Jeniczech Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tady je takovej zajímavej rank jen tak mimochodem, kdo se chce přidat, tak ať písne.. :D http://bfbcs.com/stats_lb/1034098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tymovou hru hraju jen s cechama kterejm rozumim, a solovat si budu v BC2 coz soluju tak budu solovat i v BF3 :p ;), ja jsem rikal uz nekolikrat !!!!JA NEHRAJU FAIR PLAY!!! Jeniku: koukam ze jsi me tam uz pridal :D, to je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tak ty by jsi nemohl hrát project reality... Doufám, že v BF3 jednotlivec nedokáže skoro nic a bude nutné spolupracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Jako me bavi spolupracovat ale jako kdyz nemam jak tak to seru, jedine kdyz slysim jak si cesi volaj a tak.... A vsadim se stebou o co chces ze BF3 jednotlivec dokaze este vic nez v BC2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tak ty by jsi nemohl hrát project reality... Doufám, že v BF3 jednotlivec nedokáže skoro nic a bude nutné spolupracovat K tomu te hra nikdy neprinuti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Škoda no, asi se vrátím z5 k BF2, protože tam byla týmová hra dobrá (teda jestli v BF3 jednotlivec bude moct dokázat tolik jako v BC2 tj. strašně moc...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Sice BF3 ma stejny jmeno jako BF2 a prej vychazi zneho ale toje ... Spis si myslim ze to bude podobny bad company 2 nez BF2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Je to konzolovka tak bude samozřejmě podobnější BC2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 No ja si tomyslim taky, sice DICE furt rika ze hlavni platformou je PC ale stejnak Konzole ovlivnujou PC viz. ten komander teda, este neco dalsiho se tam najde v MP o kterym se toho moc nevi ale jsem rad ze tam bude zalehnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Nestraš, má to být primárně na PC a pak port na konzole stejně jako Crysis 2, alespoň v to doufám... V tom případě: ZASRANÝ KONZOLE!!! SPÁLIT, ROZŠLAPAT, ZAHODIT! (Alespoň v tomhle ohledu) EDIT: Zalehnutí ve 24 hráčích na mapách velkých jako na těch v BC2... představ si že si sniper v tak relativně malém prostoru lehne... můžete jen děkovat za killcam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 http://bfbcs.com/stats_lb/1034098 Tak jsem tam nasypal vše co šlo.. Tak pokud tam chcete a nejste tam, tak mě pošlete pm.. Jinak poprosil jsem wrouta, aby to hodil na první stránku v BC2 - Online listu.. Bylo by supr, aby jsme se tam mohli dívat pravidelně.. No a nebo přemýšlím nad tím, že tomu uděláme novej thread.. :D Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Tady je takovej zajímavej rank jen tak mimochodem, kdo se chce přidat, tak ať písne.. :D http://bfbcs.com/stats_lb/1034098 Wau!! jako KD mám hrozný... W/L taky ale jsem 14tý ? asi za tu accuracy ale to nevím kde jsem nabral :D :D ... a jak je odvozen ten skill level ?? v menu BC2 se mi ukáže max. 200 :) EDIT: nějak to nechápu... accuracy může být max. 100% a někdo tam má i přes 300?? to samý se skill levelem... a kde jste se dočetli že v BF3 nebude komandér ? dice ho už oficiálně potvrdili... a ultime, skoč do obchodu, kup si za pár korun BF2 a pak změníš na commandera názor !! je to parádní věc a neměla by tam chybět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Alespoň že canava nemá v hlavě nasráno... :thumbup: EDIT: tak ta accuracy je když např. granátem zabiješ víc lidí, ale stejně to nechápu :D EDIT2: tady je bohužel potvrzeno že commander nebude :( http://www.battlefield-3.cz/souhrn-informaci-multiplayeru-bf3/ škoda no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Koukal jsem na to.. A asi tam je nějaká chybka.. :D Nicméně jsem zvolil jako hlavní stats Score per Minute.. Takže má jak nováček tak i stávající možnost zasáhnout a zlepšovat se.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 dej K/D :D, ne kecam to score per minute je dobry no ... Mam tam nejvyssi skill lvl jo ! :D , a podle ceho se ten skill lvl bere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 ultimate: Musím se na to juknout.. Také si myslím, že by měl být skill level.. :D EDIT: Rozhodl jsem se pro Skill level, protože je více o tom, jak člověk hraje momentálně než o tom jaké skóre má celkově.. Tento level se upravuje v závislosti na několik desítek her, které jste momentálně odehrály.. Stoupá a klesá v závislosti na Vašich výsledcích.. Ovlivňuje to hlavně Vaše score po odehrané hře.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 No doufám že má DICE připravený něco lepšího než commandera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 No tak score per minute taky neni moc dobrej stat, představ si někoho kdo má celou hru medika a jen oživuje? Jen oživování není vždycky dobré, někdy je to spíš špatně (mě se stalo že mě nějaký ***** 3x oživil v baráku před nepřítelovou hlavní... ale jemu šly body nahoru, zato mě K/D dolů :)) P.S. podle jména je to good xDDD ne tak z těch statů co tam jsou je SPM asi nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 No tak score per minute taky neni moc dobrej stat, představ si někoho kdo má celou hru medika a jen oživuje? Jen oživování není vždycky dobré, někdy je to spíš špatně (mě se stalo že mě nějaký ***** 3x oživil v baráku před nepřítelovou hlavní... ale jemu šly body nahoru, zato mě K/D dolů :))P.S. podle jména je to good xDDD ne tak z těch statů co tam jsou je SPM asi nejlepší Proto jsem zvolil skill. Na zahraničních fórech všude píšou, že je to nejlepší měření.. ;) Jinak založil jsem novej thread, aby jsme to tu nemuselo dohledávat.. :) http://console-forum.net/tema/117358-bad-company-2-online-ranking?p=1058705#post1058705 Tak teď už jen stačí hrát a zlepšovat se a kočkovat se.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Wau!! jako KD mám hrozný... W/L taky ale jsem 14tý ? asi za tu accuracy ale to nevím kde jsem nabral :D :D ... a jak je odvozen ten skill level ?? v menu BC2 se mi ukáže max. 200 :)EDIT: nějak to nechápu... accuracy může být max. 100% a někdo tam má i přes 300?? to samý se skill levelem... a kde jste se dočetli že v BF3 nebude komandér ? dice ho už oficiálně potvrdili... a ultime, skoč do obchodu, kup si za pár korun BF2 a pak změníš na commandera názor !! je to parádní věc a neměla by tam chybět.. na bfbcs.com je skill level (ten co se zobrazí na konzoli) nazván je Level. a tu přesnost si můžou udělat vyšší než 100 pomocí motion sensoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zdarec nevím jak se mi to počítá ,ale na stránkách www.battlefieldbadcompany2.com mám napsaný 16 kills pomocí té destrukce ,tak jsem udělal 4 bohužel TEAM KILLS a druhej den tam mám napsaný 17 KILLS .Tak nevím jestli se počítají TEAM KILLS nebo jak to je teda...? Už mě ta trofej začíná pěkně sr*t. Prosím o radu co s tím moc dík.:roll::ziped::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 team killy se nepočítaj,nejspíš si někoho zabil a ani o tom nevíš :) jestli chceš tak si mě přidej,já ti s tim pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ok už jich mám 18. Máš headset bylo by to super muj nick je : teamgeist1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Tak se musim pochlubit,po delší době sem překonal svuj osobní rekord za 1 hru K/D 82/16 za snipera :D Carlos: jj mam hs,už sem si tě přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 ok mě to dnes nechtělo jít přihlásit k PS networku tak to zkusím za chvíli a někdy zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.