WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 se mnů možete počítat :) zase bez HS ale :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 však můžeme začít hrát a v průběhu hry se opozdilci připojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Se mnou taky počítejte. HS zvažuji. Hrajeme teda hardcore conquest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 no já taky nemám HS a budu hrát jen HC protože normal mě nebaví :P se raději připojím na public než hrát normál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Domluvime se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Go game !!!zakladam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 dnes nemohu brzo rano vstavam jedu do pragliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Cus lidi tak jsem to stihl pripojuju se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 takže...parádní hra, moc díky všem, :) bylo to prostě super! jestli takhle budem hrávat častěji tak si koupím ten HS ať si s váma taky pokecám :D , na white pass za US se mi s medicem trošku zadařilo a nahrál jsem přes 7tisíc bodů :)) odpojil jsem se brzo protože stěhujeme a brzo vstávám, od pondělí už bude klid tak možem hrát o 106 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Hele lidi prislo vam ze kempim pri tom kdyz sem s vama hral? Jen tak se ptam , abych vedel .... A jinak dobra hra sice jen jedna , jelikoz jsem prisel pozde ale bylo to ok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 My s Howenem a spol. taky dobře zahráli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Wardog: no nechápu proč jste nepřišli na ten privát jak jsem vám psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 promiň, hráli jsme jinde :D ultimate: nevím, nějak jsem neměl čas tě sledovat, příště si tě všimnu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 hm hlavně že jste chtěli hrozně privátit :D a je jasný že Ultim nebude kempit když hraje s vámi.. to by bylo trošku **** ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 šak já si ho vyšpehuju :D no ono to bylo založené od čtvrt na 9 tak jsem šel tam no :) na publicu jsme měli squad a zahráli jsme si myslím pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jj mě to nechtělo do toho prvního privátu připojit ale pak se ozval howen tak se nás sešlo asi 5, jenže zas nebyl plnej počet aby jsme to mohli spustit tak jsme šli taky na squad ;) tak příště se to chce pořádně domluvit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 hm hlavně že jste chtěli hrozně privátit :D a je jasný že Ultim nebude kempit když hraje s vámi.. to by bylo trošku **** ne ? :D nech už ho canavo, jezdil jsem s nim v tanku, byl v pohodě:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 smrt tem co kempi zakze i mne) muhehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No já jsem také včera večer nemohl.. :) Ale za to jsem si parádně včera před tím zahrál s Maurym, Spilifem a Ultimátem Vietnam HC Rush.. :) Dneska by jsme kluci mohli znovu.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Já sem si včera večer taky hezky zahrál a potkal sem Sim3to tady z fora na zapařit :) taková náhoda Jinak hrajete někdo World of Tanks? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Včera dobrá ČESKÁ mela!!! Zase sme čekali cca 50min ne sme se sešli ale opravdu NICE včera,super score,hra,domluva,taktika,srandičky :) Nice dame opako! Skoda že sem musel odejit dřiv ale ze 40 horečkou se mi rozmazavali oči a fakt už to nešlo :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Hele lidi dame dneska znova ne? Me to teda s vama bavi :D , Muzem klidne kazdej den tajten tejden nejdu do skoly :P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Ja asi taky protože mám horečky, jedine Nedeli a Stredu nehraju :D V 21hod nam Ross Kemp a ve stredu ComeBack :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No to me nic neni , akorat me trochu boli v krku a skoro cela trida jede na ližak a 4500 ,- jim za ližak nedam a do skoly chodit nebudu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 a privát nebo squad ? hádám že z privátní pařby zase nic nebude... :D Witahavr: myslíš pořad na discovery, Ross Kemp na stopě gangům ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.