Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

V0ndy: jim sem samozrejmne neveril mozna ty kdyz to tvrdis jen sem rikal ze to rikaly a to ze ma citlivejsi packy ds 3 nez xbox je fakt !Zase sme u toho nenecham si od tebe vyvracovat fakta, jestli sto myslel tim ze xbox ma citlivejsi packy. Jestli sto myslel tim abych jim neveril tak ok, ja jim neveril ale jen tak pro zajimavost vic bych dal za xko ;), jelikoz konzole+ XBL na rok+ nabijecka do gamepadu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je pravda každej máme jinej názor analogy u PS3 jsou takové kluzké a jsou vyvýšené takže se po nich dá rychle sjet nebo jak bych to měl napsat a na xboxu jsou analogy prohloubené takže ti odtamtud prst "nevypadne" :D ale jinak ty RT a LT jsou vážně skvělý...

to je fakt věc názoru a zvyku, na analogu/dualshocku/sixaxisu hraju co se objevil (původní neměl vystouplé hříbky a nevibroval) cca 13 let (předtím byl pouze digital) a nedám na něj dopustit. pamatujete ještě, jak poprvé sony představili PS3 s tím příšerným banánem místo ovladače? Hodně rychle vrátili ten původní ovladač:-)

Odkaz ke komentáři

th0ca 100% s tebou souhlasím ale podle mě je hlavní problém gamepadu že se nerozlišujou na velikosti třeba dospělej když si chce zahrát na PS3 tak je ten gamepad docela dost malej, xboxovej je o něco větší ale taky to pro starší není ono....

to máš pravdu, ten první původní analog pro PSX byl největší, ale asi zjistili, že ho děti neudrží a po zavedení toho současného u něj packy na držení zmenšili...

Odkaz ke komentáři

že by ho děti neudrželi ? :D dyť byl lehounkej jak papír :) a DS3 je naprosto dokonalej, drží se pohodlně (a to mám pracky celkem velký hehe :D), z páček ani z L2/R2 mi prsty nekloužou... zkuste si někdy umýt ty vaše upatlaný ruce a možná to klouzat nebude :D

Odkaz ke komentáři

tak tomu rikam respekt, a asi i luck co? Kdyz se nekdy zadari tak ma clovek radost, zato ja vcera v MOH sem hnojil co se dalo. Nejen, ze sem prakticky v kazdym zapase byl nekde na 3. miste nejlip ale K/D bylo fakt ostuda bud bylo 1.0x a nebo 0.xx :( No musim se obhajit tim, ze sem schytal fakt bandu blbcu co delali ty nejhorsi veci co sem kdy videl D: ale i tak, proste hruza :( :P

EDIT: bezva, celkovy K/D ratio predevcirem 1.18 dnes 1.17 :(( ble :D

no štěstí....jenom v tom,že skoro všechny bedny sme odbouchli naposlední chvíly,takže to byla opravdu dlouhá hra :)

jinak PSN už jde...

Odkaz ke komentáři

Readdy a to jsi vyčetl kde že spolu česi nehrajou, to jsi vymyslel sám takovej nesmysl? A kdyby něco píšu to tu už po druhý PS3 mám, mám všechny next gen konzole tedy wii, xbox a ps3

nevím co přesně myslíš...ale reagoval jsem na tvůj povzdech, že by ses hned přidal, tak se tě na to ptám....

myslíš tuhle komunikaci nebo co?

Původně napsal rockyzz

witaHavr škoda že nemáte xbox, hned bych se přidal

spíš je škoda, že ty nemáš PS3, ne? na xboxu spolu češi nehrajou, že sis tak povzdechl?

já nevím jestli na xboxu češi hrajou, proto se tě ptám, proč brečíš?

Odkaz ke komentáři

že by ho děti neudrželi ? :D dyť byl lehounkej jak papír :) a DS3 je naprosto dokonalej, drží se pohodlně (a to mám pracky celkem velký hehe :D), z páček ani z L2/R2 mi prsty nekloužou... zkuste si někdy umýt ty vaše upatlaný ruce a možná to klouzat nebude :D

nejde o hmotnost, ale o velikost...takže NEOBEJMULI malými prstíky...

Odkaz ke komentáři

Ultimate: s tim ovladačem to bylo jak se hrála arica,jak si zničeho nic zmizel?:D

příště si vem polštář třeba :D

jojo ten je nejlepší,když už tak ovladačem do polštáře nebo pěstí do postele :lol: ale rád slyšim že nejsem jedinej "nervák" :lol:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu