Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nestraš, má to být primárně na PC a pak port na konzole stejně jako Crysis 2, alespoň v to doufám...

V tom případě: ZASRANÝ KONZOLE!!! SPÁLIT, ROZŠLAPAT, ZAHODIT! (Alespoň v tomhle ohledu)

EDIT: Zalehnutí ve 24 hráčích na mapách velkých jako na těch v BC2... představ si že si sniper v tak relativně malém prostoru lehne... můžete jen děkovat za killcam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://bfbcs.com/stats_lb/1034098 Tak jsem tam nasypal vše co šlo.. Tak pokud tam chcete a nejste tam, tak mě pošlete pm.. Jinak poprosil jsem wrouta, aby to hodil na první stránku v BC2 - Online listu.. Bylo by supr, aby jsme se tam mohli dívat pravidelně.. No a nebo přemýšlím nad tím, že tomu uděláme novej thread.. :D Co myslíte?
Odkaz ke komentáři

Tady je takovej zajímavej rank jen tak mimochodem, kdo se chce přidat, tak ať písne.. :D http://bfbcs.com/stats_lb/1034098

Wau!! jako KD mám hrozný... W/L taky ale jsem 14tý ? asi za tu accuracy ale to nevím kde jsem nabral :D :D ... a jak je odvozen ten skill level ?? v menu BC2 se mi ukáže max. 200 :)

EDIT: nějak to nechápu... accuracy může být max. 100% a někdo tam má i přes 300?? to samý se skill levelem...

a kde jste se dočetli že v BF3 nebude komandér ? dice ho už oficiálně potvrdili... a ultime, skoč do obchodu, kup si za pár korun BF2 a pak změníš na commandera názor !! je to parádní věc a neměla by tam chybět..

Odkaz ke komentáři

Alespoň že canava nemá v hlavě nasráno... :thumbup:

EDIT: tak ta accuracy je když např. granátem zabiješ víc lidí, ale stejně to nechápu :D

EDIT2: tady je bohužel potvrzeno že commander nebude :( http://www.battlefield-3.cz/souhrn-informaci-multiplayeru-bf3/

škoda no...

Odkaz ke komentáři

ultimate: Musím se na to juknout.. Také si myslím, že by měl být skill level.. :D

EDIT: Rozhodl jsem se pro Skill level, protože je více o tom, jak člověk hraje momentálně než o tom jaké skóre má celkově..

Tento level se upravuje v závislosti na několik desítek her, které jste momentálně odehrály.. Stoupá a klesá v závislosti na Vašich výsledcích.. Ovlivňuje to hlavně Vaše score po odehrané hře.. ;)

Odkaz ke komentáři

No tak score per minute taky neni moc dobrej stat, představ si někoho kdo má celou hru medika a jen oživuje? Jen oživování není vždycky dobré, někdy je to spíš špatně (mě se stalo že mě nějaký ***** 3x oživil v baráku před nepřítelovou hlavní... ale jemu šly body nahoru, zato mě K/D dolů :))

P.S. podle jména je to good xDDD

ne tak z těch statů co tam jsou je SPM asi nejlepší

Odkaz ke komentáři

No tak score per minute taky neni moc dobrej stat, představ si někoho kdo má celou hru medika a jen oživuje? Jen oživování není vždycky dobré, někdy je to spíš špatně (mě se stalo že mě nějaký ***** 3x oživil v baráku před nepřítelovou hlavní... ale jemu šly body nahoru, zato mě K/D dolů :))

P.S. podle jména je to good xDDD

ne tak z těch statů co tam jsou je SPM asi nejlepší

Proto jsem zvolil skill. Na zahraničních fórech všude píšou, že je to nejlepší měření.. ;) Jinak založil jsem novej thread, aby jsme to tu nemuselo dohledávat.. :)

http://console-forum.net/tema/117358-bad-company-2-online-ranking?p=1058705#post1058705

Tak teď už jen stačí hrát a zlepšovat se a kočkovat se.. :D

Odkaz ke komentáři

Wau!! jako KD mám hrozný... W/L taky ale jsem 14tý ? asi za tu accuracy ale to nevím kde jsem nabral :D :D ... a jak je odvozen ten skill level ?? v menu BC2 se mi ukáže max. 200 :)

EDIT: nějak to nechápu... accuracy může být max. 100% a někdo tam má i přes 300?? to samý se skill levelem...

a kde jste se dočetli že v BF3 nebude komandér ? dice ho už oficiálně potvrdili... a ultime, skoč do obchodu, kup si za pár korun BF2 a pak změníš na commandera názor !! je to parádní věc a neměla by tam chybět..

na bfbcs.com je skill level (ten co se zobrazí na konzoli) nazván je Level. a tu přesnost si můžou udělat vyšší než 100 pomocí motion sensoru

Odkaz ke komentáři

Zdarec nevím jak se mi to počítá ,ale na stránkách www.battlefieldbadcompany2.com mám napsaný 16 kills pomocí té destrukce ,tak jsem udělal 4 bohužel TEAM KILLS a druhej den tam mám napsaný 17 KILLS .Tak nevím jestli se počítají TEAM KILLS nebo jak to je teda...? Už mě ta trofej začíná pěkně sr*t. Prosím o radu co s tím moc dík.:roll::ziped::ziped:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu