Ultimate7th Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 A v kolik? dnes tu asi v ten cas jako vcera nebudu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 vcera to bylo huste pak tam zbyl jen jeden a to vite valka je svine )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Jo Jo Jo :D mauryCZ :D a my tam v tanku a rozšivali to tam : :D :D zažitek na cely život z tebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 no dneska bych dal.. ale jestli nás bude málo tak dáme squad rush ne? běhat v 8mi lidech na normálním rushu je trochu nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 taky se přidám jestli můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 ja taky kdyztak , kdyz tu budu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Taky bych si dnes rád zahrál, když zrovna budu mít čas. Edit: Ta MG36 je vážně skvělá, stačí si zvyknout na ten zaměřovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 vcera to bylo huste pak tam zbyl jen jeden a to vite valka je svine )))) yo, to můžu potvrdit, to jsem by já, na konci už to byl vod vás base rape, kamarádi:-))). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 byl bych pro conquest/normal, ale co dáte, do toho jdu. nesezveme se do veřejné hry nebo chcete zase soukromou jako včera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 taky bych se večer přidal, můžu sehnat ještě pár lidí, takže by ani ta private hra nemusela bejt špatná... preferuji hardcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ja bych dal privat only cz hele -.... akorat vic lidi by to chtelo ne jako vcera hrat 4vs 4 v panama canal conquest to nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 nedá se v privat matchi nastavit střídání map? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Taky bych si dnes rád zahrál, když zrovna budu mít čas.Edit: Ta MG36 je vážně skvělá, stačí si zvyknout na ten zaměřovač. Nejlamáčtější zbraň ze hry, já to řikám pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Nejlamáčtější zbraň ze hry, já to řikám pořád a která je naopak nejborečtější? Garand nebo nějaká pistole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Vondy: JJ, máš pravdu. Taky bych byl radši za Hardcore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 já radši pro normal, ale HC si taky dám :) to střídání map by bylo super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Thomson a M9 :D ale to už je fakt extrém protože obě tyhle zbraně jsou docela na 3,14ču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 s thompsonem chodím za recona ve vietnamu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Na jakém čase se teda domluvíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 s thompsonem chodím za recona ve vietnamu :D teď jsi mi to vzal z huby:-), ve vietnamu je recon dobrej, má mortar i TNT, sice má thompson hrubší mušku, ale dávám si to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mě by to vyhovovalo tak od půl devátý, ale jestli dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Já mám právě od 20.00 turnaj na gamebazaru asi do 21.00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Dneska !!! Jako vcera! 20:30 rozesilam inventy a dame jako prvni Arica na vlajky a potom se dohodnem!!!Zapnout headsety a v 20.30 cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ok, asi budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Prosím všechny co dnesk řeknu že chcou s námi hrát tak at dodržuji čas! 20:30!!! Protože včera sme čekali 40min kvuli 3 lidi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.