Ultimate7th Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Jako strategie na konzoli si myslim ze je strasna zalezitost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jako strategie na konzoli si myslim ze je strasna zalezitost :D Uprimne receno....hrals nejakou? Treba takovy Halo Wars jsou v pohohratelny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jako strategie na konzoli si myslim ze je strasna zalezitost :D Doporucuju vyzkouset nejakou... ja zrovna hraju Command & Conquer: Red Alert 3, a musim rict ze je to rozhodne jedna z nej her na PS3. Taky jsem nechapal jak muze nekdo hrat strategie na padu, ale pak jsem vyzkousel C&C a bylo jasno :-D Taky doporucuju zkusit, nez napises ze je to strasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Poradí mi někdo? Jsem u BC2 nový, chtěl bych si stáhnout mappacky,koupil jsem si VIP cod ,ale porad mi to nejde stahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Poradí mi někdo? Jsem u BC2 nový, chtěl bych si stáhnout mappacky,koupil jsem si VIP cod ,ale porad mi to nejde stahnout. Nemáš asi verzy pro český trh.. kde si jí kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 mam ji z UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 No tak to ti na českym Store nepůjde... Musíš ty mapacky koupit na Anglickým za libry... :) takže si akorát na tom českym vyhodil zbytečně peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ale kdyz to kupuji primo ve hře v tom store ,tak me to nehodi rovnou do angliceho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 nebo hodí mi sem nekdo odkaz na UK store s VIP codem na BC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 OMG ty vip mappacky to jsou normlani mapy to nestahuj tvl, panama canal atd... to uz mas stahly, jako ja ma VP ale nevim k cemu je kdyz jsem ho zadaval tak mi to napsalo cyhab, ale ty mapy to uz tam mas tvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 OMG ty vip mappacky to jsou normlani mapy to nestahuj tvl, panama canal atd... to uz mas stahly, jako ja ma VP ale nevim k cemu je kdyz jsem ho zadaval tak mi to napsalo cyhab, ale ty mapy to uz tam mas tvl :D Neni pravda...map packy muzou pridavat i moznost jinych modu na stejnych mapach a samozrejme nove mapy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 comand & conquer : red alert ps1 ... nejtuctovější strategie na konzole.. ta dokazuje že strategie jsou na gamepadu zcela hratelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Nechtěl bych platit za nový mapy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 OMG ty vip mappacky to jsou normlani mapy to nestahuj tvl, panama canal atd... to uz mas stahly, jako ja ma VP ale nevim k cemu je kdyz jsem ho zadaval tak mi to napsalo cyhab, ale ty mapy to uz tam mas tvl :D to ses teda BFBC2 expert=) ? Posledni VIP odemika nove mapy, ty predchozi umoznovali na stejnych mapach, ktere jsou v zakladu hrat jine mody her (rush, conquest, tdm ...), takze kdyz VIP nemas, pri loadu na nejakou mapu te to vykone do menu. Jinak pomoci VIP se mapy nestahuji, stahuji se pomoci patchu, VIP pouze odemika ... tzn i kdyz nemas VIP, tak si musel sosat posledni 2GB patch, protoze v nem byly 2 nebo 3 novy mapy z BF predchoziho predelany do BFBC2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 comand & conquer : red alert ps1 ... nejtuctovější strategie na konzole.. ta dokazuje že strategie jsou na gamepadu zcela hratelné čéče, to si pamatuju, hrál jsem jí na PSX, ale tenhle konzolový port se nepovedl a nebyl moc strategický...rychle udělat co nejvíc jednotek a posílat je do boje a bez myši se to stejně hrálo blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ale kdyz to kupuji primo ve hře v tom store ,tak me to nehodi rovnou do angliceho? hele. myslím, že po zaplacení VIP byly mapy automaticky na výběr ve hře (a po uvedení dalších se zase objevily na výběr při hraní), nic jsem nestahoval jako např. u MW2 (celkem 3GB). Zkus dát hru a vybrat si mapu (map pack 7 byl Harvest day/Oasis/Heavy metal v conquestu), jestli je tam máš, jsi OK. Když jsem hrál japonskýho AC2, tak mi to ve store DLC nenašlo...a tobě u BC2 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 th0ca dit jo , vsechyn mapy mam a vsechny mody a vse mi de! a jinak co rikate na to new video z BF3, ja se z toho poseru BC2 je orptoti tomu uplna sracka, necco jako ze black ops je sracka oproti BC2. Ja se snad postrikam z toho tvl to je uzasny este lepsi nez Crysis2 ja chcipnu aaaaaaaa!!! Uz to chci rikam vam pojedu si proto musim to hrat co nejdriv to pude v JRC budu prvni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 horny boy :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 ale ma pravdu. jojo ja bych se mu smal, kdyby B3 mel jen HC mod :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 neni :D tvl, ale prej pro HC hrace bude este tezsi HC mod taka si uzejiete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 luxus !! tak na to se těším :) ... jinak ten gameplay mi zase tak úžasnej nepříjde, koukej pořádně a uvidíš pár chybiček a co mě nejvíc zarazilo bylo, že jsem neviděl žádnou destrukci... EDIT: hned mě nekamenujte za to že tam jsou chyby a že mi to vadí, nevadí !! mají ještě plno času na opravu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jsem celkem zvedavej na obtiznost BF, protoze v tom gameplay videu se mu pri strileni ta zbran trese luxusne. vypada to paradne, ale opravdu jsem zvedavy jak se to bude hrat...doufam ze uz co nejdriv ohlasi tu betu, se s vym kodikem z limitky MoH se na to klepu jak malej (ikdyz na ultimata fakt nemam, ani nechci vedet co s tou hrou bude delat az si ji prinese domu :). Hlavne doufam, ze DICE nerekne ze bude beta pristupna vsem jako to ohlasily u GoW 3... To by mi pak byla ta limitka MoH na nic....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jo tezsi HC mod !!! BEZVA! canava, no vzdyt je to prakticky prvni video souvisly, proc by meli vsechno ukazat hned? 11.3. vyjde druha cast... a pak dalsich spousty videii... no na MOH taky byla beta uzavrena a pak jeden shop v UK zverejnil za poslani emailu kody na download... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Pokud by ten HC mod byl vyvážený po všech stránkách a zbraně by třeba kopaly tak se mu nebráním... Ale pokud to bude jako v BC2 tak... nasrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Vondy: nejak tak ale chovani zbrani bude stejny vsude ale luxus, co s tou hrou budu delat nesvecusi boty nic zasunu do PS3 a du hrat :d apokracovani je 16 march tak nevim. A beta snad bude pro vsechny ***** :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.