rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ultimate ale háčky a čárky není problém, to mi docela vadí když je někdo nepíše (nevadí mi to v chatech atd) ty I/Y mi nevaděj vůbec ale ty háčky a čárky, to bys mohl ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Smrt hackum a carkam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 to je na prd =D chci si s vama zahrat ale proste ne =D bud hrajete VIP mapy nebo VIETNAM =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Mohli byste se trochu uklidnit s těma rozepřeme rozlezlejma na posledních 10ti stranách? :D Neřešte pravopis, pokud někde vidíte vraždu češtiny, není nic jednoduššího než kliknout na tlačítko nahlášení příspěvku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tak ono je to vlastně věc jen toho člověka co to píše špatně nebo ne, mě je to celkem jedno a ani bych ho nenahlašoval ale mohl by se snažit :) Chápu že je to celkem otrava ale pak vypadáte jako pitomci... No abych nebyl tak OT tak se zeptám, nedal by ted někdo na BC2 na XLivu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 No to bych mohl ale nepsal bych tak rychle :D a to me sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tak radši nepiš vůbec S tim UAV musíš narazit v plný rychlosti a je to jistej kill. Nejlepší je si vybírat snipery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 takze to reknu este jednou, jebu hacky,carky staci? ***** tak snad aspon tady si muzu psat jak chci ne ? jestli se to nekomu nelibi tak at to necte a myslete si o me co chcete :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 to je na prd =D chci si s vama zahrat ale proste ne =D bud hrajete VIP mapy nebo VIETNAM =D Butterfláji, bez VIP je málo map, ten by sis měl pořídit. Kolik teď stojí v in-game store? já už ho tam nevidím, páč ho mám, ale mám za to, že ho z původních 350 Kč zlevnili. Vietnam se dá oželet, i když mapy jsou designově parádní, ale VIP je třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 to je na prd =D chci si s vama zahrat ale proste ne =D bud hrajete VIP mapy nebo VIETNAM =D Nehrajeme VIP mapy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 ba jo, hrajem. podívej ve hře do store, je tam 7 map packů označených jako VIP. u starších použitých kopií hry si je musíš koupit. já jsem použitou limitku kupoval v létě a musel jsem koupit VIP, jinak jsem měl všude jen 4 mapy. ale někdo tu psal, že když si hru koupil o vánocích, mapy měl. ty vlastně teda taky wito, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 No ja nevím. Ja jsem mel použitou hru a hrajeme normalne a když chcu stahnout mappack tak to po me chce kod ktery nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 wita: ale hearvest day si hral ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 fakt jo? no to mě podrž, kdy byla koupená nová? jak říkám, já nějakou starou limitku koupil v létě, kódy (VIP a na Krinkov+Thompson+M1911/3 specializace do tanku/Tracer) byly použitý, ty zbraně a specializace jsem tam měl otevřené a jen první VIP map Pack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 tři poslední mapy v conquestu byly harvest day, oasis (z BC1) a heavy metal - to je myslím ten sedmej pack. no nic, jdu zahnat děti do postele, udělám svačiny, naláduju nádobí do myčky a po desátý na to vlítnem, ne?:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Dnes ne :), hraju AC:BH chci 100% trofeji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ultimate o to samý se snažím já akorát chci 100% Achievementů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Včera paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tak radši nepiš vůbec S tim UAV musíš narazit v plný rychlosti a je to jistej kill. Nejlepší je si vybírat snipery... Popravdě musíš k němu přiletět a rozšmelcovat ho vrtulí... Nedáte někdo knife match? edit: teď koukám, že je na to nejlepší HC, to ho stačí jenom přejet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tak prave u assassina je to povinost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tak prave u assassina je to povinost :D Rozsekavat hlavy vojaku vrtuli? To mi nejak uniklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 nee...100% trofejí u AC Brotherhood:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Hej tak se mi dneska povedla ta trofej s UAV/Helina road kill , dal jsem to na normalu na snipovy byl asi hluchej :D, ale nez sem ho zabil tak to trvalo hodinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Hej tak se mi dneska povedla ta trofej s UAV/Helina road kill , dal jsem to na normalu na snipovy byl asi hluchej :D, ale nez sem ho zabil tak to trvalo hodinu :D jaj si lama :D ja ma z helinama neco kolem 150roadkillu :) a s tim uav asi tak 50:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 LuK4SO ty jsi ale sakra štastlivec já mam z helinou max 5. roadkillů :D Né li jen 1 či 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.