Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Spam - Battlefield: Bad Company 2

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 4,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

o lame bych mlcel kdyz se kouknu na tvoje K/D, Skill,Skill lvl,SPM ;) , ja ale helinou moc nelitam, a vubec v technice moc nejsem, a tohle jsem udelal kvuli tofeji, a AIR vehicles mam teprv na jedny zlaty :( :D

ježíš nějaké k/d kdybych kempil tak to mam také lepší ale jelikoz chodím převážně ze shotgunamy... :) a jinak co mas proti mému skill levlu ? náhodou si myslím ze číslo 200 je jako skill level pěkné... a dále nějaké score per minute vubec neřeším já získávám body pouze za killy třeba takový mcom jsem neaktivoval od té doby co jsem dodělal insignii za ten 100 aktivovaných mcom tak jsem neaktivoval ani jeden... a munici či medikit neházím... proste jen za killy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jezis neake k/d kdybych kempil tak to mam take lepsi... a jinak co mas proti memu skill levlu ? nahoudou si myslim ze cislo 200 je jako skill level pekne...

No nemyslim v BC2 ve hre ale na te strance mas 504 :D , ja taky nekempim. A nemluvil jsem jen o K/D taky o SPM.

Mimochodem me uz vubec neba Conquest , jen Rush hraju tvl :D

Odkaz ke komentáři

Hrátky s plamenometem. :)

Rakeťáci :D

a co vy se sem *****e do fóra pro PS3, vy dvě vemena z xboxu?:cheesygrin: abyste tu žvanili, jaký jste mistři světa? to se s vámi tam u vás nikdo nebaví nebo co? :cheesygrin: rozdmýcháme vášně, ať je tady veselo...

Jestli ono to nebude tim, ze PS3jkari jsou hrozni uzurpatori, kteri si v dobe, kdy nebylo mozne zakladat stejne tema na ruzne platformy zalozili tema na battlefield...

A jestli to jedno vemeno bylo na me, tak si tu svoji uzasnou ps3 muzes strcit do riti...(je dost vasnive? :D)

Odkaz ke komentáři

Typicky uživatel PS3

post-11673-14687157128652_thumb.jpg

Sry ze zivim ten flame, ale nudim se na statistice :)

lemme laugh bro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Suit yourself :)

FPS a takřka všechny ostatní druhy her patřej už konzolím ale jen co se týče výdělku a úspěnošti, ale co třeba takovej Counter Strike nebo jinak FPS hry byli na PC a vždy i budou na PC nejlepší!

Jenze tempo udavaji konzole :) A pro to jsme tak pozadu :) Jinak PC je nejlepí pro tebe...ja bych konzoli nevymneil ani za nic...

Odkaz ke komentáři

Ja bych konzoli nevymenil za nic ! Smrt PC! FPSKA jsou konzoli ! To je vasen a jak sladka :)

canava: ja mam 1 road kill s helinou jelikoz je za to trofej, tak kdyz tu trofej muzu ziskat takhle jednoduse tak proc ne vid? :)

To ze je tohle PS3 tema neznamena ze sem nemuzou chodit Xboxari a PC___ Káři :) , nejsme za komunistu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu