WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 větší sranda to asi je ale já ho nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Přidej si me a v 20:30 očekavej invent :) neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Jn můžu potvrdit, že hlasová komunikace je k nezaplacení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 No tak to si s vama zahraju uz se tesim :D ale normal jinak ***** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tešim se jak cyp, tatka dela vaječinu :D tak to snim a už zapinam to černé hebzlo u TV a začnu to kutit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 wita : bude to normal nebo HC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Normal :) vlajky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 No poprve budu delat takovou bandu tak snad to zvladnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 O:K Go! Du to zapnout, Všichni se už přichistejte!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 budete potřebovat nějakou classu nebo je to jedno? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 že by v pátek nečekanej CZ match? dneska mi ten HS přišel, tak doufam že bude makat, připojenej už ho mam...koukám, že pozvánka už dorazila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 je normální že se mi podruhé za dnešek seklo BC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 A hrajete HC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ***** zrovna ted mi to napise we couldnt any game dpc.. !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 nechápu jak mě někdo může zabít přes půlku mapy brokovnicí na 1. ránu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 wardog: me se to taky nekdy stane ja bych v tyhle hre nerikal broce broka ale sniper :) Ale jo dobra parba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 tak tak :) musíme dat repete, koupím si HS :D mohlo by nás být víc akorát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ja nechci nic rikat.. :) Ale slusne receno hardcore ukazal, ze roznese becka z core.. :D :D 4:0 a to jeste nepocitam dalsiho nejlepsiho u Vas Mauryho, ktery take hraje hc.. :D Jedinej kvalitni hrac na place z nehardcore hracstva byl Ultimate a opravdu nekempil.. Jsem zvedavej, zda budete taky tak solidarni a zahrajete i hc nekdy priste.. Tam si totiz vubec nedokazu core hracstvo predstaviit.. :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 ale ale :D HC možem dat příště :) ale prosím nepřejíždějte mě tankem když vás budu opravovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Hehe byla svanda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 kde ste?? já se tam plácám sám proti čtyřem a vy tady krafáte...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 akorát by to chtělo víc lidí asi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Ja nsi sebe v hc dokazu predstavit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Večra to BBC2 bylo nuda,malo lidi :( ale potom ten BBC2 vietnam to byla jiná!!! :D Dneska dáme repete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 No skoro to bylo spíše na squad rush.. :) Dneska dáme, ale pro změnu Hardcore.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.