Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 4.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
si piš:-), vyjedeš na kopec na mapě Heavy metal, dáš si na tank optiku a kempuješ, je to daleko, nikomu se za tebou nechce...:-)

tak zrovna Heavy Metal je mapa, kde rad jezdim sam s tankem od rohu k rohu a nebo s Reconem splham po kopcich a odstreluju tajtrdliky a nebo hazu Mortar na ne =) a kdyz uz nekdo kempi nekde s tankem, tak si rad vezmu Engineera a jdu si ho podat =)

Odesláno

canava: Sakra okaz mi nejakej prispevek ze jsem napsal ze mam vyborny K/D mozna jsem napsal kdyz jsem psal ten dlouhej tak ze mam este jednou lepsi k/d nez vy ale to je vse a neco o tom ze jsem borec nebo tak , jsem nenapsal. A pamatujte si jedno ja NEHRAJU FAIR PLAY, jelikoz hraci nerikam vsichni taky nehrajou fair play proc mam bejt terc? Radci budu ten kdo strili . A ze neumim strilet za chuze nevidim v tom nejakej rozdil akorat drzim jinej analog prosimte tak takovy kraviny nepis nevim o co ti jde :) Ja zase muzu napsat ze neumis hrat a jeto... oboji jsou kraviny. A je vice druhu kemperu ja nejsem takovej kemper ze hned jak zacne hra du na jedno misto jsem tam az do konce to jenom kdyz je to fakt luxus , coz neni moc , proste beham z baraku do baraku vyjimka SD takhle se to dela i v realu tak nevim :D . Kdyz se mi nejakej barak libi tak tam sem trosinku na navsteve no :)

Odesláno

Ultim: já to hledat nebudu za to mi to nestojí, ale všeci ví že si hraješ na hroznýho machra s tím svým KD... nikdy jsi neřekl přímo že jsi borec ale ty tvoje kecy o KD atd. mluví samy za sebe... a téměř každý kdo vrazí prachy do Ps3 a do BC2 tak si chce zahrát, sem tam se najde pár fracků kterým Psko koupila maminka takže jim je jedno jestli hrajou Fair nebo ne, viz. tvůj případ :D

DarkTemplar: no když se nenajde nikdo další kdo by to po něm kropil tak je to pak těžký no.. ale někdy se najde někdo komu to myslí a když vidí že to tam do něj půl hodiny láduješ a ono nic, tak se přidá ;)

Odesláno

Canava : Ty *****u ja si na PS3 setril jak pes zato ze si lamka a zavidis mi moje K/D nemuzu , a neser me s kecma ze mi to koupila mamka *****e ja si nato setril prez rok tak me tady neser ..... Co se tyce kecu o K/D tak ty je mas ja nic , vite kazdej nechce mit K/D kolem jedna nekomu se libi mit K/D ktery moc lidi nema , tak neco proto delam , nejebej me s kecama ze mi to koupila mamka tobe asi jo kdyz to rikas ja si nato setril jak pes, nechces to hledat jelikoz to tu neni :P

Kdyby si mi nezavidil moje K/D tak si me neberes do ty nevymachany huby, a ses z ticha .

Odesláno
haha tak ja kdyz jezdim v tanku a mam engineera tak zvladam opravovat i tancikovat :D nejvic me nasere, kdyz vylezu z tanku abych siho opravil, prijde nejaka lama, tank mi corne a ujizdi do <> :D

jj, to je prdel, to se mi už taky stalo...a stál jsem tam pak s vrtačkou jako vemeno, ale taky se mi stalo, že si to štráduju k tanku, skočim do něj a chudáka engineera jsem nechtěně přejel, protože ho opravoval zepředu

Odesláno

Ultim: je tu plno lidí co mají krásné KD a dosáli toho lepším způsobem a taky do nich nepičuju... tobě to kamperství opravdu nezávidím :)

EDIT: jo a šetřit si drobný z kapesnýho nebo od babičky a vydělat si na to sám a rukama je trochu rozdíl :) já si na to vydělal těžkou prací.. takže promiň že nesnáším takový hráče jako ty :)

witaHavr: v pátky a soboty je plno lidí někde na kalbě takže to asi neklapne, já na dnes taky něco mám jinak bych dal :( ale třeba v nedělí večer bývá většinou každej doma :)

Odesláno

Ultimate7th: omlouvám se že vám tu zasahuju do dialogu ale mě třeba sereš, pořád tu machruješ s tím tvým výborným K/D, možná by jsi to měl přestat tak žrat a jít někdy na vzduch, a když už sem chceš psat a někoho urážet tak to napiš aspoň česky, takhle je to akorát k smíchu ;) třeba na to za pár roků dojdeš (ve tvém případě možná za trochu víc let ale to je jedno)

Odesláno
jj, to je prdel, to se mi už taky stalo...a stál jsem tam pak s vrtačkou jako vemeno, ale taky se mi stalo, že si to štráduju k tanku, skočim do něj a chudáka engineera jsem nechtěně přejel, protože ho opravoval zepředu

tak tech epic failu, clovek zazil asi nepocitane... dobry jsou treba na HARDCORE mod s Mortarem... Clovek vidi skupinu enemy jak to kropi a jsou u sebe, reknes super, easy kills... nasmerujes tam mortar a jak napotvoru pri zamereni enemy odkracej do pryc a misto nich tam pribehnout vlastni na to misto :D:D a 6x FriedlyKILL je na svete :( D::D(D(:(D:(D:D(:((:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu