Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Hele de vam PSN? me ***** ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 V0ndy: jim sem samozrejmne neveril mozna ty kdyz to tvrdis jen sem rikal ze to rikaly a to ze ma citlivejsi packy ds 3 nez xbox je fakt !Zase sme u toho nenecham si od tebe vyvracovat fakta, jestli sto myslel tim ze xbox ma citlivejsi packy. Jestli sto myslel tim abych jim neveril tak ok, ja jim neveril ale jen tak pro zajimavost vic bych dal za xko ;), jelikoz konzole+ XBL na rok+ nabijecka do gamepadu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No to je pravda každej máme jinej názor analogy u PS3 jsou takové kluzké a jsou vyvýšené takže se po nich dá rychle sjet nebo jak bych to měl napsat a na xboxu jsou analogy prohloubené takže ti odtamtud prst "nevypadne" :D ale jinak ty RT a LT jsou vážně skvělý... to je fakt věc názoru a zvyku, na analogu/dualshocku/sixaxisu hraju co se objevil (původní neměl vystouplé hříbky a nevibroval) cca 13 let (předtím byl pouze digital) a nedám na něj dopustit. pamatujete ještě, jak poprvé sony představili PS3 s tím příšerným banánem místo ovladače? Hodně rychle vrátili ten původní ovladač:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 th0ca 100% s tebou souhlasím ale podle mě je hlavní problém gamepadu že se nerozlišujou na velikosti třeba dospělej když si chce zahrát na PS3 tak je ten gamepad docela dost malej, xboxovej je o něco větší ale taky to pro starší není ono.... to máš pravdu, ten první původní analog pro PSX byl největší, ale asi zjistili, že ho děti neudrží a po zavedení toho současného u něj packy na držení zmenšili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 že by ho děti neudrželi ? :D dyť byl lehounkej jak papír :) a DS3 je naprosto dokonalej, drží se pohodlně (a to mám pracky celkem velký hehe :D), z páček ani z L2/R2 mi prsty nekloužou... zkuste si někdy umýt ty vaše upatlaný ruce a možná to klouzat nebude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tak tomu rikam respekt, a asi i luck co? Kdyz se nekdy zadari tak ma clovek radost, zato ja vcera v MOH sem hnojil co se dalo. Nejen, ze sem prakticky v kazdym zapase byl nekde na 3. miste nejlip ale K/D bylo fakt ostuda bud bylo 1.0x a nebo 0.xx :( No musim se obhajit tim, ze sem schytal fakt bandu blbcu co delali ty nejhorsi veci co sem kdy videl D: ale i tak, proste hruza :( :PEDIT: bezva, celkovy K/D ratio predevcirem 1.18 dnes 1.17 :(( ble :D no štěstí....jenom v tom,že skoro všechny bedny sme odbouchli naposlední chvíly,takže to byla opravdu dlouhá hra :) jinak PSN už jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Readdy a to jsi vyčetl kde že spolu česi nehrajou, to jsi vymyslel sám takovej nesmysl? A kdyby něco píšu to tu už po druhý PS3 mám, mám všechny next gen konzole tedy wii, xbox a ps3 nevím co přesně myslíš...ale reagoval jsem na tvůj povzdech, že by ses hned přidal, tak se tě na to ptám.... myslíš tuhle komunikaci nebo co? Původně napsal rockyzz witaHavr škoda že nemáte xbox, hned bych se přidal spíš je škoda, že ty nemáš PS3, ne? na xboxu spolu češi nehrajou, že sis tak povzdechl? já nevím jestli na xboxu češi hrajou, proto se tě ptám, proč brečíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Bykk: jj dik :D , zrovna sem chtel na BC2 a nejde to :D canava: ja taky na ds3 nedam dopustit ale packy L2 a R2 jsou slabina ale ne nejak vyrazna , dobre se snima hrajou auta :D ready_B: tos zabil : Proc brecis ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 DeSmond já machruju? A jak prosímtě? ......Readdy :D Já bych to jako moc za výhodu nepovažoval :D to byl sarkasmus a ironie:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Aha :D Tak jsem to trochu nepochytil, btw: odpoví mi tu někdo na mojí otázku? Nedá někdo po XLivu BC2 jen ze snipama? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Aha :D Tak jsem to trochu nepochytil, btw: odpoví mi tu někdo na mojí otázku? Nedá někdo po XLivu BC2 jen ze snipama? :D Ne......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 že by ho děti neudrželi ? :D dyť byl lehounkej jak papír :) a DS3 je naprosto dokonalej, drží se pohodlně (a to mám pracky celkem velký hehe :D), z páček ani z L2/R2 mi prsty nekloužou... zkuste si někdy umýt ty vaše upatlaný ruce a možná to klouzat nebude :D nejde o hmotnost, ale o velikost...takže NEOBEJMULI malými prstíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Nezačnem se tu bavit už konečně o BC2? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No tak tohle se mi stalo po prvy, prijdu do squad a volaj si tam nejaky dospeli zensky a mluvej rusky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 nemám xbox, ale tady je fórum pro xbox, tam by snad někdo mohl dát BC2 na xboxu nebo ne? http://console-forum.net/tema/28062-battlefield-bad-company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ted byla dobra cz parba ale hrali jsme normlane ne privat bylo nast dost. nasel jsem luxusni video, ten eket vybuchu luxus a ta hduba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No tak tohle se mi stalo po prvy, prijdu do squad a volaj si tam nejaky dospeli zensky a mluvej rusky :D Treba nejake maminky zrovna pacily deti od konzoli...znam takovy pripady z youtube :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Hm a mam po ovladaci, sem snim hodil vo zed , zejtra musim jit pro novej *****. Ja se naty hry vyseru, u kazdyho ps rosekam aspon 2 ovldace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 když jsi vůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tak ja zato nemuzu nema me ta hra srat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Sakra to si dobry psychous :) Jeste ze zustalo jen u ovladace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No uz sem chtel jit i po PS3 ale pak sem si rekl ***** co delam ? Tak sem se sklidnil :) V pohode, jenom misto Shift 2 si musim koupit ovladac abych mohl vubec hrat PS kurv_va! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 příště si vem polštář třeba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ultimate: s tim ovladačem to bylo jak se hrála arica,jak si zničeho nic zmizel?:D příště si vem polštář třeba :D jojo ten je nejlepší,když už tak ovladačem do polštáře nebo pěstí do postele :lol: ale rád slyšim že nejsem jedinej "nervák" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Ultim: to je vtip ne ? :D jako občas mám taky nervy u nějaké blbé mise nebo tak ale max. si zařvu nějaký to sprostý slovo ale že bych švihl ovladačem ? :D ... drsný no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.