rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jojo deepthroat má pravdu, myslím že to najdeš i na Youtube :) Já osobně to dal z normální helikoptérou a bylo to vážně extrém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Me teda v shiftech 2 prijdou uplne luxusni a realny zvuky, to video z ty nemecky drahy jak jsem tady rikal ze je to humus tak jsem si to pustil v full hd e to je trochu jine, gt5 se mi nelibi kdyz do nekoho narazis ten zvuk, a kdyz ve 320km najedes do zabrany a na aute mas jen cmouhy tak nevim :), ale sazim na shifty 2 tak uz nemam na vyber , bych musel zruit predobjednavku :) Jeniczech: Tak zatim mi pride GT5 nejlepsi simulaci co kdy byla ne jen na PS3 ale celkove, jestli myslis forzu tak to se ti vysmeju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Forza je skvělá hra :P Ale fakt mrkni na pár Motorstorm Apocalypse videí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Motorstorm Apocalypse klasicka arkadovka... mam demicko a docela v pohode az na to rizeni takovy liny... ale az to bude stat tak polovinu tak si to koupim driv ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 rockyzz: Extrém to neni, třeba v Heavy Metal je to bezproblému, já takhle rozmačkávám snipery na kopcích/větrnejch elektrárnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 JJ motorstrom demo mam to apocalypse ale neni to hra do ktery bych sel v plne cene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 rockyzz: Extrém to neni, třeba v Heavy Metal je to bezproblému, já takhle rozmačkávám snipery na kopcích/větrnejch elektrárnách. Rozmačkávám snipery, :D gůd work :D Btw: Jsem ted trocha mimo co je to ten Heavy Metal ala BC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 rockyzz to je mapa ;) to me tak napada nema tady nekdo VIP code na prodej ? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Rozmačkávám snipery, :D gůd work :D Btw: Jsem ted trocha mimo co je to ten Heavy Metal ala BC2? Největší mapa v BC2. Hodně kopců, větrné elektrárny, městečko uprostřed mapy, spousta tanků a vrtulníků.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 To je mapa z VIP? Ja jí totiž ještě asi nehrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jo z VIP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 deepthroat : a zapomněl jsi dodat hodně nudy !! :D pro 24 hráčů je to až moc velká mapa, občas se tam ale naskytnou dobrý tankový bitvy... jinak jsou ale po kopcích tuny sniperů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Já jí mam docela rád, ale většina lidí co znám ji nemůže vystát. Rushi by asi mapa slušela více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 mapa na ***** a to i na PC ve 32 hraceh, tohle bych rekl ze je tak pro ty 64 hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 no a to jsi říkal že chceš na konzolích nechat mapy pro 64 hráčů :D ... tahle mapa by v BF2 byla možná jen pro 32 :) i pro 32 tam jsou dost velký mapy, třeba high way tampa, nebo harvest day (jj, v BF2 byla taky mapa harvest day ale vypadá uplně jinak) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 canava: ale uz jsem se opravil a zmenil jsem nazor a omluvil jse, zalistuj par stranek do zadu ;) Sakra proc mam furt pocit ze BF3 nebude jako predchozi dily ani BF2 , ale bude to spis na ty bitky hodne, a ne hodne extremni mapy . Uvidime ale ja tam chci nejakou mapy jako Hearvest day v rush je jedna z nej. Doufam ze nebudou hrozit stereotipy, proti stereotypum je luxusne udelanej Rush tam to nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 je úchvatné jak v jedné větě, respektive jednom souvětí dokážeš napsat stereotypy s I i Y :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 To je , neresim I nebo Y ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tak bych ti zabavil PS3, než se naučíš pravopis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 A už se k tomu dostáváme znova, ted tu budou 2-3 stránky jen o pravopisu..... pffff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Vždyť tě rockyzz nikdo nenutí to číst, mě to neva, rád si pokecám s kluky, se kterými hraji o čemkoliv. Když se chci zeptat na nějaký názor, ať hru nebo pravopis, tak nebudu psát do jiného topicu, kde nikoho neznám, ale zajímá mě, co si o tom myslí moji internetoví kamarádi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ty vole! :D :D :D Včera super gameska :) škoda že sem se snažil tu trofej udelat cely den a nekonec ji neudelal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 to mě sere, já se připojil pozdě, ale měli jsme s dj-xtacym a lordem karlem super CZ squad, i když jsme prohrávali, tak jsme byli ímrvére best squad, ale boje byly těžké a urputné. co dneska? v deset bych mohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 taky bych se rád připojil ale jen HC mod... je mi jedno jestli Rush nebo CQ ale HC je podmínka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 TVl asi 3x sem ho prejel UAV a nezabil jsem ho . Vondy: zabavuj si co chces, nikoho nebo aspon me to nezajima. Seru cestinu, nejaky hacky a carky, staci mi ze to musim psat ve skole, jestli te to sere necti moje prispevky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.