canava Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 myslím že 50ti tunovýho hlučnýho monstra střílejícího 5ti kilový náboje si nikdo nevšimne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jedna otázka , dá sa kempiť s tankom ? xD si piš:-), vyjedeš na kopec na mapě Heavy metal, dáš si na tank optiku a kempuješ, je to daleko, nikomu se za tebou nechce...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 si piš:-), vyjedeš na kopec na mapě Heavy metal, dáš si na tank optiku a kempuješ, je to daleko, nikomu se za tebou nechce...:-) tak zrovna Heavy Metal je mapa, kde rad jezdim sam s tankem od rohu k rohu a nebo s Reconem splham po kopcich a odstreluju tajtrdliky a nebo hazu Mortar na ne =) a kdyz uz nekdo kempi nekde s tankem, tak si rad vezmu Engineera a jdu si ho podat =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 no tohle ale není kempení ale odstřelování :) navíc jestli někdo umí aspoň trochu s RPG tak tě sejme i na vzdálenost 2km.. EDIT: nebo mortarem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 svatá pravda, samozřejmě to byl vtip, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 canava: Sakra okaz mi nejakej prispevek ze jsem napsal ze mam vyborny K/D mozna jsem napsal kdyz jsem psal ten dlouhej tak ze mam este jednou lepsi k/d nez vy ale to je vse a neco o tom ze jsem borec nebo tak , jsem nenapsal. A pamatujte si jedno ja NEHRAJU FAIR PLAY, jelikoz hraci nerikam vsichni taky nehrajou fair play proc mam bejt terc? Radci budu ten kdo strili . A ze neumim strilet za chuze nevidim v tom nejakej rozdil akorat drzim jinej analog prosimte tak takovy kraviny nepis nevim o co ti jde :) Ja zase muzu napsat ze neumis hrat a jeto... oboji jsou kraviny. A je vice druhu kemperu ja nejsem takovej kemper ze hned jak zacne hra du na jedno misto jsem tam az do konce to jenom kdyz je to fakt luxus , coz neni moc , proste beham z baraku do baraku vyjimka SD takhle se to dela i v realu tak nevim :D . Kdyz se mi nejakej barak libi tak tam sem trosinku na navsteve no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak ma asi rátajte medz camperov :'D canava : keď ste dvaja v tanku a opravujete , tak to je no chance s RPG. Proti tanku je asi najúčinnejšie ( na Heavy Metal ) vrtulník + RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ultim: já to hledat nebudu za to mi to nestojí, ale všeci ví že si hraješ na hroznýho machra s tím svým KD... nikdy jsi neřekl přímo že jsi borec ale ty tvoje kecy o KD atd. mluví samy za sebe... a téměř každý kdo vrazí prachy do Ps3 a do BC2 tak si chce zahrát, sem tam se najde pár fracků kterým Psko koupila maminka takže jim je jedno jestli hrajou Fair nebo ne, viz. tvůj případ :D DarkTemplar: no když se nenajde nikdo další kdo by to po něm kropil tak je to pak těžký no.. ale někdy se najde někdo komu to myslí a když vidí že to tam do něj půl hodiny láduješ a ono nic, tak se přidá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 haha tak ja kdyz jezdim v tanku a mam engineera tak zvladam opravovat i tancikovat :D nejvic me nasere, kdyz vylezu z tanku abych siho opravil, prijde nejaka lama, tank mi corne a ujizdi do <> :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Canava : Ty *****u ja si na PS3 setril jak pes zato ze si lamka a zavidis mi moje K/D nemuzu , a neser me s kecma ze mi to koupila mamka *****e ja si nato setril prez rok tak me tady neser ..... Co se tyce kecu o K/D tak ty je mas ja nic , vite kazdej nechce mit K/D kolem jedna nekomu se libi mit K/D ktery moc lidi nema , tak neco proto delam , nejebej me s kecama ze mi to koupila mamka tobe asi jo kdyz to rikas ja si nato setril jak pes, nechces to hledat jelikoz to tu neni :P Kdyby si mi nezavidil moje K/D tak si me neberes do ty nevymachany huby, a ses z ticha . