Carlos461 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jo a ještě dobréééé skóóóóre:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 to si bykku děláš srandu ne? já měl jednou jedinkrát 45/12, ale snipera s 12x scope si teda nedávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 ok mě to dnes nechtělo jít přihlásit k PS networku tak to zkusím za chvíli a někdy zahrajem čéče, já jsem sice na PSN, ale nemůžu se dostat do CZ store a nejde mi se přihlásit ani na US a JAP účet. občas to nejde, když tam ládujou nový věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 jde Vám připojit k PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Ach jo, to nikdo nečte internet?! Probíhá plánovaná údržba PSN serverů. "16:05 on Wednesday 9 March 2011 until 03:00 on Thursday 10 March 2011, GMT" Tedy od 17:00 do 04:00 našeho času. Mezi tou dobou se nikdo nepřihlásí na svůj účet. Ti, co se připojili před pátou hodinou nebyly odpojeni - do té doby, než se odhlásí. :lol: Pak smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Bykk: pekne! To ja mel teda nejvic 58/1 , to byla ta hra kde jsem dal 32 KILLSTREAK! Ale 82 killu se mi teda nikdy nepovedlo klobou dolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jeniczech: tak sakra proc si tam dal do tech statu SPM? to je kravina dej tam Skill , to je aktualni jak se komu ted dari! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jeniczech: tak sakra proc si tam dal do tech statu SPM? to je kravina dej tam Skill , to je aktualni jak se komu ted dari! Protože to tam hází uplné nesmylsi.. Odehrál jsem životní hru a obralo mě to o polovinu stats?? :D To je trochu nesmysl ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Aha takze ptz nemas dobrej skill tak to nebude? SPM je kravina, podle skillu se to ridi i v medalu, zajimavy ze jsem vcera odehral asi 5 vynikajicich her a skill se my zvetsil a tobe ne. A je trochu kravina aby byl xfrybo22 s K/D 0,60 a skillem 304 lepsi nez ja a Bykk,Ready_B,Vondy,canava atd... Ty staty jsou kravina . Skill je o tom jak se ti aktualne dari, coz mi pride podle ceho se to ma ridit , nemuze bejt nekdo kdo makal na zacatku a ted mu to enjde bejt prvni to nejde, v popredi musej bejt ty kteri makaj i ted a to SPM neukazuje:) v Me rikej ze delam kraviny, se nejdriv koukni co delas ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 SMP je taky na *****, když někdo padduje s medikem (nadšený medik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 podle jednoho parametru nelze sestavit objektivní žebříček v BFBC2, statistiky se ovlivňují navzájem a musí se analyzovat několik ukazatelů dohromady (např. kdo nezajímá vlajky, má nízké objective score apod.), mě tam chybí Score a zároveň odehraný čas. Potkal jsem např. lojky se stejným score, ale za dvojnásobný čas hraní a to nejsem džon džej rambo. jde o způsob interpretace dat, takže to asi nikdy nebude objektivní, přesto je dobré, že jsme všichni v jedné tabulce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 to si bykku děláš srandu ne? já měl jednou jedinkrát 45/12, ale snipera s 12x scope si teda nedávám... to já měl nejvíc za mechanika a to 82 kilu a 32 dead a za snipera 44 killu a 0 dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 podle jednoho parametru nelze sestavit objektivní žebříček v BFBC2, statistiky se ovlivňují navzájem a musí se analyzovat několik ukazatelů dohromady (např. kdo nezajímá vlajky, má nízké objective score apod.), mě tam chybí Score a zároveň odehraný čas. Potkal jsem např. lojky se stejným score, ale za dvojnásobný čas hraní a to nejsem džon džej rambo. jde o způsob interpretace dat, takže to asi nikdy nebude objektivní, přesto je dobré, že jsme všichni v jedné tabulce...¨Score a odehraný čas = SPM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Aha takze ptz nemas dobrej skill tak to nebude? SPM je kravina, podle skillu se to ridi i v medalu, zajimavy ze jsem vcera odehral asi 5 vynikajicich her a skill se my zvetsil a tobe ne. A je trochu kravina aby byl xfrybo22 s K/D 0,60 a skillem 304 lepsi nez ja a Bykk,Ready_B,Vondy,canava atd... Ty staty jsou kravina . Skill je o tom jak se ti aktualne dari, coz mi pride podle ceho se to ma ridit , nemuze bejt nekdo kdo makal na zacatku a ted mu to enjde bejt prvni to nejde, v popredi musej bejt ty kteri makaj i ted a to SPM neukazuje:) vMe rikej ze delam kraviny, se nejdriv koukni co delas ty. Hele, Ultimate, řeknu ti jednu věc.. Začni se krotit, nebo ti tu zařídím doživotní banán.. ;) Já nevím, jestli si vůbec uvědomuješ, jak seš ofrklej. Člověk se za tebe přimlouvá u kámoše na Vietnam a ty nejen, že by si měl alespoň sklapnout, tak tu budeš vyskakovat? :D Nejraději bych si vytáhl z kalhot pásek a ukázal ti starou školu.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Nevim proč ty jeho žvásty ještě čteš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak se musim pochlubit,po delší době sem překonal svuj osobní rekord za 1 hru K/D 82/16 za snipera :D tak tomu rikam respekt, a asi i luck co? Kdyz se nekdy zadari tak ma clovek radost, zato ja vcera v MOH sem hnojil co se dalo. Nejen, ze sem prakticky v kazdym zapase byl nekde na 3. miste nejlip ale K/D bylo fakt ostuda bud bylo 1.0x a nebo 0.xx :( No musim se obhajit tim, ze sem schytal fakt bandu blbcu co delali ty nejhorsi veci co sem kdy videl D: ale i tak, proste hruza :( :P EDIT: bezva, celkovy K/D ratio predevcirem 1.18 dnes 1.17 :(( ble :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Thoca já si myslim že 1.18 a 1.17 nebude už takovej rozdíl,.. Jinak měl bych otázku, nezahrál by tu někdo nějakou hru čistě jen z pistolama a ze sniperkama, by byla sranda, + ještě nějakej medic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JBcz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Moh jsem přestal hrát když jsem dal 52/0 ,radši se necham masit v bc2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ¨Score a odehraný čas = SPM jo táák, no, já chytil před půl rokem 196 a od té doby se mi nemění (u mě nudná stats), asi hraju furt stejně, což je divné, páč mi pomaličku leze K/D nahoru, rád bych tam viděl např. team/squad/objective score Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Dneska: Pátek BBC2 online PS3 match v20:45-rozesilám inventy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 witaHavr škoda že nemáte xbox, hned bych se přidal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 xbox nikdy! Mame super bandu .... cca 40hraču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 To muže říct jen ten co na něm nehrál ale to je jedno, máte dobrý že máte 40 hráčů, taky bych to chtěl skusit zahrát v takovýhle skupince, ale není šance :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Máme sice 40 hráčů ale většinou se sejdou tak 4 :) Rockyz: Zahoď Xbox a kup si PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Jeniczech: Strasne by me to sralo kdybych dostal ban :) , to ze si se primluvil to je pekny stejnak to nehraju ale dik. Lol a nejakej pasek na holou :D to ti to doma dela manzelka nebo co? :D ne sranda, delej si ty staty jak chces me uz je to uplne jedno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.