canava Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jak se tu bavíte o náletech tak v BF2 to bylo mysím tak že nikdo u sebe nic takového neměl, ale byla tam báze kterou když člověk obsadil tak dostal nálet (mortar ) bo něco takového. Už je to opravdu dlouho co sem to hrál takže si nejsu 100% jistej. V Bf2 byl vždycky jeden hráč jako Generál a ten mohl posílat na bojiště zásoby, vozidlo, UAV které automaticky spotovalo nepřátele a to nejlepší byla dělostřelecká palba která měla grády :D v Bc2 to kropí jen nějaké minomety ale v Bf2 to bylo regulerní dělostřelectvo.. A ikdyby stíhačky v Bf3 byly nadzvukový tak budou o hodně pomalejší... četl jsem článek kde samy vývojáři říkali že se to snaží udělat tak aby ta stíhačka byla dost rychlá ale zase aby nepřeletěla mapu za 2s :) kdo nehrál Bf2 a zajímá ho jaká rychlost to asi je, tak koukněte na juťub na videa z Bf2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 canava hovorí dobre , tá artillery má vždycky srala xDD Keďže som hrával väčšinou Infantry Only 24/7 Karkand ( :lol: ) , hambím sa za to , vtedy ma to proste bavilo .. Škoda že som nehrával s technikou ako teraz v BC2 1111. príspevok , hah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Cože ? já byl vždycky nasranej když prvních 10 serverů který byly narvaný bylo Infantry only a na techniku se zapomínalo !! za to bych nejradší všechny na těch serverech vlastnoručně rozkopal :D A do Bf3 už byl generál oznámen takže předpokládám že bude mít i artilerii, jsem teda zvědavej jak budou ty budovy po tom bombardování vypadat :) občas mi málem odešly i repráky protože to byl rachot jak sviňa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 a jak bylo s tím generálem? to se vylosovalo, kdo to bude nebo to byl ten, co měl nejvíc bodů nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 na začátku kola jsi klikl na to jestli chceš být generál nebo se chceš připojit do squad.. ten kdo klikl na generála a měl nejvyšší hodnost tak byl generál... ale nevím jak to fungovalo když se přihlásili 2 se stejnou hodností a nebo když se někdo s nejvyšší hodností přihlásil 2x za sebou... (ve dvou kolech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tam bolo aj hlasovanie za generála myslím. Niečo ako 'voting za mapu' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Toho generala tam sakra nechci , jako nechci aby nas tym vedlo tlusty americky prase sorry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 vzdyt je to teamova hra ne? A team musi nekdo vest k lepsimu vysledku, i za cenu ze budes muset rikat "pane" tlustymu amikovi co hraje na PS3 ve spodarech a hubu ma zalepenou od zaschlyho kecupu z hamburgeru :D:DD: ... porad o tom tady mluvite o te teamove spolupraci =)=) :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Já sem čet že commander nebude. Kdy to ohlásili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Commander a SL mi v BC2 strašně chybí... nikdo neni vůdcem čety, a nikdo neni vůdcem týmu, což mě teda pěkně štve, doufám že to v BF3 bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To s tim generalem mi nejak zavani....neumim si to asi predstavit, ale jestli to bylo v BF2 tak to asi ma neco do sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 bylo to v BF2 a fakt je to dobrý když se toho teda ujme někdo zkušenej - proto má přednost ten s vyšší hodností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany22 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 mohl by me nekdo poradit--kdyz chcu hrat online tak me tam vyjedou licencni podminky odsouhlasim a nabehne me tam registrace kdyz potvrim registraci tak nabehne hlaska failed to create account a nwm co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 vojna mi stačila a na komandování mám práci a manželku...to jsem na to teda zvědav:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 a ešte jedna vec , dúfam že tam budú hodnosti ako v BF2 že najvyššia hodnosť boli možno 500 ľudí na svete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 fany22: přijde mi, že dva dny už jim zase blbnou účty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Tak se mi zrovna potvrdilo jak na ***** jsou killstreaky, hraju si takhle MoH, paradicka, pohodicka, jde mi to, strilim si hezky talibance, kdyz to schytam a respawnuju se, jenze neudelam ani dva kroky a schytam to raketovym uteokem, tak se respawnuju na tom samym miste znova a ted pro zmenu minomet a takhle to slo asi petkrat po sobe, mohl jsem si klidne dojit na zachod, nic bych s tim neudelal, proto jsou killstreaky blbe a v BF je nechci... Jinak k tem hodnostem, melo by to byt tezsi at vsude nebeha samej general, treba jako v halo, tam jeste nikdo nedosahl nejvyssi hodnosti, nejlepsi clovek je teprve asi na 4. nejvyšší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 a ešte jedna vec , dúfam že tam budú hodnosti ako v BF2 že najvyššia hodnosť boli možno 500 ľudí na svete :) Přesně tak, v BC2 má max rank strašně moc lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Přesně tak, v BC2 má max rank strašně moc lidí... oproti BC1 je získání generála v BC2 ještě extra dlouhý, tam byl generál po 50 hod hraní:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 A ešte ocenenia , dúfam že tam budú tiež ako v bf2 :) Že 40 killov v jednom kole s jedným classom .. A nie 500 celkovo , to je lame. Generál - Nemyslite si že to je nejaký pán .. On vám iba pomáha , hádže bedničky , dáva UAV. SL si može požiadať o bedničku , ten generál mu to pošle , atď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jen si dost dobře neumím toho generála představit na konzolích... protože v BF2 ta generálská mapka tak to byla jakoby strategie... a strategie na gamepadu? to už je ale totální blbost... no uvidíme jak to udělají, možná se mýlím, tak se nechme překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jen si dost dobře neumím toho generála představit na konzolích... protože v BF2 ta generálská mapka tak to byla jakoby strategie... a strategie na gamepadu? to už je ale totální blbost... no uvidíme jak to udělají, možná se mýlím, tak se nechme překvapit Strategie na gamepadu? To neni zadna utopie, na konzole se tak delaj strategie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 xDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak napiš alespoň 5 strategií, které vyšly na konzole xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Halo Wars, EndWar, Stormrise, CaQ, Civilization..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Verím že sú to dobré hry keďže Stormrise má hodnotenie 2,5. Ale čo taký starcraft a warcraft , aoe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.