Ultimate7th Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 witacz: Ted jsem se zasmal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 mně se vybil ovladač tak jsem nemohl hrát :D USB se po stěhování záhadně ztratilo...dneska to napravím :D snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ultima: Já ten klasickej nehraju.. :) Tak neposílej zbytečně pozvánky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jeniczech: potreovali jsme este nekoho :D jednoho jenom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 včera super, docela těžký boje, dneska bych dal zase, ale ne privat, naběhnem zase někam na volnější server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 wita: vy ste daly VIP mapy =D takze sem se nemohl pripojit =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ja taky nemam VIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 tk jste asi hraly vietnam pac me to kicklo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 hollowiik: nehráli jsme vietnam, ale bez VIP jsou jen 4 mapy v conquestu, dalších asi 8 (7 map packů) je na VIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 a hrála se hlavně Heavy Metal (moc jí nemusím), ta je z posledního map packu a Panama Canal, dneska by se mi líbila Harvest Day, Oasis, Laguna Presa a nějaká zimní, třeba White Pass v conquestíčku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ja taky ne a de mi vse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 musim sehnat ten VIP chce to ty mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 a není teď zlevněnej v in-game store? já ho kupoval za ještě 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 ja nic nezadaval, nekupoval a mam to tvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 nemáš limited ed?.... nejni už to teda zadáčo pro všechny? nakonec rok stará hra, do toho vyšly další MP hry CoD BOps, MoH a Killzone 3...třeba už mapy dice uvolnili všem...ale někdo je tam nemá, divný...schválně i další gameři napište své zkušenosti, jak to teda kua je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 nemáš limited ed?.... nejni už to teda zadáčo pro všechny? nakonec rok stará hra, do toho vyšly další MP hry CoD BOps, MoH a Killzone 3...třeba už mapy dice uvolnili všem...ale někdo je tam nemá, divný...schválně i další gameři napište své zkušenosti, jak to teda kua je. Myslim ze limited edition v sobe stejne nema zabudovany vip, ne? normalne je u toho kod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Myslim ze limited edition v sobe stejne nema zabudovany vip, ne? normalne je u toho kod... to máš pravdu, taky jsem koupil LM s kódem (použitým) a musel jsem si koupit VIP, ale třeba nějaký specializace a zbraně se mi otevřely bez kódu...netuším proč někdo má mapy všechny bez VIP a někdo jen ty základní a musí si je zaplatit (jestli je to pravda) z jiného soudku: máte a hrajete někdo Onslaught mód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 onslaught mám, hrál jsem ho 2x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 to máš pravdu, taky jsem koupil LM s kódem (použitým) a musel jsem si koupit VIP, ale třeba nějaký specializace a zbraně se mi otevřely bez kódu...netuším proč někdo má mapy všechny bez VIP a někdo jen ty základní a musí si je zaplatit (jestli je to pravda)z jiného soudku: máte a hrajete někdo Onslaught mód? Neverim tomu ze to tak je...chces li vip mapy musis zadat kod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Je to tak.. já měl taky všechny mapy.. a nepochopil sme proč to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Ikdyz vzhleedem k tomu jake byly s BBC2 problemy bych se tomu vlastne ani nedivil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 jdu si dat vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 BC2 nemam limitku, koupil jsem si to asi nejak v proinci 2010 ale nez jsem mohl zapnout hru neco se mi stahovalo tak nevim ale kod a nic jsem nezadaval , ale mam tam ten VIP ale este jsem ho tam nezadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Dnes sobota! 20:45 rozesílam inventy! takže prosím at to nedopdne jako včera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 bude public nebo privat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.