WaRDoG Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jak to v té hře bude s tou druhou světovou válkou? nevíte jestli bude i nějaký multiplayer z 2.světové války? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 jak to v té hře bude s tou druhou světovou válkou? nevíte jestli bude i nějaký multiplayer z 2.světové války? Co vím hned uvodní mise bude z II.světové kde dojde k nějaké zápletce, která se přenese do moderní války a doby.V multáku bude určitě mapa ze singlu a všechny zbraně z II.světové, které budou i v singlu asi. Ač se doposavad akční střílečka Battlefield: Bad Company 2 od DICE zdála jako čistě z moderní doby, není tomu tak. Jak plyne z obsahového hodnocení ESRB, hra nás vyšle i do bitev druhé světové války. "V singleplayerovém módu se hráči ocitnou na nejmenovaném japonském ostrově v průběhu druhé světové války. Poté se přesunou do moderní doby do džunglí, pouští a zasněžených oblastní," píše se v ratingu ESRB. S citace vyplývá, že se nebude jednat o nějaký neurčitý pohled do minulosti, ale že v ní bude celá kampaň začínat a až poté se hráč přesune do moderní doby, jež známe ze screenshotů a videí. Battlefield: Bad Company 2 vyjde 5. března pro PC, Xbox 360 a PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 To by me zajmalo jak to bude mit spojitost s B-company. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Tak hra už je skladem na Xzone.cz. Takže už nám v tom nic nebrání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Mě taky asi tam budeme hrát za jejich táty a dědy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Tak v patek bude doma :D ja se tak tesim skoda ze v sobotu odjizdim na tyden pryc :( Ale zase se na to budu vic tesit.Jinak to s tou 2SV mi prijde divny pokud nebude ten multiplayer nejak rozdelenej tak si myslim ze se zbranema ze druhe svetove proti tem soucasnym moc sance nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Hodinove video z hrania v SD kvalite http://www.gametrailers.com/hour-one/battlefield-bad-company-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Recenze singlu http://games.tiscali.cz/reviews/battlefield-bad-company-2-sp-recenze/ a http://www.eurogamer.cz/articles/battlefield-bad-company-2-recenze-singlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 No nic moc, uplne sem se zhrozil... Pritom na IGN to ma 8,9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Mě 7/10 taky přijde málo, ale věřim že multiplayer bude mít aspoň 9/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Gametrailers dal BBC2 9.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Taky se mi to zdá nějak málo,ale jak sám autor píše..měl obrovské očekávání a to právě asi sráží známku :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 oni autoři neberou v potaz je to je primárně multiplayerová hra ... to že je u toho singl je hodně velké plus ... první singl byl u battlefieldu 2 modern combat a tam to bylo příšerný ... zlepšení bylo u bad company 1 ... a to že je singl tak krátký je kvůly tomu aby se člověk rychle dostal k multiplayeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Asi to tak bude no. Když jsem si ale zamiloval demo, tak by se mi měla líbit i plná verze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Jak muzete vubec tu recku singlu brat v potaz?Vzdyt battlefield je multiplayer a ten dostane tak 9+ to ze tam je singl musite brat jako tresnicku na dortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Ne. Bad Company byla delana jako prvni z Battlefieldu hlavne pro single-playerove hrace. To ze byl skvelej multak je vedlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Tak asi jak pro koho no.Navic ty reklamy,trailery,recenze ukazuji ze tohle je zase starej dobrej battlefield na stovky hodin cistyho multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Urcite verim ze dvojka je zamerena na MP vic nez jednicka. Co sem se nahral dema, 6 zlatejch a tak dale. Ale 7/10 pro SP je pro me malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 nehral to tady nekdo na PC jo vim ze je to topic pro PS3 ? jestli to je dobry tak bych si to koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Co je to ale podle tebe dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Co se tyce hodnoceni, tak doporucuju mrknout na prumerne hodnoceni z nekolika recenzi na GameRankings (90.5%) nebo na MetaCritic (89%). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 nevim co resite hodnoceni jestli se vam hra libi i tak snad ten singl prekousnete. Ja hodnoceni her v potaz nikdy nebral a u hodne titulu jsem byl mile prekvapen a u nekterych to bylo bohuzel naopak. Ja tudle hru beru kvuli multiplayeru a ne singlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 asi tak, resit u tyhle hry singleplayer je docela mimo vec... ten je tam neco jako byl "singleplayer" u quaka3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Tak limitovka uz mi lezi na stole a du hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 limitovaná edice je doma! Už mám 16% z trofejí a je to paráda :D Lepší jak CoD MW2 s kámoši po netu (PC). Ikdyž to má taky něco do sebe. PS: Našel jsem BUG na jedný mapě se dá proběhnout skrz zed :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.