Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Bykk: Jo :D , vubec mi to neslo sem si posral stats ja byl uplme nervni tak to odnesl ovladac,dneska jedu pro novej mno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 :D Ultimate, taky někdy bouchám do klávesnice, mlátim do stolu, ale že bych si takhle rozbil ovladač? To néééé, to radši potrestám klávesnici :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No tak já jsem ještě nikdy nic nezničil.. :) Vždyť je to blbá hra, člověk to má hrát pro zábavu a né se u toho rozčilovat.. Nějaké sprosté slovo k tomu patří (jako ve válce.. Kde sou ***** ty zasrané posili!! :D) Ale člověk, kterej prostě rozseká ovladač by si měl dát na měsíc pauzu.. Asi si budu muset promluvit s tvým otcem.. :D Protože takovej člověk pak dokáže udělat i takovouhle scénu: A to ten kluk ani nehodil ovladačem.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 To já zase rozmlátil klávesnici stylem jako ten německej nervák :D u BF2, nějakej krypl vjel na karkáči do uncapu a začal nás tam rasit... ****** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 jednou v roce 1998 jsem na PSX vzteky rozmlátil ovladač při hraní Soul Blade. Vzal jsem ho za šňůru a mlátil s ním o zem, v Sony se pak technik divil, když jsem jim řekl, že mi upadl. Zařekl jsem se a nikdy jsem nic podobnýho neudělal...kdo neovládá své emoce, jak může ovládnout cokoli jinýho:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No tak já jsem ještě nikdy nic nezničil.. :) Vždyť je to blbá hra, člověk to má hrát pro zábavu a né se u toho rozčilovat.. Nějaké sprosté slovo k tomu patří (jako ve válce.. Kde sou ***** ty zasrané posili!! :D) Ale člověk, kterej prostě rozseká ovladač by si měl dát na měsíc pauzu.. Asi si budu muset promluvit s tvým otcem.. :D Protože takovej člověk pak dokáže udělat i takovouhle scénu: A to ten kluk ani nehodil ovladačem.. ;) Tak to uz jsou pak rozmazleni fakani, ktery jen delaj sceny viz treba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jeniczech to vypadá že už tady na foru nějakej pirát dostal ban:D:D Jinak ja taky v zuřivosti mltím do všeho okolo když se něco nedaří ale u battla sem eště potřebu neměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ja to prekvapive prozivam jen kdyz s nekym mluvim pres headset....vetsinou jen sycim ale jakmile s nekym hraju tak konstantne nadavam....nastesti to nikdy neni tak hrozny..asi mi tolik nezalezi na stats :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Dneska CZ sobotní mela od 20:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Dneska CZ sobotní mela od 20:45 sir yes sir! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tak to uz jsou pak rozmazleni fakani, ktery jen delaj sceny viz treba :) Jojo jacoba znám :D Ale mysli že je jen hranej když navíc udělaly 3 díly o něm, nebo dva, ale jako tohle je maso :D but youre banned from playstation.. .:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 jacob ten je luxus, nejlepsi bylo jak mu jeho braacha rozmlatil xboxe :D , Jeniczech: Lol ty tvoje "trapne" fraze typu asi to reknu tvymu taatovi , aha :D , ten je stejnej nervak , ten ro****al u CoD 2 klavesnici :D jestli to teda bylo smerovane na me PS: Uz mam ovladac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 4 díl už? Ten Jacob je jasnej fake...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 4 díl už? Ten Jacob je jasnej fake...... Pochybuju, je to proste malej afektovanej blbecek, kterymu kdyz sebere hracku tak vyvadi....takovy proste deti jsou.....to by musel bejt ten typek sakra dobrej herec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No jako je to možný, ale 4 díly? Udělal by to doopravdy jeho starší brat že zníčí něco v ceně 5000,- to jsou opravdu američané tak retardovaní? :D No já to nebudu řešit ale prostě si myslím že je to fake :) Ale jinak pokud by to nebyl fake tak máš určite pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No jako je to možný, ale 4 díly? Udělal by to doopravdy jeho starší brat že zníčí něco v ceně 5000,- to jsou opravdu američané tak retardovaní? :D No já to nebudu řešit ale prostě si myslím že je to fake :) Ale jinak pokud by to nebyl fake tak máš určite pravdu Nevim jak moc dobre umis anglicky, ale je tam receno ze koupil rrodcko a "prohodil" je....krom toho to jsou nejaky briti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Aha tak díky, no já ten komentář nečetl nebo i tak, i xko z rrodem stojí tak 1000-1500 což je myslím kvuli stupid videu nesmysl... Ale už to je trochu OT necháme toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 JSOU TO briti, podle toho jak vypada jeho bratr :D, jak vypada jejich zahrada, a jak mluvej anglicky , americani mluvej jinak anglicky . Budu vypadat za *****a ale mohl by mi nekdo vysvetlit co je RROD nebo tak a YLOD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Aha tak díky, no já ten komentář nečetl nebo i tak, i xko z rrodem stojí tak 1000-1500 což je myslím kvuli stupid videu nesmysl... Ale už to je trochu OT necháme toho :) Omg ja z tebe nemuzu, ty si fakt nemuzes pomoc :) Pohrotil si alespon toho marshalka? JSOU TO briti, podle toho jak vypada jeho bratr :D, jak vypada jejich zahrada, a jak mluvej anglicky , americani mluvej jinak anglicky .Budu vypadat za *****a ale mohl by mi nekdo vysvetlit co je RROD nebo tak a YLOD? RROD- Red Ring od Death....kdyz se porouchal xbox, me si tam misto zeleneho kruhu cerveny....drive velmi caste az se z toho stala legenda...ted uz to moc nenajdes.... YLOD- yellow light of death...obdobna vec u PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Desmond: diky za vysvetleni uz vim :D, a jaky marshalka jsem mel pohrotit nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 To bylo na rockyho...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 todle dělat moje děti, tak jim urazim hlavu...my hrajem všichni tři celkem fest, ale když se končí, tak se končí a bez diskuze. to je vidět, jak jsou rozmazlený, jak jim rodiče nikdy nenařežou na prdel a parchant pak nemá žádný mantinely, jak se chovat...a potom z nich vyrostou delikventi, co ubodaj starou babku nůžkama...děti musí svoje rodiče respektovat a basta, howgh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 no v dnešní době je hlavně blbost těm malým děckám kupovat Ps3 nebo X.. jediný co pak znají je ovladač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 no v dnešní době je hlavně blbost těm malým děckám kupovat Ps3 nebo X.. jediný co pak znají je ovladač :) Nemyslim si, ale musej se vést k tomu že hraní je za odměnu a stanovit pevnou denní hrací dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 nemyslim si ze hrani by melo bejt za odmenu to je kravina, kdyz je to standart, ale dal bych hlavne od kdy do kdy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.