Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Me teda v shiftech 2 prijdou uplne luxusni a realny zvuky, to video z ty nemecky drahy jak jsem tady rikal ze je to humus tak jsem si to pustil v full hd e to je trochu jine, gt5 se mi nelibi kdyz do nekoho narazis ten zvuk, a kdyz ve 320km najedes do zabrany a na aute mas jen cmouhy tak nevim :), ale sazim na shifty 2 tak uz nemam na vyber , bych musel zruit predobjednavku :)

Jeniczech: Tak zatim mi pride GT5 nejlepsi simulaci co kdy byla ne jen na PS3 ale celkove, jestli myslis forzu tak to se ti vysmeju :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a to jsi říkal že chceš na konzolích nechat mapy pro 64 hráčů :D ... tahle mapa by v BF2 byla možná jen pro 32 :) i pro 32 tam jsou dost velký mapy, třeba high way tampa, nebo harvest day (jj, v BF2 byla taky mapa harvest day ale vypadá uplně jinak) ...

Odkaz ke komentáři

canava: ale uz jsem se opravil a zmenil jsem nazor a omluvil jse, zalistuj par stranek do zadu ;)

Sakra proc mam furt pocit ze BF3 nebude jako predchozi dily ani BF2 , ale bude to spis na ty bitky hodne, a ne hodne extremni mapy . Uvidime ale ja tam chci nejakou mapy jako Hearvest day v rush je jedna z nej. Doufam ze nebudou hrozit stereotipy, proti stereotypum je luxusne udelanej Rush tam to nehrozi.

Odkaz ke komentáři

Vždyť tě rockyzz nikdo nenutí to číst, mě to neva, rád si pokecám s kluky, se kterými hraji o čemkoliv. Když se chci zeptat na nějaký názor, ať hru nebo pravopis, tak nebudu psát do jiného topicu, kde nikoho neznám, ale zajímá mě, co si o tom myslí moji internetoví kamarádi:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu