witaHavr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Dneska 20:45! Cz mela! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 dneska se omlouvám, bratr mi vzal PSko :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 K.Vary hrajou se Slávií o postup do play off (když dneska prohrajou, jsou vyřízený), já se připojím potom:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Co myslíte dočkáme se i BFBC3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Těžko říct, lepší by byl BF4 na PS4 a multiplayer pro 256 hráčů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Já myslím, že ne. bude BF3 na všechny systémy (i když možná v různých verzích - pro kolik hráčů?) a BFBC3 by byla možná konkurence, pletlo by se to...z marketingovýho hlediska si myslím, že to neudělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Já si naopak myslim, že určitě, už jenom proto že kampaň z dvojky má velmi otevřenej konec. Škoda že BC2 nezůstala jen na konzolích, Bad Company mohl být jen konzolový spin off. Teď je v tom akorát bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seal75 Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Ahoj rád bych jsi zahrál s novými lidmi tak pokud někdo má zájem můj nick na ps seal75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 jo JRC to jsou pekny ****i no, cod 7 za 1699,- , koupil jsem tam ps3 320gb s ac:bh za 8699,- a oni na me ze kdyz si to koupim tak dostanu slevovej kupon 700,- na co budu chtit si to koupim a vyjebou me 80,- kokutci ale to je jedno stejnak bych to koupil tam jelikoz je to jedinej vetsi shop jako herni alzu nepocitam pak este gameshop. Musis to brat takhle kdyby Bad company zustalo jen na konzole only tak v tom pripade BF3 by byl only PC a to by bylo pekne na picu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Lidi, vy co jste zde v seznamu BC2 a hrajete pouze HC, napište Wroutovy pm-ku. Ptal jsem se ho, zda by to nemohl uvést v seznamu a souhlasí.. :) Myslím, že nám to pak pomůže ve výběru hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Lidi, vy co jste zde v seznamu BC2 a hrajete pouze HC, napište Wroutovy pm-ku. Ptal jsem se ho, zda by to nemohl uvést v seznamu a souhlasí.. :) Myslím, že nám to pak pomůže ve výběru hráčů. Plánuje se na dnešek nějaká HC bitva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Klidně na devítku.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 ja si dam za chvili musim jeste pro nakladak a pak si dam vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Jo dneska vecer s Readdy_B narez hra, jsem hral asssassina si rikam seru na nej nebo mam jit hrat :D tak jsem sel :) , musime hrat castejc my dva , no vlastne vsichni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Ha lidi nasrat BF3 bude mit pro konzole 32 hracu je to potvrzeny primo od EA , :D JUPÍÍÍÍÍ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Wow a co jako? Nepsal jsi náhodou, že rozdíl 32 nebo 24 neni poznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Psal , neni to poznat , teda aspon v BC2 ale asi stejny to bude i v BF3 nevim asi jo , ale nebude to aspon vypadat ze jsme konzolisti jako somraci s 24 hracema a BUZ_Y za PC maj 64. Na tweetu bylo proc DICE rika ze je BF3 neco vic na PC nez na konzole prej ptz PC hraci nejvic brecej, od strany konzolistu neslyseli nic vyrazneho. Ale konzlisti si niceho nemaj bat vubec je to neovlivni.Fakt takhle to tam napsal nejakej ten vyvojar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Tak budete somráci s 32 hráčema a "buzny" budou mít 64. A to že ze strany konzolistů neslyšeli nic výraznýho? Holt asi ty lidi nehráli BF2 a nezažili ty souboje 32 vs 32. Tam jde i o tu velikost mapy, že se tam líp taktizuje na větší mapě, když se většina nahrne na jedno mísot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 No mas pravdu v tom ze ani ja jsem nehral BF2 mno to jo ... Takze nvm .... Ale urcite je rozdil 32 a 64 to jo urcite ... tak hlavni sou stihacky na ty se mega tesim, to musej bejt ale megalni mapy jelikoz se stihackou litat na mape 200m si opravdu neumim predstavit, to tam musej bejt mapy jako Heavy Metal :), hlavne stihacka lita rychle jak svine ... neemim si predstavit jak to muzou zapojit do ty hry no BF2 jsem nehral uvidime . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Heavy Metal bych přiřadil velikostí k nějaké klasik mapě z BF2, třeba karkand v 64 lidech je dost velkej, zahraj si mapu Harvest Day, to je pořádná BF mapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 JJ vim ta je taky megal no vim , tu jsem vcera hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zase o tolik ty mapy v BF2 nebyly velké! A navíc mám pocit že většinou tam byly stíhačky s kolmím startem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To asi musel nebo se museli strasne rychle zvednout, pac by jinak jeli pres pul mapy :) Osobne si taky neumim predstavit jak se ty rychle stihacky budou na "relativne" malelm prostoru ovladat. Letadla z BF1943 jsou pomale, ale tohle?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To asi musel nebo se museli strasne rychle zvednout, pac by jinak jeli pres pul mapy :) Osobne si taky neumim predstavit jak se ty rychle stihacky budou na "relativne" malelm prostoru ovladat. Letadla z BF1943 jsou pomale, ale tohle?... Tak to vše záleží na tom, o jaké stíhačky půjde (nadzvukové - podzvukové). A ještě k tomu jsou letadla s vertikální možností letu.. Třeba takovej harrier s kolmím startem je manevrovatelný pomalu jak vrtulník.. edit: Jinak bych byl moc rád, aby se objevili i nadzvukové stíhačky.. Ale to v podobě Killstreaků, jak tomu je u série Call of Duty.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak to vše záleží na tom, o jaké stíhačky půjde (nadzvukové - podzvukové). A ještě k tomu jsou letadla s vertikální možností letu.. Třeba takovej harrier s kolmím startem je manevrovatelný pomalu jak vrtulník.. JJ, ja si vzpomenu na hydru z gta...to by se dalo, ale bylo by to hrozne mocne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.