Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

To muže říct jen ten co na něm nehrál ale to je jedno, máte dobrý že máte 40 hráčů, taky bych to chtěl skusit zahrát v takovýhle skupince, ale není šance :(

Na xboxu se se taky hrajou private matche asi ne tak casto ale hraje dost lidi...pridej si uzivatele Marshall76 SVK a napis mu, rozesila inventy, ale je nutne se posledni dobou snad registrovat nikde na strankach, jinak BBC2 na xbox hraje spoustu lidi, jen tu neni na foru utridena komunita jako na ps3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

rockyzz: No jediny co se mi libi na xbox gamepadu je LT,RT to je vse, nelibi se mi jak je tlustej, analogy ma dost lepsi Dualshock a D-pad taky ( Ten xbox gamepad mam doma este kdyz jsem paril na pc), ale tak tohle je muj nazor kazdej mame jinej.

witacz: jako vzdy snad tu budu a nebo ne, kdyz ne tak pridu zase v noci ale to hraje jen Ready_B ale to je mazan ten chlap :D

Odkaz ke komentáři

No to je pravda každej máme jinej názor analogy u PS3 jsou takové kluzké a jsou vyvýšené takže se po nich dá rychle sjet nebo jak bych to měl napsat a na xboxu jsou analogy prohloubené takže ti odtamtud prst "nevypadne" :D ale jinak ty RT a LT jsou vážně skvělý...

Odkaz ke komentáři

Samozrejme je to vec vkusu a mozna i zvyku, ja xboxovy ovladac nedam dopustit a kdyz si chci zahrat neco na ps3 hrozne dlouho mi trva nez si navyknu, stve me jak vsechny hhry pouzivaj na strileni L1 a R1 a ne R2 a L2, analogy jsou citlivejsi a mozna i lepsi, ale xboxvy ovladac zase krasne sedne do ruky, teda me to je individualni samozrejme...

Odkaz ke komentáři

th0ca: Taky sem agresivní když to nějaká hra má. Na obou ovladačích sou na*****. Na PS3 z nich sklouzávaj prsty a na X po delším hraní bolí ukazováček...

// w00t jubilejní dvoustá stránka spamů, nadávek, hádek, flamů a OT ^^

Odkaz ke komentáři

No th0ca to máš pravdu L2 a R2 je na PS3 děsný, tam je to zase jak bych to měl nazvat sehnutý dolu přitom u xboxové ovladače nahoru a u xboxu není to tlačítko tak tlusté ale spíš dlouhé, no jsou to hold dva úplně jiné ovladače, ale už nebudeme dělat OT :)

Odkaz ke komentáři

Na strileni je R1 a L1 jako delany, to LT a RT je spis na auta to je hruza stim strilet, a na xboxu to neklouze? kdyz se ti smazou ty vroubky tak to kolouze jako cert, ja jsem si na dualshock zvikl hned, me to teda vubec neklouze. Ale rikam vy obhajujete svuj a ja svuj. ale popravde bych fakt rekl ze je na strileni lepsi dualshock objektivne ted.

Odkaz ke komentáři

No to je to se mi vubec nelibi . Lt neklouze ani RT rikal sem ty analogy klouzou kdyz si sedrez ty vroubky aby se ti to neklouzalo, a je pekny ze je to prohloubeny ale ma to blbej pvrch takovej klouzavej ps3 tam ma aspon ty vroubky vsude, ale jak rikam kazdy preferuje neco jinyho zejo :), je to vec nazoru.

Odkaz ke komentáři

th0ca 100% s tebou souhlasím ale podle mě je hlavní problém gamepadu že se nerozlišujou na velikosti třeba dospělej když si chce zahrát na PS3 tak je ten gamepad docela dost malej, xboxovej je o něco větší ale taky to pro starší není ono....

Odkaz ke komentáři

Uz vidim jak se prodavaj ovladace na velikosti :D Ovladac na PS je spis pro maly ruce, ale me proste nesedne....LT a RT ze je spis na jezdeni a na strileni ze je blby? To je ta nejlepsi vec na strileni...co vic bys chtel tohle nejvice pripomina pravou spoust na zbrani....

Odkaz ke komentáři

No ja mam velky ruce, neumel jsem si to prestavit jak to muzu drzet ten ds 3 , ale prijmne me to prekvapilo, je to reseny a styl drzeni je uplne jiny nez u xka, L2 a R2 je humusarna to urcite, ale jestli si th0ca mel nekdy v ruce ten xkovej tak zjistis nebo aspon me teda o dost vic vyhovuje povrch ps3 analogu ( ale mohl by bejt lepsi), jelikoz z xka to klouze kdyz se ti pak setrou ty hrbolky tak to klouze este vic a to ze mas hned setreni po mesici intenzivniho hrani takhle se mi to stalo. A umisteni analogu jse mi zda u ds3 lepsi o dost ale je to na vkusu, hlavne ds 3 ma ty analogy presnejsi nez xbox gamepad a to neni jenom muj nazor ale fakt, tvrdi to hodne spolecnosti ktere se zaobyvaji PS3 vs xbox 360 myslim TechnoBuffalo nebo tak nejak je to i na YT. A i v JRC mi to rikaly kdyz jsem se snima radil co mam koupit jestli PS3 nebo X360, ale tak mohl to bejt fanda PS3 buh vi :D.lol Desmond jaka spoust tvl? jestli chces spousti kup si ps3 a move a kup si ten shooter :D, ale fakt, Lt a Rt na strileni neni, lepsi je ten L1 a R1 , ma to rychlejsi reakce, a lepsi umisteni, a napr. i u AC:BH se lip beha s tim L1 a R2 nez s tim LT a RT, mam to vyzkouseno.

Samozrjmne kazdymu sedne neco jinyho ale i logicky je na strilecky lepsi ten R1 a L1 nez LT a RT, ale tak kazdymu padne neco jinyho, na strileni je oprvadu nejlepsi mys jak rika vondy ale na gamepadu to neni hruza, jestli se nekomu ovldac k dane konzoli nelibi, koupi si cross battle nebo nejak tak a da si tam jiny gamepad, ale snad myse nejsou ne na konzole?

Odkaz ke komentáři

Readdy a to jsi vyčetl kde že spolu česi nehrajou, to jsi vymyslel sám takovej nesmysl? A kdyby něco píšu to tu už po druhý PS3 mám, mám všechny next gen konzole tedy wii, xbox a ps3

Tak nemachruj ;) A jak uz jsem psal na xboxu hraje spousta cechu, jen se zde udelalo tema BBC2 pro ps3 a tim se tu utvorila jakasi komunita ktera na Xboxu schazi....ze bychom utvorili xboxovou? Hracu je na to dost a s Halo komunitou nam to uz vyslo...

Odkaz ke komentáři

DeSmond já machruju? A jak prosímtě? ......

Readdy :D Já bych to jako moc za výhodu nepovažoval :D

Nemusis tady jak tajtrlik psat hneddvakrat po sobe ze mas vsechny konzole, preju ti to, ale nikoho to nezajima :)

Btw jednou prijde den, kdy to i ty budes povazovat za vyhodu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu