil k BC1 :D Citovat
Readdy_B Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 normal prostě nehraju protože protože můžete do nepřítele nasolit celej zásobák a stejně to může prežít chce to cvik a dobře mířit, ale 2-3 lidi na jeden zásobník sejmeš...dá se s pumpou vyřešit celej squad:D minulej tejden jsem se ocitl v HC a smál jsem se, jaká je to pohoda...hodíš granát=kill, střelíš granátometem=kill, to nebylo možný, jak se v HC lehce dělaj killy, samozřejmě jsou tam větší skilleři, často všichni zalezlí, ale člověk ani nemusí umět moc střílet a stačí mířit "takňák" tím směrem a vono to de... Citovat
Nedor Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 to je přesně ono, v hc není problém udělat k/d, 40/40 a to mě moc nebaví, nechci lehnout po každým zásahu třeba do nohy:) Citovat
Krystal Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 chce to cvik a dobře mířit, ale 2-3 lidi na jeden zásobník sejmeš...dá se s pumpou vyřešit celej squad:Dminulej tejden jsem se ocitl v HC a smál jsem se, jaká je to pohoda...hodíš granát=kill, střelíš granátometem=kill, to nebylo možný, jak se v HC lehce dělaj killy, samozřejmě jsou tam větší skilleři, často všichni zalezlí, ale člověk ani nemusí umět moc střílet a stačí mířit "takňák" tím směrem a vono to de... říkám že je to možný že mířit umim .... Citovat
Readdy_B Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 říkám že je to možný že mířit umim .... to jsem přece neřek:), jen jsem přidal poznámku, že jsem se ocitnul v HC a byl to docela pohoda, až mě to překvapilo, víc tam teda s*rou snajpři, jak nevim, kde jsou, ale v normalu je těžší někoho dát Citovat
Readdy_B Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Odesláno Září 9, 2011 včera při hraní BC2 se nám (po sérii výpadků a připojování se zpět na sebe) stalo, že jsme ve finále byli ve v 5(slovy: v pěti) lidech!!! Všichni jsme spolu běžně a normálně komunikovali a mohli si vybrat při spawnu ze čtyř kolegů. dokonce to začalo tím, že jsem se připojoval na někoho, byl plnej tým, takže mě hra hodila do týmu naproti, ale slyšeli jsme se v HS jako ve squadu...na fotkách je vidět, když jsem mrtvej, že si můžu vybrat ze čtyř lidí na spawn a tabulka na konci hry, kde nás svítí pět...deepthroat může potvrdit. to jsou věci, co? možná už to byla pre-alfa Battlelogu...:) Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Odesláno Září 9, 2011 hh tak to je dobrej bug :D Ale nechápu jak někdo může hrát Harvest Day v rushi :dozey: Citovat
Nedor Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Odesláno Září 9, 2011 Tenhle týden to je opravdu hrozný, samej problém, nenačítání ranku, zamrzlá bedna, podivná komunikace:roll:nám se to stalo taky, normálně jsem mluvil s protihráčem, když mě to po přihlášení hodilo proti a nejvíc jsem byl nas..nej ve středu, když po 70min. bránění na atacamě v pár lidech a ještě ve 2 ráno zamrzla bedna a útočníkům zbejvalo 5 životů:cry:, jo a Harvest Day v rushi úplně normálně, jinak jsem ho ani nehrál:) Citovat
Readdy_B Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Odesláno Září 9, 2011 hh tak to je dobrej bug :D Ale nechápu jak někdo může hrát Harvest Day v rushi :dozey: já nechápu jak někdo vůbec může rush hrát:), ale Harvest Day z BC1 je jedna z nejhezčích rushovejch i conquestovejch map:wohow:, howgh Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Odesláno Září 9, 2011 Jojo bylo to hodně cool, normálně mě rush vůbec nebaví ale takhle v pěti když to tam náš squad totálně ovládal to bylo super :) Citovat
Nedor Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Odesláno Září 19, 2011 Nehrál jste někdo včera večer, já už nevím jestli porucha není na mojem příjmači, ale to je každá neděle pořád to samé, nenačte to aktuální rank a pošle mě to do hry s nulovým rankem jako kdybych to zapnul prvně:roll:v posledním měsíci je to hrůza a děs, samá porucha, snad se to v b3 nebude opakovat, to by mě dost s____o! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.