DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Neptl bych skill se stestim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 o lame bych mlcel kdyz se kouknu na tvoje K/D, Skill,Skill lvl,SPM ;) , ja ale helinou moc nelitam, a vubec v technice moc nejsem, a tohle jsem udelal kvuli tofeji, a AIR vehicles mam teprv na jedny zlaty :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 náhodou má celkem pěkný score... no jasný, kdyby kempil tak má daleko lepší :D ale jelikož je to rusher tak je to chválihodný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 o lame bych mlcel kdyz se kouknu na tvoje K/D, Skill,Skill lvl,SPM ;) , ja ale helinou moc nelitam, a vubec v technice moc nejsem, a tohle jsem udelal kvuli tofeji, a AIR vehicles mam teprv na jedny zlaty :( :D ježíš nějaké k/d kdybych kempil tak to mam také lepší ale jelikoz chodím převážně ze shotgunamy... :) a jinak co mas proti mému skill levlu ? náhodou si myslím ze číslo 200 je jako skill level pěkné... a dále nějaké score per minute vubec neřeším já získávám body pouze za killy třeba takový mcom jsem neaktivoval od té doby co jsem dodělal insignii za ten 100 aktivovaných mcom tak jsem neaktivoval ani jeden... a munici či medikit neházím... proste jen za killy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 jezis neake k/d kdybych kempil tak to mam take lepsi... a jinak co mas proti memu skill levlu ? nahoudou si myslim ze cislo 200 je jako skill level pekne... No nemyslim v BC2 ve hre ale na te strance mas 504 :D , ja taky nekempim. A nemluvil jsem jen o K/D taky o SPM. Mimochodem me uz vubec neba Conquest , jen Rush hraju tvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 No nemyslim v BC2 ve hre ale na te strance mas 504 :D , ja taky nekempim. A nemluvil jsem jen o K/D taky o SPM. Mimochodem me uz vubec neba Conquest , jen Rush hraju tvl :D si to docti ja jsem to editnul... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 V BF2 když mi support nechtěl hodit ammo tak sem ho zranil a když nereagoval tak počítal 15... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 já airkill nemam, seru na něj i když jsem si s UAV udělal platinovku na Air vehicles, taky jsem lama, pane generále lukáši?:roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Si, pac nejsi genral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 já airkill nemam, seru na něj i když jsem si s UAV udělal platinovku na Air vehicles, taky jsem lama, pane generále lukáši?:roll::roll::roll: ano :) ale je to samozřejmě můj osobní názor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak ja to mam taky prevazne z killu m com aktivuju miimalne , za celou dobu jsem jich neaktivoval ani 100, jelikoz jsem este nedotal to oceneni ;), bedny hazim , ale vetsina je z killu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 LuK4SO: cože ? neaktivuješ mcom ? neházíš lékarny ? ... přestaň hrát BFko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! demence tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Hrátky s plamenometem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 LuK4SO: cože ? neaktivuješ mcom ? neházíš lékarny ? ... přestaň hrát BFko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! demence tohle... A ještě o někom řiká že je lama když nemá roadkilly s vrtulema a UAV! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 LuK4SO... ses teda profik ;) moc tady nemachruj heh =) di si hrat na Xko ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 a co vy se sem *****e do fóra pro PS3, vy dvě vemena z xboxu?:cheesygrin: abyste tu žvanili, jaký jste mistři světa? to se s vámi tam u vás nikdo nebaví nebo co? :cheesygrin: rozdmýcháme vášně, ať je tady veselo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 A ještě o někom řiká že je lama když nemá roadkilly s vrtulema a UAV! já je taky nemám, možná proto že mi sou nějaký trofeje ukradený... BF je válka a né masakrování lidí vrtulema od heli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Hrátky s plamenometem. :) Rakeťáci :D a co vy se sem *****e do fóra pro PS3, vy dvě vemena z xboxu?:cheesygrin: abyste tu žvanili, jaký jste mistři světa? to se s vámi tam u vás nikdo nebaví nebo co? :cheesygrin: rozdmýcháme vášně, ať je tady veselo... Jestli ono to nebude tim, ze PS3jkari jsou hrozni uzurpatori, kteri si v dobe, kdy nebylo mozne zakladat stejne tema na ruzne platformy zalozili tema na battlefield... A jestli to jedno vemeno bylo na me, tak si tu svoji uzasnou ps3 muzes strcit do riti...(je dost vasnive? :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Taky můžu napsat, co se serete do FPS her, vy vemena s gamepadama?:cheesygrin: Abystu tu žvanili, že je to těžší?:cheesygrin: rozdmýcháme vášně, ať je tady veselo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Taky můžu napsat, co se serete do FPS her, vy vemena s gamepadama?:cheesygrin: Abystu tu žvanili, že je to těžší?:cheesygrin:rozdmýcháme vášně, ať je tady veselo... FPS uz patrej konzolim,,,,smrt PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 vy si všichni strčte hlavy gatesovi do p-r-d-e-l-e, kašpaři:-))) ale bacha ať nemáte h-o-v-n-a za ušima:-))) jedem jedem ukažte se jelita, co ve vás je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 FPS uz patrej konzolim,,,,smrt PC lemme laugh bro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 FPS a takřka všechny ostatní druhy her patřej už konzolím ale jen co se týče výdělku a úspěnošti, ale co třeba takovej Counter Strike nebo jinak FPS hry byli na PC a vždy i budou na PC nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Typicky uživatel PS3 Sry ze zivim ten flame, ale nudim se na statistice :) lemme laugh bro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Suit yourself :) FPS a takřka všechny ostatní druhy her patřej už konzolím ale jen co se týče výdělku a úspěnošti, ale co třeba takovej Counter Strike nebo jinak FPS hry byli na PC a vždy i budou na PC nejlepší! Jenze tempo udavaji konzole :) A pro to jsme tak pozadu :) Jinak PC je nejlepí pro tebe...ja bych konzoli nevymneil ani za nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ja bych konzoli nevymenil za nic ! Smrt PC! FPSKA jsou konzoli ! To je vasen a jak sladka :) canava: ja mam 1 road kill s helinou jelikoz je za to trofej, tak kdyz tu trofej muzu ziskat takhle jednoduse tak proc ne vid? :) To ze je tohle PS3 tema neznamena ze sem nemuzou chodit Xboxari a PC___ Káři :) , nejsme za komunistu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.