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 haha tak ja kdyz jezdim v tanku a mam engineera tak zvladam opravovat i tancikovat :D nejvic me nasere, kdyz vylezu z tanku abych siho opravil, prijde nejaka lama, tank mi corne a ujizdi do <> :D jj, to je prdel, to se mi už taky stalo...a stál jsem tam pak s vrtačkou jako vemeno, ale taky se mi stalo, že si to štráduju k tanku, skočim do něj a chudáka engineera jsem nechtěně přejel, protože ho opravoval zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ultimate7th: nechceš s tím už přestat? je to vážně protivné... když ti řeknu že máš super K/D ratio a že si hrozný borec i přes tvé nedostatky v češtině v 15ti letech, bude ti to stačit a přestaneš tu mlet pořád dokola to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Dnes je pátek Co ták dát po 20hod pořadnou CR melu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ultim: je tu plno lidí co mají krásné KD a dosáli toho lepším způsobem a taky do nich nepičuju... tobě to kamperství opravdu nezávidím :) EDIT: jo a šetřit si drobný z kapesnýho nebo od babičky a vydělat si na to sám a rukama je trochu rozdíl :) já si na to vydělal těžkou prací.. takže promiň že nesnáším takový hráče jako ty :) witaHavr: v pátky a soboty je plno lidí někde na kalbě takže to asi neklapne, já na dnes taky něco mám jinak bych dal :( ale třeba v nedělí večer bývá většinou každej doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 já bych dal, pokud to nebude HC :D je mi jedno jestli rush nebo conquest a jestli vietnam nebo normal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Normal,Vlajky a pokut mozno head sety! kdo chce hrat tak at si me přida na PS3!!! a očekava v 20:30 inventa!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 canava : aha podle toho co tu pises tak 12 let, ja si nato nevidel asi zas tak tezkou praci ale vydelal a od babicky ne , ale z kapesneho ano, jestli myslis tezkou praci jako fajcit nekomu *****a ok to ti verim :D, jestli te seru si me nevsimej ty me teda neseres takovej sulinu potkam denne zpoustu, uz jsem si zvikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ultimate7th: omlouvám se že vám tu zasahuju do dialogu ale mě třeba sereš, pořád tu machruješ s tím tvým výborným K/D, možná by jsi to měl přestat tak žrat a jít někdy na vzduch, a když už sem chceš psat a někoho urážet tak to napiš aspoň česky, takhle je to akorát k smíchu ;) třeba na to za pár roků dojdeš (ve tvém případě možná za trochu víc let ale to je jedno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Normal,Vlajky a pokut mozno head sety! kdo chce hrat tak at si me přida na PS3!!! a očekava v 20:30 inventa!!!! YO!!! klidně, taky je něco domluveno s bedoupejskem a kakimem na zítra. na headset už kua čekam 3 tejdny, to by bylo terno, kdyby přišel dneska! Jestli tě ve Friends nemam, tak si tě přidam a jedém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jen tak bych chtel vedet kolik ti je let? Ja nemachruju se svym K/D to vy my ho pomlouvate a koncim diskuzi uz me to nebavi a porad to stejny kdyby si byl na takove urovni jak tvrdis, tak by si se semnou natu hadku vyprdl, ale ocividne nejsi tak ja to prevezmu za tebe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Mám te! V 20:30 všichni co mám v seznamu posilam invent takže tam butte!!! headsety ZAPNOUT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ultim: jedinej kdo tu vypadá na 12 let jsi ty :D píšeš nesrozumitelně a ještě s takovýma chybama.. jako já taky nejsem bůh ví jaký češtinář ale abych napsal ve zvyk měkký I....... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ultimate7th: víš, nevšímal jsem si těch tvých keců dlouho, ale co je moc je moc, na každé stránce pořád dokola je jen jak mají všeci na prd K/D ratio a že ty máš se svým "super" herním stylem 1000x víc pinů než já, koho zajímají nějaké piny a ratio? btw. je mi 12 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 WaRDoG: tak to kecáš :D já tě tipoval tak na 20 minimálně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 jj, to je prdel, to se mi už taky stalo...a stál jsem tam pak s vrtačkou jako vemeno, ale taky se mi stalo, že si to štráduju k tanku, skočim do něj a chudáka engineera jsem nechtěně přejel, protože ho opravoval zepředu tak tech epic failu, clovek zazil asi nepocitane... dobry jsou treba na HARDCORE mod s Mortarem... Clovek vidi skupinu enemy jak to kropi a jsou u sebe, reknes super, easy kills... nasmerujes tam mortar a jak napotvoru pri zamereni enemy odkracej do pryc a misto nich tam pribehnout vlastni na to misto :D:D a 6x FriedlyKILL je na svete :( D::D(D(:(D:(D:D(:((: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.