Srig Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Pak dej vědět, já to budu mít až za týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mám takový problém, když chci jít do storu v herním menu abych mohl zadat kód na zbraň od xzone píše mi to PS store is not available. Vím co to znamená, ale dělá to někomu ještě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Neřeš mě to taky dělalo :) Ale už jsem tam zadal jak kod na zbran tak i VIP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Na VIP jsem taky zadal pak jsem šel hrát a než jsem hru vypnul chtěl jsem zadat ještě kod na tu zbraň a už mě to tam nechce pustit. Za chvilku to zkusím zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Tak singleplayer je fajn :) Zachvilku jdu zkusit MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ten kdo si koupil hru na Xzone dostane jeste nejakej kod na nejakou zbran..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ten kdo si koupil hru na Xzone dostane jeste nejakej kod na nejakou zbran..? Jo dostaneš k tomu zbraň AKS-74U. Ale zatím mi asi taky nefunguje ten store. Možná už to ve hře mám. Kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Store mi taky nejde. Jinak MP skvelej, ale to bude trvat se vypracovat tam kde sem byl v demu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Store mi taky nejde.Jinak MP skvelej, ale to bude trvat se vypracovat tam kde sem byl v demu. to mi povídej ... v betě na ps3 jsem měl odehraných přes 30h a v demu na xku asi 8h ale nevadí mi to ... stejnak furt lezu jenom se snipou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Sniper? To ja zas jenom RPG, na ty sem mel 3 zlaty. Ale to se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 no já na sv98 měl 10 zlatých :D v betě :D v demu jsem měl 5zlatých na první snipě na pistili taky nějaký 3 hvězdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Hezky. Betu sem nehral, ta me vubec nebavila. Ale v demu sem mel na Scar-L Cabrine 2 zlaty, RPG 3 zlaty a na vozidlech jednu zlatou. A pak naky bronzovy. Ale hral sem jenom Deffender, nikdy ne Attackers :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 no mě to šlo na obou stranách stejně :lol: teda jak kdy ... když nebyl naproti žádný sniper a všeci rishovali tak to šlo těžko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Musim rict ze ja sem snipery nesnasel. :D Kolikrat sem zazil ze sem nicil nejaky nepratelsky vozidlo a nez tu RPG znovu nabijes - to strasne trva, je to pomaly - tak me dycky sejmul nakej sniper a vozidlo pak znicil nekdo jinek, to me strasne vytacelo :D Vodstrelovaci v demu dycky strileli na ten barak nalevo kde byl Stacionary a ten kulomet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 takže, odpoledne se mi to dostalo domů, bohužel jsem se k tomu ještě nedostal, zahrajete někdo zítra odpoledne/navečer? kdyžtak si mě přidejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Jo klidne si te pridam zitra vecem zahrajem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 lidi. PLS. a jede to LAN - NA 360ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba86 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zdravim lidi, chci se zeptat, jestli jde v MP používat headset pro voicechat? Jinak dneska večer se mi to dostane do rukou, takže jsem napnutej jak struna od kytary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Cuba86: závidim, jo myslím že to jde, ale nevím to určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 lidi. PLS. a jede to LAN - NA 360ce Asi to nikdo nezkoušel jestli to podporuje privátní sít LAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 tak stačí pustit a kouknout jestli to tam někde je vypsané. pokud ne, tak asi ani nebudu stahovat Asi to nikdo nezkoušel jestli to podporuje privátní sít LAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Nejake info o lokalu tady - zda se, ze neni a nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 škoda no, tak to my co hrajeme po XLINKu nebo LEAFu zase utřeme nos :D no jo no. budem se muset smířit s doživotním hraním COD MW22, nebo Forzi 2 :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 cuba86:jj jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Sakraaa. Sekla se mi PS3 a přišel jsem o všechno co jsem už v MP otevřel, jak je to možný? Když se to průbežně ukládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.