H0W3N Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 " 1. Přijďte do jedné z našich prodejen a předobjednejte si očekávané pokračování FPS Battlefield: Bad Company 2 pro PS3 nebo Xbox360. ( akce je platná i pro limitované edice ) 2. Jakmile bude Battlefield: Bad Company 2 v prodeji, přineste libovolnou hru na Sony PlayStation 3 nebo na Microsoft Xbox 360, jejichž prodejní cena u nové hry v kamenném obchodě JRC je od 1.299,- a je aktuálně skladem a výměnou si odneste Battlefield: Bad Company 2 za 1,- Kč! Battlefield: Bad Company 2 vychází již 5. března 2010, tak nečekejte a přijďte k nám! Tato akce platí pouze na našich prodejnách. " ..;) tak jsem jim psal e-mail a tohle mi přišlo: "Tuto akci je možné využít i přes náš eshop po domluvě s kolegy." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nic není tak růžové jak se může stát. Dnes jsem se na to pořádně informoval a funguje to tak, že hra za kterou budete BC2 měnit musí být skladem ten den a musí ten den být za více než 1299, takže pozor! Když jrc sníží ceny do té doby nebo řekne, že hra na skladě není tak máte smůlu. Dobře to promyslete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nic není tak růžové jak se může stát. Dnes jsem se na to pořádně informoval a funguje to tak, že hra za kterou budete BC2 měnit musí být skladem ten den a musí ten den být za více než 1299, takže pozor! Když jrc sníží ceny do té doby nebo řekne, že hra na skladě není tak máte smůlu. Dobře to promyslete. to by ale od nich byla pěkná sviňárna, říct, že hra není skladem i když by byla to bz se jim nevyplatilo vůbec takovou akci pořádat, na to by se jim každej vy**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Já jen říkám co mi bylo řečeno přímo prodejcem, můžu jsem pověsit klidně email, který mi psal. Předobjednávka není závazná, takže když do obchodu přijdete a hra nebude skladem nebo bude slevněná tak si BC2 prostě neodnesete, ale už to by bylo docela sklamání a já osobně bych se cítil tak trochu podveden a již to, že tyto podmínky u akce nejsou zcela jasně napsány. Taky jsem chtěl koupit hru WET která se dá sehnat za velmi slušnou cenu a pak tam s ní jít, ale riskovat cestu do prodejny a kupovat hru, aby mi pak řekli, že ta skladem není a vyměnit ji nemůžu za tohle riziko mi to nestojí. Jen jsem chtěl trochu doplnit informace od toho přece forum existuje a možná to někomu trochu pomohlo v rozhodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Já jen říkám co mi bylo řečeno přímo prodejcem, můžu jsem pověsit klidně email, který mi psal. Předobjednávka není závazná, takže když do obchodu přijdete a hra nebude skladem nebo bude slevněná tak si BC2 prostě neodnesete, ale už to by bylo docela sklamání a já osobně bych se cítil tak trochu podveden a již to, že tyto podmínky u akce nejsou zcela jasně napsány. Taky jsem chtěl koupit hru WET která se dá sehnat za velmi slušnou cenu a pak tam s ní jít, ale riskovat cestu do prodejny a kupovat hru, aby mi pak řekli, že ta skladem není a vyměnit ji nemůžu za tohle riziko mi to nestojí. Jen jsem chtěl trochu doplnit informace od toho přece forum existuje a možná to někomu trochu pomohlo v rozhodování. taky jsem se informoval, v tom máš pravdu, podle mě to riziko za to stojí, přinejhorším tu hru prodáš v nějakém českém bazaru, kteří ti za ni dají dost, protože ji sami budou prodávat třeba za 1100 (mluvím o WET) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Battlefield Bad Company 2 se da na eBay koupit jako predobjednavka za 970,- a postovny zdarma. To je hodne dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 to je hodne dobry, bohuzel nemam na ebay ucet a ani nevim jak to tam chodi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 To ja klidne muzu objednat, ale u vsechno to je Asijska verze tak sem se zeptal jestli tam je i anglickej jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Tyhle verze se nevyplatěj a to hlavně kvůli Multiplayeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 a proc kvuli MP..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Protože většina her má na MP rozděleny servery na EU, US a Asijskou verzi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Jo ahaa, tak to sem myslel dou hrat vsechny spolu. Tak to je problem ptze MP me zajima u tyhle hry dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 njn tk budes hrat s rakosnikama xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 To ee, neobjednavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 DEMO skončí ve čtvrtek 25. února, ten kdo ještě nehrál má poslední šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Jj je to skoda, tejden bude mezera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Hoši nechcete to zkusit ? http://www.hrej.cz/clanky/battlefield-bad-company-2-soutez-3017/ Jinak mám problém s první a druhou otázkou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Hned po vydání hry náš čekají zdarma 2 mapové balíčky (ke stažení bude potřeba kód přibalený ke hře). První balíček bude hned v den vydání, tedy 2. března (pro Severní Ameriku, v Evropě až o pár dní později), a bude obsahovat noční mapu Nelson Bay v módu Rush a Laguna Alta v Conquest módu. Druhý balíček bude dostupný v druhé polovině března, a přidá mapy Arica Harbor (Conquest) a Laguna Presa (Rush). zdroj: blogs.battlefield.ea.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 to bude super :) už abych to měl doma, dík za info :) kdy ten BF vychází u nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 5. března ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 to to nemuze vyjit po vyplate? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 kua že bych kupil origo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 5.3 budu mít 3ks xbox a 3ks ps3 Bad Company 2, půjde o verzi ktera bude v prodeji v cze, limitovaná edice. Prodám za 990 kč/ks. Možnost osobního předání v Praze. Kdyby měl nekdo zájem tak BobBuilder6@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 kolik s postovnym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Prvních deset minut v Battlefield: Bad Company 2 Pamatujete si, jak jsem vám před zhruba dvěma týdny ukázal první ingame záběry druhé světové války v nadcházejícím Battlefield: Bad Company 2 a litoval, že nejsou z nejkvalitnějších? Mám pro vás dobrou zprávu! Tentokráte je kvalita na téměř nejvyšší úrovni a co více, video je dlouhé deset minut! Také musím poopravit svůj odhad o zasazení dějů, podle úvodní animace by se mělo jednat o podzim 1944. Bojiště (Japonské moře) a vy v kůži ruských vojáků však zůstaly. Celá úvodní mise je laděná hodně do stylu Call of Duty a zajímavostí je, že přístav s ponorkami je hodně podobný tomu z Medal of Honor: Allied Assault. http://www.youtube.com/watch?v=CyhDbyVsJ7o&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.