Readdy_B Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 To jako paříte jen večer? Žádnej maratón? Nebo třeba 6 hodin v kuse? :lol: no, když pošlu rodinku pryč, tak si dám v kuse klidně 10 hodin, ale jinak ráno vodvíst do školy, naběhnout do práce, potom je odvézt na hokejovej trénink, vyzvednout, dohlídnout na úkoly, taky si chceme zahrát spolu i jiné hry než BC2 a když se manželka dokouká na TV, vlítnout na bojiště a to kolikrát už ani nemam chuť:-). vy jste mladý svobodný kucí, máte času dost, já už mám povinnosti...hlavně se nežeňte dokud to jde:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 lidi nemate nekdo VIP Code ??? =/ potrebuju ty novy mapy =( VIP přístup si musíš koupit v in-game store, je vázaný na účet a jde použít jen s jedním účtem, alespoň já jsem kód nezadával, zaplatíš a už si vybíráš mapy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 hele crysis 2 beta pro ps3 15.brezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Hehe, jako poslední ze všech platforem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 To me nejak nesere :D , Napr. AC:BH este ani nevysel na PC :D pul roku v pice a on este nevisel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Jn to je fakt btw hry muzou viset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 hele, beta Crysis 2...von tam bude i multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 V každý betě je jen MP pokud se nepletu, SP jsou většinou jen v Demech pokud se nepletu, rozdíl = demo není časově omezený mužeš ho hrát několik let klidne ale beta je omezená třeba pár dní nebo i mín či víc, a právě, proč by omezovaly SP? To nejde do hlavy..... Je to jen MP ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 ready jasny ale kdyz ma nekdo limitku tak tam ma kod... tak by mi ho mohl prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 rockyzz: no právě, proto se ptám, páč jsem nějak nezaznamenal, že by měl bejt u crysis MP:-), takže co vo něm víš...a sekej to:-) hollowiik: yo, to máš vlastně pravdu...nedošlo mi, že by někdo nehrál MP BC2:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tad_cz Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 tady to je ... http://www.youtube.com/watch?v=ChJnbQstAE4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Dem hrat sulini!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 počkej, v 8:45 bude wita rozesílat pozvánky, zatím se můžeš rozcvičit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 JJ co asi delaam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 za 25 min rozesilam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 pujdu online zahraju s vama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 mám jít taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Kdokoliv cokoliv! posilam to vsem online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 here we go!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Do kolika asi budete hrát, taky bych možná chvíli zahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 hraje nás tam dost :D nevím do kolika, snad co nejdýl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Prej snad co nejdyl, zustal jsem tam jen ja , maury, kudla, a bykk snad v ty arice nikoho jsem si pak nevsiml ale jak jsme hrali to predtim to byla rezba, tolik cechu jsem este nevidel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Tolik čechů si ještě neviděl? Ať žije připojování na náhodné servery xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Prej snad co nejdyl, zustal jsem tam jen ja , maury, kudla, a bykk snad v ty arice nikoho jsem si pak nevsiml ale jak jsme hrali to predtim to byla rezba, tolik cechu jsem este nevidel :D byla to parádní hra,jenže pak to všechny vykoplo do menu a už se nás nedalo tolik dohromady...no každopádně zejtra repete :D pak až zase v pátek :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ty vole včera ČR nářes! škoda že to bylo blbe rozdělený a ja si povidal potom sam se sebou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.