Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No tak já jsem ještě nikdy nic nezničil.. :) Vždyť je to blbá hra, člověk to má hrát pro zábavu a né se u toho rozčilovat.. Nějaké sprosté slovo k tomu patří (jako ve válce.. Kde sou ***** ty zasrané posili!! :D) Ale člověk, kterej prostě rozseká ovladač by si měl dát na měsíc pauzu.. Asi si budu muset promluvit s tvým otcem.. :D

Protože takovej člověk pak dokáže udělat i takovouhle scénu:

A to ten kluk ani nehodil ovladačem.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jednou v roce 1998 jsem na PSX vzteky rozmlátil ovladač při hraní Soul Blade. Vzal jsem ho za šňůru a mlátil s ním o zem, v Sony se pak technik divil, když jsem jim řekl, že mi upadl. Zařekl jsem se a nikdy jsem nic podobnýho neudělal...kdo neovládá své emoce, jak může ovládnout cokoli jinýho:-)))

Odkaz ke komentáři

No tak já jsem ještě nikdy nic nezničil.. :) Vždyť je to blbá hra, člověk to má hrát pro zábavu a né se u toho rozčilovat.. Nějaké sprosté slovo k tomu patří (jako ve válce.. Kde sou ***** ty zasrané posili!! :D) Ale člověk, kterej prostě rozseká ovladač by si měl dát na měsíc pauzu.. Asi si budu muset promluvit s tvým otcem.. :D

Protože takovej člověk pak dokáže udělat i takovouhle scénu:

A to ten kluk ani nehodil ovladačem.. ;)

Tak to uz jsou pak rozmazleni fakani, ktery jen delaj sceny viz treba

:)
Odkaz ke komentáři

jacob ten je luxus, nejlepsi bylo jak mu jeho braacha rozmlatil xboxe :D

, Jeniczech: Lol ty tvoje "trapne" fraze typu asi to reknu tvymu taatovi , aha :D , ten je stejnej nervak , ten ro****al u CoD 2 klavesnici :D jestli to teda bylo smerovane na me

PS: Uz mam ovladac :D

Odkaz ke komentáři

No jako je to možný, ale 4 díly? Udělal by to doopravdy jeho starší brat že zníčí něco v ceně 5000,- to jsou opravdu američané tak retardovaní? :D No já to nebudu řešit ale prostě si myslím že je to fake :) Ale jinak pokud by to nebyl fake tak máš určite pravdu

Odkaz ke komentáři

No jako je to možný, ale 4 díly? Udělal by to doopravdy jeho starší brat že zníčí něco v ceně 5000,- to jsou opravdu američané tak retardovaní? :D No já to nebudu řešit ale prostě si myslím že je to fake :) Ale jinak pokud by to nebyl fake tak máš určite pravdu

Nevim jak moc dobre umis anglicky, ale je tam receno ze koupil rrodcko a "prohodil" je....krom toho to jsou nejaky briti :)

Odkaz ke komentáři

Aha tak díky, no já ten komentář nečetl nebo i tak, i xko z rrodem stojí tak 1000-1500 což je myslím kvuli stupid videu nesmysl... Ale už to je trochu OT necháme toho :)

Omg ja z tebe nemuzu, ty si fakt nemuzes pomoc :) Pohrotil si alespon toho marshalka?

JSOU TO briti, podle toho jak vypada jeho bratr :D, jak vypada jejich zahrada, a jak mluvej anglicky , americani mluvej jinak anglicky .

Budu vypadat za *****a ale mohl by mi nekdo vysvetlit co je RROD nebo tak a YLOD?

RROD- Red Ring od Death....kdyz se porouchal xbox, me si tam misto zeleneho kruhu cerveny....drive velmi caste az se z toho stala legenda...ted uz to moc nenajdes....

YLOD- yellow light of death...obdobna vec u PS3...

Odkaz ke komentáři

todle dělat moje děti, tak jim urazim hlavu...my hrajem všichni tři celkem fest, ale když se končí, tak se končí a bez diskuze. to je vidět, jak jsou rozmazlený, jak jim rodiče nikdy nenařežou na prdel a parchant pak nemá žádný mantinely, jak se chovat...a potom z nich vyrostou delikventi, co ubodaj starou babku nůžkama...děti musí svoje rodiče respektovat a basta, howgh!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu