canava Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 taky je to pro mě zklamání ale lepší než nic... na PC bude 64 hráčů a velké mapy, my budeme mít 24 hráčů ale menší mapy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No právě ty velké mapy budou dost dobrý podle mě a hlavně tam bude lehání což by na mapách ala BC2 byl děs... takže jestli na konzole malý mapy, tak v zájmu hratelnosti i nemožnost lehání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No právě ty velké mapy budou dost dobrý podle mě a hlavně tam bude lehání což by na mapách ala BC2 byl děs... takže jestli na konzole malý mapy, tak v zájmu hratelnosti i nemožnost lehání Víš co jako je to samozřejmě tvůj názor ale BC2 byl děs? Podle mě je to jeden z nejlepších MP na PS3 co se FPS týká! A myslím že mám podle čeho soudit a porovnávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Špatně si to pochopil, já napsal, že by možnost lehnutí si na mapách ala BC2 byl děs, ne že BC2 je děs, to bych to nehrál :D EDIT: V pohodě, nic se neděje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Tak to sem opravdu špatně pochopil tak to se ti omlouvám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dnes NEZAKLADAM! Připojim se v 22hod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 no myslím že je jedno jestli máš velký mapy a víc hráčů nebo menší mapy s méně hráči.. víc hráčů zabere větší plochu takže se po té mapě roztahají :) ale třeba v BF2 se občas stalo že se ti hráči postupem času zformovali do jedné lajny a naproti nim byla linie nepřítele a to pak byla skvělá mega řežba.. ale to bohužel platilo jen na dvou mapách a těma byly strike at karkand a jalalabad.. takže já hrál většinu času jen tyhle 2mapy, další mapu kde by se to takhle zformovalo si nepamatuju :) jinak vždycky to fungovalo tak že hráči byli roztahaní po celé mapě takže dost nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Hele lidi neni trosku kravina aby v BF3 byl multiplayer jen pro 24 hracu? Kdyz pri MAG jich je v jedny hre 256 hracu a tady nejde vic nez 24? Jestli udelaj v BF3 jen 24 hracu pro konzole tak u me teda hodne klesnou DICE .... BF3 je primárně pro PC a taky to podle toho vypadá A nechápu tvůj postoj, proč by to mela byt kravina? Proč u tebe DICE klesnou? Protože udělají hru primárně pro PC a ne pro konzole? EDIT: A co tím chtěl básník říci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Aaaa PC Fanboy se nam konecne ozval, no to me je jedno ze se hra dela primarne pro pc , i kdyby se delala hra primarne na ps3 tak kdyz vic teda nejde tak nejde :( , takze v poctu hracu na konzolich nema zadny dopad to ze se hra dela primarne pro pc tady vidite naprosty priklad fanboysmu hned vyjede , keca nesmysly ale hlavne ze pc je nejlepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 No ty si o několik stránek předtim (moc se mi to nechce hledat) napsal něco ve smyslu, že si nedovolej udělat na konzole 24 hráčů, když na PC bude 64, že by byli konzolisti nasraný nebo něco v tom smyslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jj myslim si to .... ale asi udelaj tech 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 jestli tam budou aspoň takový bitky jako v BC2 tak budu nadmíru spokojen :) ale budu tiše PC závidět.... (poprvé v životě :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Snad jo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 na PC je to prostě "válka" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Hele nezdá se vám, že BC2 teď nějak upadá?Hraju HC a za tenhle vikend sem snad nehral ani jednu mapu ktera by byla plna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Hele podle mě je to o tom že pořád nemají lidi čas to vidím u sebe. Přes týden se moc nechytám časově a víkend většinou ráno. Teďka mi vyšla sobota Hrál sem od rána od 6h do 20:30 a musím říct že dobrý a když sem skočil na BC2 tak dobrý myslím, že to byla good hra z Jeniczekem a Maurym a ještě Ultimatem. Je to spíš otom jaký mapy trefíš. Byli dny kdy jsme se naháněli ve čtyřech a to byla pakárna:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 zdravim lidi má někdo ještě prázdniny jako já? o víkendech nemám čas a ted by to bylo ideální tak když tak si mě přidejte david325345 (mám vietnam i HS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Jako je pravda ze u Vietnamu jsem malo kdy narazil na plnou mapu ..... Ale u normlaniho BC2 v pohode ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Dáme dnes BBC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 dal bych urcite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 taky bych dal lsn156 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 jestli bude HC rush nebo aspoň conquest tak můžeš poslat invent ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Po desátý bych se k vám asi taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 lidi tak dneska vas seru :) , du spat , jsem nejakej unavenej nvm z ceho ..... Mejte se . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 TAKY se nemuzete prihlasit na PSn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.