th0ca Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 tohle se mi stava docela casto, je to fakt vysokym pingem... na par vterin ping vylitne na 200 - 300ms a clovek nechape pomalu co se deje na obraze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 no to doufám !! nechci hrát s cheaterama... koukněte do topicu o BF3, konečně ukázka z hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 JJ to je uplnej herni orgasmus , nejde popsat jak se nato tesim olalalala !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Já bych zůstal při zemi.. :) BC2 mě zatím bohatě stačí.. Nicméně určitě pořídím special edition.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 to ja uz jsem si dal limited Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Doufam ze se dockame nejake pekne limitky ktera se o standartni verze nebude lisit jen pridanymi kody. Povedenych limitek neni nikdy dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Ja doufam ze jim Sony zaplatila at to prezentujou na PS 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Jako novackovi v BBC2 mi prosim vysvetlete: Kdyz hraji Rush, cim se urcuje vyhra? Casto mi prijde, ze presto, ze mista ubranime, tak prohravame, naopak polozime posledni bombu a dozvim se jen: Team Lost. Dřív to bylo podělaný pořád,i když si vyhrál tak se mohlo stát že se ti napsalo Your team lost nebo naopak,ale myslim že už je to částečně opravený.Toho si nevšímej,občas se mi to taky ještě stane...do statistik se ti zapisuje normálně "skutečnost",když vyhraješ zapíše se výhra,prohraješ-prohra(je to jenom nějaká chyba zobrazení) Mimochodem,pomalu se blíží víkend,máte v plánu nějakou hru?privát?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2011 Ja bych dal Rush normal. Privat samozrejmne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Včera super game! Dneska musíme zopakovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Doufam ze myslis ten Conquest nelson bay :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Včera to byla pecka, škoda že jste voba nezůstali na poslední hru, s majkim jsme to tam kydlili, neúspěšnější hra co jsem zatím hrál, taky jsme jí hráli 30 min. Dneska mám na návštěvě dědu a ten si večer bude dávat ty top star sračky, takže budu moci mastit zase až zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Me se ta hra dost libila mi to slo, vubec nasemu tymu to slo.... jsme je pekne davali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Me se ta hra dost libila mi to slo, vubec nasemu tymu to slo.... jsme je pekne davali si piš, včera to byly hrozný bomby a ani to nebylo nějak moc hustě na krev, šlo nám to skoro samo, zajali jsme vlajky a počkali do konce. ultimáte, tobě jsem jednu chvíli ani nestačil, votočim se a ty vo 100 metrů dál u vlajky...přitom tu někdo psal, že kempuješ:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 no jo ultim se polepšil, už hraje dobře !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 __ Diky :D__ Musime takhle spolu hrat castejc , co nejdrive si poridim HS ale ted budu asi kupovat Shifty 2 nebo Crysis 2 este furt nevim co :D Spis auta FPs uz mam BC2 tak ted trosku jezdeni :D , ale HS pak koupim hned co nejrychlejs uz si chci s vama taky volat a kkecat a ne vas jen poslouchat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 tak kdo se dneska hlásí do služby? bude CZ mač? já se jako obvykle připojím po desátý. Jinak k headsetu: koupil jsem nějakou slušnou čínu na aukru na 350Kč (s poštovným) a maká v pohodě http://aukro.cz/headset-ps3-i1447413889.html. Origoš PS3 tam maj za 800Kč:-(, takže to promysli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 No nejak tak i za 770,- jsem sehnal no, nevim este nejdriv si ale fakt koupim ty shifty 2 uz jsem se rozhod .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Dneska: Pátek! Od 20:45!!!! Prosím budte přesní v čase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Dnes online BBC2 CZ match od 20:45! Všichni co chtěji hrát tak at napíšou a přidaji si mě na PSn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 ultimate 7th: jj, na aukru byl za 800 Kč s poštovným, čéče, já nějak ty NfS nehraju, spíš GT, Burnout nebo Motorstorm i když ten poslední Hot Pursuit se mi docela líbí (hrál jsem demo). wita: já až přihlásím až po desátý, co se bude hrát? privat/public...conquest/rush? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 rush HC.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 rush normal na hc nejdu, jsem se zarekl od dneska nehraju HC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 proc? pohorsil by sis K/D ratio? :D:D:D:D:D:D:DD:D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 rush normal na hc nejdu, jsem se zarekl od dneska nehraju HC Chápeme, ale stejně nás je HCček více. :) Klasickej mód tu hraje 5 lidí.. HC desítky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.